Gedurende het gehele traject volledige controle op het proces

Als gevolg van de corona crisis heeft de afwikkeling van dit dossier enorm veel tijd gekost. Jan Peter van Schaik heeft hierop goed ingespeeld door niet frequent na te vragen wat de status is. Uiteindelijk heeft de Rechtbank besloten het dossier te sluiten, hetgeen voor ons de best mogelijke uitkomst is.

Een vakkundige advocaat

Goed geholpen, zeer vakbekwaam en sterk in zijn argumenten en communicatie.

TOP Advocaat

Het betrof een delicate zaak. Ashley is voor mij de beste die er is. Zeer vakkundig, zeer toegankelijk, legt alles in begrijpelijke taal uit. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat.

Zeer deskundig

Ik had een advocaat nodig voor een milieudelict. De heer van Schaik heeft mijn dossier bekeken en nam vrijblijvend de tijd om het te bespreken. Tijdens het gesprek werd mij duidelijk verteld wat ik wel en niet kon verwachten en wat verstandig was om te doen. De zitting met de officier van justitie verliep exact zoals verwacht en dankzij de hulp van de heer van Schaik met het best mogelijke eindresultaat.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Een man met het hart op de juiste plaats

Mijn ervaring met Jan Peter is uitstekend. In een periode van onrust heeft Jan Peter mij met raad en daad bijgestaan. Gezamenlijk hebben we een zo goed mogelijk resultaat behaald. De oprechte aandacht, de betrokkenheid en de soms ook harde en duidelijke woorden hebben mij goed gedaan. Nogmaals dank Jan Peter!

Top advocaat

Hele goede en fijne advocaat denkt met alles mee niet alleen zakelijk

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Een zeer deskundige en betrokken advocaat die mij reeds heeft bijgestaan in meerdere zaken.

Sneller ging niet

Korte lijnen flexibel handelen persoonlijke behandeling dat krijg je bij Van Schaik advocaten. Van Schaik is in staat om samen met zijn cliënte een team te vormen om de rechter ervan te overtuigen zodat de rechter zich verplaatst in de situatie van de verdachte. Dit werkt dan zeker meer in het vonnis van de rechter.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Ja dat laat niets te wensen over, gewoon zo als idereen dat wenst.

Van Schaik advocatenkantoor. Doet zijn werk zoals ieder dat wenst gewoon goed dus.

Netjes geholpen

Staan op tijd voor je klaargoed geholpen

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

zeer fijn en goede hulp ontvangen.

Een situatie waarbij snel en doortastende hulp nodig hadden en ondersteuning ondervonden we hele goede hulp. We voelden ons gehoord en gesteund.

• Geholpen door: mr. A. (Ashley) van der Poel

Ervaring was zo goed dat als ik nog ooit juridisch advies of hulp nodig zou hebben dan weet ik waar ik terecht kan. Hopelijk zal dat niet nodig zijn voor mij. Maar ik zou iedereen die mij om advies vraag haar aanbevelen.

In 1 woord: TOP advocaat

Top advocaat! Geeft juiste advies zodat je weet waar je aan toe bent. Hieruit is de keuze uiteindelijk bij de klant welke kant hij op wil gaan.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Geweldig geholpen, professioneel en vriendelijk

Ik heb me erg ondersteund gevoeld en vond het heel prettig hoe Ashley me geholpen heeft.

Betrokken en deskundig

De heer Van Schaik is tijdens het hele proces zeer betrokken en is tevens een hele deskundige advocaat.

Echt gewoon goed

Direct helder Toegankelijk

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Ik word zeer goed bijgestaan door mr. van Schaik. Er wordt eerlijk advies gegeven, de communicatie verloopt goed en ik voel mij begrepen. Al met al zeer tevreden.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Prima advocate..de beste vindt ik zelf.. Ze is erg duidelijke legt alles goed uit,en super aardig en stelt mensen altijd gerust ..ik vindt het een topper ..

Goede betrouwbare advocate

Een goede betrouwbare advocate die de afspraken nakomt je op de hoogte van de zaak houdt goed bereikbaar is en voor haar cliënte staat

Top advocaat

Heel fijn contact Zeer goede advocaat Denkt mee En je bent meer dan alleen een klant

Boven verwachting

Eerlijk en goede begeleiding Je weet waar je aantoe bent .

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Deze advocaat is zeer bekwaam.

Deze advocaat heeft een grote expertise in zijn vak, is heel laagdrempelig te benaderen. En de begeleiding is uitstekend!

Betrokken en deskundig

Van Schaik is een betrokken, ervaren en deskundige advocaat, die eerlijk verteld hoe de zaken ervoor staan. Daarnaast is hij zeer betrokken en staat hij in de rechtzaal zijn mannetje met verve.

Vertrouwd

Goed en vertrouwd!