Goede & fijne advocate.

Kundig, betrokken & duidelijk.

• Geholpen door: Anna Rus

Wat een topadvocate

Mijn rijbewijs was in beslag genomen voor 4 maanden gelijk een klaagschrift laten indienen en na een goed verweer is de beslissing gekomen dat ik mijn rijbewijs toch eerder terug kreeg

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Vanaf het eerste contact een eerlijk, helder en duidelijke uitleg.

Mr. van Merm is betrokken en duidelijk. Geen poespas. Zowel voor als tijdens de zitting heb je het gevoel dat je er niet alleen voorstaat en dat hoe kansloos een zaak ook lijkt, hij toch het maximale eruit zal proberen te halen.

• Geholpen door: Stijn van Merm

Super goede professionele hulp

Erg fijne advocate die verteld waar je een toe bent zeker een aanrader voor andere !

• Geholpen door: Anna Rus

Een 10 voor alles

Vriendelijkheid behulpzaam gewoon super hulp

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Top advocaat in hart en daad.

Mr. Landerloo heeft haar bijstand in mijn zaak super geleverd. Laat zich in mijn zaak niet zomaar aan de kant zetten door de o.v.j. Mr. landerloo gaat echt voor haar cliënte zelfs na de uitspraak. Zij is een echte charmante "die hard" In haar vak. Wederom bedankt voor alle bijstand en steun namens La Familia

Uitstekend advies en begeleiding

Betrokken hulpvaardig uitstekde begeleiding

Een super advocaat

Fijne communicatie zet zich volledig in voor de cliënt en er is een directe persoonlijk contact, zeer goed advies en ook deskundig maar zeer zeker ook erg realistisch en altijd zeer betrokken bij een persoonlijke situatie.

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Veel ervaring en kundig eerlijk

Bijgestaan in mijn proces was duidelijk in de verwachtingen. Open en eerlijk geeft duidelijk aan wat je kunt verwachten zodat je ook weet waar je aan toe bent. Bij terugbel verzoeken snelle reactie.

• Geholpen door: Francoise Landerloo

Van een Hoge straf naar een hele lage straf, Alles perfect verwoord waardoor de rechter ermee eens was! Echt een top advocaat!

Top advocaten

Altijd goede uitspraken gehad met deze top advocaten met name bo

• Geholpen door: Bo te Baerts

Professioneel met humor kortom de beste advocaat die ik me kon wensen!

Een top hulp die me keihard op mijn plek zette vanaf de eerste ontmoeting. Iets wat ik in die periode echt nodig had en waar ik ook veel baat bij heb gehad. Een goede communicatie is in deze zaak de key geweest met een uitkomst waar ik dankzij bo erg blij mee mag zijn! Bo ik hoop nog steeds dat ik je nooit meer hoef te zien in deze setting maar ik wil je nogmaals oprecht bedanken! Je bent een topper waar naar mijn mening veel advocaten naar op kunnen kijken!!!!

• Geholpen door: Bo te Baerts

Bo bood professionele veiligheid!

Bo zorgde voor een prettige sfeer tijdens vooroverleggen en vóór de rechtszittingen. Goed voorbereid ging ze vervolgens ten strijde. We hadden alle vertrouwen in haar en voelden ons veilig. Professionele dame die, doordat ze zo pienter is, ook tijd heeft om de cliënt beter te leren kennen.

• Geholpen door: Bo te Baerts

Mijn idee van hoe een advocaat er voor je hoort te zijn.

Geen ellenlange verhalen, maar eerlijk en rechtuit. Duidelijkheid zonder mooie verhalen en weten waar je aan toe bent, zoals je van je advocaat verwacht.

Top advocaat

Goeie communicatie en top advies

Hulp in hoge kwaliteit

Heel goed

Zeer professioneel

Heel fijn geholpen

mvr landerlo top advocaat

Bij deze wil ik mijn advocaat bedanken. Mvr landerlo & mvr kallen Bijde advocaten hebben mij super goed geholpen Ik had een zaak ivm verdovende middelen in het verkeer De zaak is zeer goed besproken en heb een zeer goed advies gekregen van beide advocaten Eind stand hebben we de zaak gewonnen met een vrijspraak ! Ik ben zeer tevreden en raad ook iedereen aan om mvr landerlo en mvr kallen Te nemen als advocaat. Ik ben weer goed en snel geholpen Wil bij deze ook me bedankje uitbrengen naar beide advocaten super en top weer gewerkt.

Goede ervaring met Anna Rus

Leuke , aardige en vooral rustige advocaat die mij meerdere malen gerust gesteld heeft ! Verder is zij een pro in haar werk ...

• Geholpen door: N.v.t.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

My case was handled very efficiently by Miss Godding. She explained everything very clearly from the beginning, step-by-step and the outcome was also more than favourable. A very talented young lady.

• Geholpen door: Nathalie Godding

Beste advocaat in de game

Heel erg tevreden

• Geholpen door: Myrthe Kallen

Uitstekend!

Zeer vriendelijke en competente advocaat gehad. Mij is top worden geholpen!

• Geholpen door: Bo te Baerts

Er word top werk verricht…

Staan altijd voor je klaar hebben het beste woorden voor je klaar en natuurlijk ook voor de officier….

Top advocaat

Super tevreden over mevr landerloo staat je altijd goed bij weet wat ze doet en waar ze over praat

Een zeer goede ervaring.

Wilhelminasingel 97