Eerst dachten we wat is dit. Maar dat kwam door het feit dat we verder wilde en snel. Maar toen kwam de expertise en het team in actie. Toen waren we helemaal om. We zijn zeer goed geholpen en de totale kosten waren te overzien. We zouden zo weer met jullie in zee gaan.
Zeer goede advocaat. En super tevreden over de rechtzaak die hij voor mij heeft gewonnen!!!!
Hij heeft alles uit de kast gehaald om te winnen
Ik heb goede contactmomenten gehad met Q advocaten.
ik ben heel goed geholpen
Snel en top geholpen super blij 😁
Ik ben hier nu 2x geholpen, beide keren door dhr Scheermeijer! Altijd goede adviesen en hulp gekregen! Beide zaken mijn gelijkheid gekregen, hij handelt alles volgens wettelijke regels wat uiteindelijk altijd ons voordeel geweest is. Is duidelijk, heeft geduld als ik de brieven niet begreep en nam zijn tijd om elke stap samen te behandelen. Mocht ik in de toekomst weer een advocaat nodig hebben, zal ik zeker een beroep doen op dhr Scheermeijer!!
Ben Goed Geholpen Bedankt !
Mw. Mr. J.F. Cheung weet haar werk goed te doen. Zij had meteen de juiste juridische weg terwijl ik niet wist waar zij mee bezig was. Ben heel erg blij met haar deskundigheid. Ik dank Mw. Cheung alsmede Q advocaten.
Ik ben zo goed geholpen door de heer scheermeijer. Ik kan hem iedereen adviseren.
Goed en zeer vriendelijk geholpen en er was altijd tijd of ze belde of ze mailde terug. Mensen met het hart op de juiste plaats.
professioneel en vakkundig klantgericht en klant wenselijk uitstekend geholpen met veel zorgvuldigheid en geduld DOOR DE HEER, MR. S.C. SCHEERMEIJER & MEVROUW, MR. J.F. CHEUNG ALLEBEI VERDIENEN EN 10+, UITSTEKEND, UITMUNTENT.
hierbij wil ik mijn waardering uitspreken voor de enorme fijne samenwerking, met uw advocatenkantoor . De correcte en attente manier waarop ik steeds te woord ben gestaan gaf mij een goed gevoel. Met speciale dank aan dhr.scheermijer, de gedreven, enthousiaste en met passie werkende advocaat. dhr scheerrijer nam mijn zaak serieus, nogmaals bedankt voor uw deskundige ondersteuning en advisering waar dat nodig.
Zeer efficiente en vriendelijke persoon die bereid was om inzage te doen in mijn geval en dat verliep zeer goed.
ik beveel allleen meneer Scheermeijer aan van dit bedrijf, de anderen ken ik niet. Zeker meneer van Elswijk die als t ware niets gedaan heeft, maar toch zijn geld ontvangen heeft, Niet normaal
Dank u wel voor uw evaluatie! De heer mr. Van Elswijk werkt niet bij Q advocaten, maar bij Van Elswijk advocatuur. Aangezien dit kantoor in hetzelfde gebouw zit als Q advocaten, begrijpen wij dat dit voor verwarring kan zorgen.
In verscheidene zaken ben ik door Q-advocaten bijgestaan en zij nemen de tijd voor de cliënt en men wordt uitmuntend geholpen. Q-advocaten is echt aan te raden !!! Weet je geen raad? , Bel eens 1 Q-advocaat