Wat een super fijn contact kan je hebben met een advocaat. Een super fijn persoon die echt haar tanden in een zaak zet om je zo goed mogelijk te helpen! Een die meedenkt met niet alleen de verdachte maar met het hele gezin. Iedereen geruststelt daar waar nodig, eerlijk blijft. Het niet mooier maakt dan het is. Maar alle opties bespreekt! Echt een top advocaat! Ook verstand van zaken heeft, iemand die voor haar vak leeft en niet opgeeft. Ook in de avond uren bij nood te bereiken gewoon klaar staan voor haar cliënten! Zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik geef 5 dikke sterren
Mevrouw Godding heeft me met meerdere beklag zaken geholpen. Ze is realistisch in wat wel en niet kan, meedenkend en oplossingsgericht. De communicatie binnen en buiten de pi is super. Je weet waar je aan toe bent en uiteindelijk was het resultaat van haar inzet en deskundigheid dan ook te zien in de uitspraak. Bedankt Natalie!
Ik ben zeer tevreden over diensten van weening Strafrechtadvocaten. Ze hebben me goed geholpen en ik ben blij met het resultant. Ik zouze zekr aanraden aan anderen.
Weening strafrechtadvocaten hebben mijn eerste aanleg, hoger beroep en mijn TBS verlenging rechtszaak gedaan. dit tot mijn volle tevredenheid. Met dank aan mr. Landerloo , mr. Godding en mr. Rus
Myrthe heeft me goed geholpen, zaak goed voorbereid en ook mij heeft ze goed geinstrueerd vooraf aan de zitting. Dat gaf mij al een gerust gevoel! Vertrouwen in Myrthe gekregen! Mag vaker mee!
Ik heb heel erg veel hulp gehad.
Ik ben ontzettend dankbaar voor de professionele en persoonlijke begeleiding van Bo te Baerts tijdens mijn OM zitting. Ze nam de tijd om mijn situatie volledig te begrijpen en wist de juiste strategie te bepalen om mijn belangen te behartigen. Ik kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die juridische bijstand nodig heeft!
Heel goed bijgestaan en tevreden met de uitkomst
Uitstekend geholpen
Meer dan voldoende
Ik ben vertegenwoordigd door Anna Rus bij een OM hoorgesprek. Anna heeft mij, bij het eerste contact, duidelijk gemaakt wat de verwachtingen/uitkomst kon gaan zijn van een OM hoorgesprek en de consequenties daarvan. Anna was op tijd, op de 2 afspraken die ik met haar had, 1 op kantoor en in het politiebureau. Ik heeft mij goed bijgestaan en geholpen met het jargon wat er gebruikt wordt door het OM. Ik ben daarom zeer tevreden over haar optreden en het resultaat.
Op advies van een bekende werd mij advocaat Bo te Baerts geadviseerd. Ze heeft mijn verwachtingen waar gemaakt en ik ben super tevreden. Fantastisch en goed werk verricht. Ik raad iedereen Bo te Baerts aan ze weet wat ze doet.
Na een vervelende ervaring ivm een aanrijding en de invordering van mijn rijbewijs, kreeg ik direct het advies contact op te nemen met Bo te Baerts. Op het moment dat ik met haar in contact kwam, was ze direct heel meelevend en betrokken, ik heb een hele fijne ervaring met haar gehad! Ze heeft haar uiterste best gedaan om te zorgen dat mijn rijbewijs eerder terug zou komen, en dat is gelukt!! Ik ben ontzettend blij met haar, en zou haar iedereen aanraden!!
Mevrouw Landerloo, is een top advocaat. Ik heb op de dag van de afspraak bij het OM heel kort een gesprek met haar gehad, voordat wij de kamer binnenliepen. Door omstandigheden kon ik mijn gesprek met haar een week eerder niet laten doorgaan. De verhoring is goed gegaan en ik voelde mij zeer op mij gemak met haar. Ook zijn wij zeer blij met de uitspraak. Waardoor ik het nu kan afsluiten en vergeten en mij focussen op belangrijkere zaken
Ik ben super blij met mr. Landerloo en mr. Rus als advocaat!! Zij hebben ons heel goed geholpen en hadden veel begrip voor de gehele situatie! Zij hebben zich ook echt 100% ingezet voor ons en wij zullen dat nooit vergeten! Het had anders kunnen aflopen maar doordat zij zo sterk, direct en deskundig zijn was de uitspraak goed verlopen. Ik zal mr. Landerloo en mr. Rus ten zeerste aanbevelen!! Mochten wij weer in zo’n zware en heftige situatie terecht of in wat voor situatie dan ook komen dan zal ik zonder twijfel weer mr. Landerloo bellen! Ik dank jullie nogmaals voor alles!!! Groet, de dochters
Ik heb meerdere advocaten en Juristen benaderd om ervoor te zorgen dat ik mijn rijbewijs eerder terug krijg na het rijden onder invloed. Ik werd toen door verschillende mensen aangeraden om contact op te nemen met Weening Strafrechtadvocaten en dat blijkt achteraf de beste keuze te zijn geweest. Ze begeleiden je van A tot Z naar de rechtszaak en geven eerlijk advies over de beste aanpak. Ook in de rechtszaak werd ik super bijgestaan door Bo te Baerts en met succes. Ik heb mijn rijbewijs eerder terug gekregen. Ik zou dit advocatenkantoor dan ook aan iedereen willen aanraden!
ik ken mvr de crom al meerderen jaren zonder haar zat ik waarschijnlijk ergens anders. mijn leven zou er heel anders uitgezien hebben zonder de beste advocate mvr de crom ik waardeer alles wat je voor me gedaan hebt en ben trots op je als mijn advocaat altijd 200% inzet. top top top fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. mvg Youssef
Kantoor met een van de beste advocaten van Nederland. Goed, kundig en vriendelijk geholpen. Bedankt!
Zeer duidelijk goede uitleg in wat gaat komen. En eerlijk zeer belangrijk.
Ik heb deze zaak ervaren als een zeer leerzame ervaring. De voorbereiding was doorslaggevend. Het was een prettige samenwerking met goede tips en adviezen, gesteund door goede deskundigheid. Dank jullie wel
Professioneel gericht op de casus
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met Serge Weening gedurende looptijd van mijn rechtszaak. Hij toonde uiterste betrokkenheid en empathie bij de situatie. Hij is zeer vakkundig te werk gegaan. Hierdoor bleef ik het vertrouwen houden en voelde ik mij gesteund. Dankzij zijn zorgvuldigheid heeft de rechtzaak een positief verloop voor mij gehad. Kort gezegd ben ik erg tevreden.
Bijgestaan door de heer Stijn van merm. Vanaf het eerste gesprek op kantoor een vertrouwd gevoel en een geweldige samenwerking gehad tijdens ons traject met de tegenpartij. Daarnaast komen de woorden uiterst vriendelijk, snel, accuraat, buitengewoon deskundig een een groot empathisch vermogen bij mij op als ik aan hem denk! Door de bijzonder bevredigde uitkomst zal ik iedereen aanraden bij gelijkwaardige zaken om direct contact met Stijn van Merm te zoeken omdat hij een absolute 10 verdient voor zijn begeleiding!
Zeer tevreden over de service van mevr. Landerloo. Ze begeleid ons al jaren en dat succesvol. Zeer professionele en duidelijke advocate. Geen loze beloftes en altijd goed en snel geholpen. Buiten het professionele gedeelte ook een zeer prettige vrouw in de omgang. Wij zullen haar altijd doorbevelen.
Super aardige advokaat begripvol lief eerlijk oprecht altyd staat ze je te woord.
Wilhelminasingel 97
6221BH Maastricht