Correcte afspraken mee kunnen maken ,doet echt zijn uiterste best voor zijn client !
Meneer van schaik heeft een duidelijke uitleg versterkt door zijn helder communicatie gevolgd door een uitstekend plan van aanpak. Bedankt!
Meneer van schaik, is een goeie advocaat, die altijd en voor iedereen klaar staat die hem nodig heeft, hij is altijd goed te bereiken en reageert snel, ook heeft hij lang ervaring in het vak en met name strafrecht, ook heeft hij hele grote mediazaken gedaan, hij is zeer deskundig in zijn vak en heeft oog voor detail, ik ben altijd goed geholpen door hem en met fijne resultaten!
Bedrijfsnaam | Errahmouni |
Ik werk al jarenlang met dit kantoor en ben super tevreden. Een betrokken en ervaren advocaat die inhoudelijk veel kennis in huis heeft. Ik kan dit kantoor iedereen aanraden.
Bedrijfsnaam | Ultra Consultancy B.V. |
Geachte.heer.j.p.a.vanschaik. ik wil u laten weten .dat ik het hierbij wil laat. En die zin op het allen laatsen. Wil ik niet op reageren ik wil het daar bij laaten.die zin die heel maal onder aan staat. Bedoel ik er mee.ik beloof dat ik het niet meer doet.zweer ik op de graf van mijn ouders.alleen die straf vint ik al heel erg. Daar zit ik wel mee. Moet ik verwerken. Nog dat vint ik niet zo leuk. Hierbij ben ik u zo.dankbaar. voor dat u mijn zo goed heef bij gestaan.uit mijn hart. Dank u. Geachte heer.j.p.a.van schaik.o nog een ding.die papier hoef u mijn niet testuuren je heb er alleen naar hering aan laat als maar zo als het zit. Ik zou die werk. Taak doen en dan wil ik er van af zijn. En ik ga er aan werk voor dit gebeuren mijn leven weer op paken zo als ik daar voor was. Bedank.geachte heer j.p.a van schaik.dankje u wel voor als u ben een goei advocaat goed u werk gedan. Dank u dank u dank u v.g.everdina
Ik kan geen slecht woord zeggen over meneer van Schaik. Staat voor je klaar Goed bereikbaar Humor Realistisch Eerlijk
een van de eerste dingen die Jan Peter zei tijdens de kennismaking was dat ik moest proberen mijn zorgen bij hem te laten liggen. tijdens de plezierige samenwerking heeft het steeds zo gevoeld dat de 'zorgen' bij hem in goede handen waren
Een hele fijne advocaat. Leuk in de omgang, straigt to the point. Ondersteund je goed (heb ik zelf ervaren) Zeer zeker een aanrader.
goede begeleiding in het proces, duidelijke kennis van zaken, prettig gevoel bij de aanpak van verdediging maar zeker duidelijk.
Bedrijfsnaam | Transportbedrijf van Dodeweerd |
Kennis van zalen en snelle hulp
Zeer bekwame, deskundige en ervaren advocaat, goede en heldere communicatie. Is reeël: Maakt dingen niet mooier dan het is en vice versa.
Door omstandigheden mijn rijbewijs kwijt geraakt. Met advies van Jan Peter en de juiste stappen voorspoeding mijn rijbewijs weer terug gekregen. hele fijne samenwerking!
kan je heel goed praktisch uitleggen hoe wat en waarom maar weet ook bij het openbaar ministerie heel goed de weg hij heeft mij perfect geholpen
voor de tweede keer bijgestaan door J.P.A van Schaik, wat me aanspreekt id de duidelijke no nonsens communicatie en daadkracht.
Snel kundig en betrokken te werk gaande advocaat waar je op kan bouwen
Voor een grote verkeersboete/inhouding rijbewijs de hulp ingeschakeld bij Van Schaik omdat ik ZZP'er ben en zonder mijn rijbewijs niet kan werken. Werd meteen dezelfde dag geholpen en alles was binnen 2 dagen geregeld en mijn rijbewijs binnen 3 dagen terug. Top geregeld!!
Dhr J.P.A. van Schaik heeft mij uitstekend bijgestaan en geadviseerd in mijn zaak. Snelle cominucatie, altijd bereikbaar. Neemt ook de tijd voor kleinere zaken. Al met al een fijne ervaring!
Zeer betrokken advocaat die letterlijk de zorg uit handen neemt. Voor je op komt en je begeleid in de zaak waarbij rechtshulp nodig is. Dhr communiceert alles op een prettige en begrijpbare wijze.
Zeer ervaren advokaat mij al meerdere keren geholpen met zijn ervaringen strafrecht Echt een aanrader en vooral Mens!
Bedrijfsnaam | Poppinghaus |
Mijn ervaring is dat er zowel hartelijkheid maar ook deskundigheid een goede voorbereiding op het dossier en een goed advies.
Bedrijfsnaam | Rk parochie Stefanus |
Fijne personen in omgang. En deden er als voor wat werd gevraagd of gedaan moest worden. Fijne mensen om te werken.
Goed advies helder en duidelijk wat de mogelijkheden waren
Heel betrokken zowel prive als zakelijk Denkt met alles mee
Bedrijfsnaam | Hoek |
duidelijk in communicatie, goed bereikbaar, altijd betrokken bij de zaak
Goede ervaring na vandaag! Zeer vriendelijk en duidelijk! Aangezien ik dicht klapte met de woorden in de rechtbank werd ik goed opgevangen en ondersteunt!
Plesmanstraat 31
3905 KZ Veenendaal