Je bent hier een mens en geen nummer

Mijn advocaat heeft mij gedurende het proces goed geholpen en de zaak die tegen mij gespannen was is heel goed uitgepakt voor mij.

• Geholpen door: Bregje Volkers

Snel en deskundig geholpen.

We konden snel terecht met onze vraag. De uitleg was helder. Transparante kosten zonder onverwachte bedragen. Deskundig advies gekregen wat netjes stond uitgewerkt in een document. Prettige omgang met de juriste. Erg tevreden.

• Geholpen door: Bregje Volkers

Professioneel, betrokken en doen het werk zoals het hoort

We hebben al een tijd ervaring met Roest Crollius de Jong en zijn heel erg tevreden. Ze doen hun Werk zoals het hoort! We weten wat we aan ze hebben en kunnen altijd vertrouwen op hun expertise en professionaliteit.

Heel goed

Goed ontvangen goede service leuke mensen

Helemaal perfect

Wij worden altijd goed en snel geholpen. En er word goed naar je geluisterd.

Betrokken, professioneel en snel

De samenwerking met Bregje heb ik als heel fijn ervaren. Ze is erg betrokken en denkt mee maar blijft zakelijk en eerlijk. Is goed bereikbaar, laat er geen gras over groeien en is ook geduldig. Zeer nette prijs kwaliteit verhouding!

Zeer prettig.

Het was fijn om mevrouw van Elk als advocaat te hebben. Ze is duidelijk en geeft je vertrouwen. Wanneer weer nodig zeker weten weer mevrouw van Elk.

• Geholpen door: Joni van Elk

Via mijn maatschappelijk werkster ben ik doorverwezen naar Roest Crollius de Jong Advocaten. Mijn advocate staat mij uitstekend bij in een zeer moeilijke echtscheiding. Zij komt goed voor mijn belangen op en is zeer professioneel. Als ik haar een email stuur en haar advies nodig heb, dan emailt zij mij direct en is altijd beschikbaar. Ik ben zeer tevreden over haar. Uitstekend kantoor.

• Geholpen door: Joni van Elk

Ik heb heel veel goede advies en steun ervaren

Ik heb super veel steun ervaren in mijn zaken. Niet alleen in winst vd uitspraken maar ook het advies van bv van hoe ik moest handelen ( ook in de rechtzaal) . Zal daar de rest vm leven profeit van hebben. Ben zeer tevreden en zou zeker weer voor jullie kiezen mocht dat nodig zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb contact met mw. Bregje Volkers gehad en ben daar zeer tevreden over. Ze is professioneel, maar ook menselijk. Als ik weer een advocaat nodig zou hebben, zou ik geen seconde aarzelen en weer contact met haar opnemen. Ontzettend bedankt voor alle hulp in mijn zaak!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mr de Jong is een kundige rustige man met oog voor zijn client en met veel commitment. Hij is betrokken en geeft helder en duidelijk advies. Ik heb mij tijdens de rechtsgang erg gesteund gevoeld en was blij met hem als raadsman.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leen heeft mij heel goed bijgestaan, is zeer deskundig en was erg betrokken bij mijn echtscheidingszaak. Ik voelde me gehoord en ben goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leen is een zeer sympathieke, betrokken persoon die je het gevoel geeft dat je er niet alleen voor staat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig. Zoekt naar oplossingen. Snelle reactie op vragen. Ik ben erg tevreden over mevrouw Volkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrokken, persoonlijk, deskundig. Sluit goed aan op situatie van de cliënt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring mer Roest Crollius De Jong Advocaten is echt zéér positief aangezien ik op zeer kundige en duidelijke manier ben geholpen. Tevens het begrip en medeleven waardeer ik ontzettend waardoor er een open en fijne communicatie was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb eerlijk advies ontvangen en ben goed geholpen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een even slepende als problematische situatie is de heer De Jong op zeker moment voor ons ingesprongen. Hij heeft met krachtdadig optreden een goed resultaat voor ons weten te bereiken. Daarbij hebben wij zijn betrokkenheid en deskundigheid ervaren als een warme deken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van & samenwerking met mevrouw Volkers. Ik raad jullie bedrijf dan ook zeker aan! Nogmaals erg bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer bijzondere ervaring om een menselijk mens te treffen in het advocatenvak. Wij zijn bijzonder vriendelijk, duidelijk, efficiënt, zakelijk en kundig geholpen door advocaat De Jong. Mochten wij ooit nog eens een advocaat nodig hebben dan zullen wij zeker weer teruggaan naar advocaat De Jong. Wij hebben het contact en de overlegmomenten als zeer prettig ervaren. Hij gaf ons nooit het gevoel dat we lastig waren en was tekens zeer behulpzaam en positief. Hartelijk bedankt voor alles!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geachte toekomstige client van Roest Crollus De Jong Advocaten, Ik kreeg Dhr. Leen de Jong via een collega op mn werk aanbevolen. Hij had helaas ook een scheiding achter de rug. De alternatieven voor mij waren een advocaat die erg agressief werd bij het alleen al lezen van een dossier en een advocate die nog beginnend was in de “wereld van de scheidingen”. Bij Leen de Jong vond ik voor mij de perfecte middenweg, waarbij ik altijd met een goed gevoel naar buiten stapte in een moeilijke tijd. Hij pakte steeds zijn rol, daar waar nodig en loodste mij door deze heftige periode heen zonder onnodige extra kosten te maken. Ik ben Leen de Jong tot op de dag van vandaag dankbaar “dat hij er voor me was” en dat hij mij vakkundig en doelgericht door deze periode heeft geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets dan lof voor de betrokkenheid en deskundigheid m.b.t. het behandelen van mijn zaak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zeer goed geholpen, snelle reactie en dat vind ik zeer belangrijk. advies wat gegeven is, is goed.

Westdam 3 E

3441GA Woerden