Top advokatenbureau
goed en deskundig advies.
Vanuit Aruba prima advies en hulp gekregen
ik kan deskundigheid niet beoordelen omdat ik geen advocaat ben
Super advocaat en super secretaresse!!
Dhr Haas mij zeer goed geholpen om mijn scheiding netjes en profession eel tot een einde te brengen. Mijn dank hiervoor
Zeer tevreden over de werkwijze van uw kantoor, top
Kundig, in het begin alle tijd om te luisteren. Zal zeker indien nodig teruggaan naar deze advocaat.
Kundig, terzake, betrokken, snel en effectief, zelfs op meer dan 150 km afstand
gewoon top
Altijd tijd voor mij. Ook de medewerker(Kaja)
Hartelijk dank voor alles wat mr Haas gedaan heeft . Alleen had ik meer pit verwacht tegen de tege pertij . Bedankt voor goede medeweking
Zeer goed geholpen en geadviseerd, voelde me echt begrepen. in een woord Toppie !!!
Heel erg tevreden!
Al 26 jaar een hele goede vriend en een top advocaat!
Dank je wel voor de begeleiding tijdens dit proces. Je was een geweldige steun en altijd een luisterend oor. Mocht zich in de toekomst (en ik hoop natuurlijk van niet) weer iets voor doen, dan ben jij wel de 1e advocaat die ik zou benaderen. Nogmaals bedankt, Marjo
Oliemolenstraat 5
6411 GJ Heerlen
Quattro Advocaten is een deskundig en dynamisch kantoor gevestigd nabij het centrum van Heerlen. De naam “Quattro” staat voor de vier kernwaarden van onze dienstverlening: Onafhankelijkheid, Deskundigheid, Integriteit en Partijdigheid. Quattro Advocaten gelooft in de kracht van samenwerking met haar cliënten en haar netwerk van specialisten zoals fiscalisten en accountants om zo voor u het meest optimale resultaat te behalen. Wij ondersteunen zowel particulieren als ondernemers.