heeft mij goed geholpen in mijn zaak!

heeft mij goed geholpen in mijn zaak!

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Ik heb het als zeer betrouwbaar en stipt ervaren

• Geholpen door: mr. A. (Ashley) van der Poel

Jan Peter van Schaik in het bijzonder is goed in de omgang en in contact en krijgt alles voor elkaar.

Fantastisch

Geholpen door een erg goede advocaat!

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Al 25 jaar raad en daad door dit kantoor nooit teleurgesteld.

Ik word al 25 jaar bijgestaan, in raad en daad, door Mr, van Schaik en zijn kantoor. Ik ben zéér te vrede en dankbaar. Als ik bel, word ik zeer correct behandeld en geholpen, door wie ik ook aan de telefoon krijg. Mijn speciale dank gaat hierbij ook uit naar de dames van het secretariaat en eventuele vervangers van Mr, van Schaik. Als hij zelf verhinderd is gaat de kwaliteit van hulp niet verloren en word je als nog zeer goed bijgestaan. Ik ben in de rechtbank altijd goed bijgestaan en in voorbereiding van een zaak van goed advies voorzien. Ik heb veel vertrouwen in hem en kan zelf zeggen, dat door de hulp van Mr, van Schaik, ik ben uigegroeid tot een beter mens. Ps, bij aanbevelen staat helaas niet, ZEER ZEKER.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Bijzonder prettige en directe manier van handelen.

Ik heb een bijzonder goede ervaring met dit kantoor.De manier van handelen is gebaseerd op een zeer lange ervaring dat merk je aan de vraagstelling van de advokaat en de deskundige afhandeling.Waarbij de dossierkennis zeer goed is te noemen. Mocht en wij in de toekomst een advokaat nodig hebben dan zullen wij zeker gebruik willen maken van zijn diensten.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

een goede advocaat met een goed deskundig advies

goede ervaring met jan-peter, een betrokken advocaat en staat je goed deskundig en snel te woord. nog bedankt hiervoor

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Beste advocaat die er is..

Altijd goeie ervaringen gehad, goed advies en persoonlijk een top man.

Cumlaude

Advocaten als van Schaik zijn er weinig van

Professioneel, kundig, menselijk, hartelijk in 1

Professioneel en kundig contact. Goede bijstand in een ingewikkelde zaak. Persoonlijk en hartelijk contact, bedankt voor alle steun.

Behulpzaam en adviserend

Netjes geholpen, duidelijk uitleg Ook nog na een zitting bereidt om advies te geven Bedankt voor het bijstaan Mvg

professioneel

Correct en professioneel geholpen

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Dhr van schaik is zeer menselijk en vak bekwaam.

Wij zijn in contact gekomen met dhr van Schaik. Wij kunnen u melden dat hij zeer vakbekwaam is en luistert naar zijn cliënt. Wij kijken op de zaak zeer tevreden terug en geloven echt in de rechtsgang van Nederland . Dhr van schaik is altijd bereikbaar zeer bijzonder en neemt de tijd voor uitleg.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Fijn dat Jan Peter ons heeft bijstaan in de wirwar van juridische tekst.

Hoe ongelukkig kan het zijn dat er een juridische strijd aanwakkert. Deze is deskundig en met menselijkheid de kop ingedrukt door zijn fijnzinnigheid en bedachtzaam.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Goed en correct geholpen, fijne voorbereiding en afwikkeling van zaken!

Goede ervaringen met dit advocatenkantoor!

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Zeer betrokken en kundig! Chapeau!

Vriendelijk, kennis van zaken en een eerlijk advies. Ik ben bijzonder goed geholpen door de heer Van Schaik. Tijdens de gehele procedure heb ik daarnaast enorm veel steun ervaren. Ik kon altijd met vragen terecht en met dank aan Jan Peter heb ik mijn rijbewijs alsnog teruggekregen.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Betrokken advocaat met de juiste kennis

De bijstand van dhr. Van Schaik heb ik als zeer positief ervaren. Goed bereikbaar, waardoor er duidelijkheid geschept wordt over de zaak. Alle opties worden wel overwogen en er is geen roze bril wat betreft het perspectief. Het voelt alsof ik altijd goed heb geweten waar ik aan toe was en dat heb ik als heel prettig ervaren. Ik zou niemand anders als advocaat willen.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Erg vriendelijk en behulpzaam.

Heel erg vriendelijk en alles ging ter voordeel voor mij. Erg behulpzaam en goed contact. Ik voelde mij erg gehoord.

• Geholpen door: mr. A. (Ashley) van der Poel

Schaik had mij heel goed geholpen.

Mijn ervaring was dat mijn grote zorg was gevangenis straf. U had voor gezorgd dat ik dat niet krijgt. Ook goed uitgelegd met dr betaling in termijn. Ik ben er blij mee.

Geweldige advocaat

Top advocaat , direct zijn woord klaar !

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Prettige samenwerking met een fijn resultaat.

Wij hebben heel veel informatie gekregen van meneer Schaik. Hij heeft ons enorm goed op de rechtzaak voorbereid. Tip gegeven om er voor te zorgen dat de straf gehalveerd zou worden. Hij wilde geen beloftes doen, is transparant in zijn werkwijze. We de beste strategie gaan toepassen. Wij raden hem ten alle tijden aan bij familie en vrienden.

• Geholpen door: mr. J.P.A. (Jan Peter) van Schaik

Goed input met een open houding in een methodische werkwijze

De belangrijkste vorm van waardering ligt in de betrouwbaarheid , ondersteuning en een goede handelingsplan.

Super goed

Ze nemen de tijd voor je, daarnaast zijn ze zeer kundig. Groot voordeel is dat de advocaten hier echt voor je strijden ze nemen het woord als je zelf stilgevallen bent. Hier is het niet net of ze om je geven . Hier geven ze om je. En staan ze 24 7 voor je klaar . Dit is ook terug te zien dat je de mobiele nummers van de advocaten krijgt ze via app en mail bereikbaar zijn.

Duidelijke communicatie.

De heer van Schaik heeft duidelijk alle (mogelijke) stappen voorgelegd en de eventuele consequenties daarvan. Alles is hierdoor soepel verlopen en ik ben dan ook zeer tevreden met de behaalde resultaten.

Plesmanstraat 31

3905 KZ Veenendaal