Heel prettig bijgestaan in een heel vervelende tijd. Menselijk en deskundig
Had op korte termijn hulp nodig. Het gegeven advies bleek in de praktijk goed bruikbaar.
In alle opzichten is mijn verstandelijk beperkte cliënt goed, zorgvuldig en kundig geholpen door dhr. Van Schaik. Bijzonder dat dhr. Van Schaik wist te levelen met mijn cliënt op het beperkte niveau, ondanks al het moeilijke advocaten jargon waar we mee te maken hadden, zodat mijn cliënt het kon begrijpen en zich gerust gesteld voelde. Ik - als begeleider - ben zeer tevreden over de diensten van dit advocatenkantoor, en zal het dan ook aanraden aan collega's of anderen.
Super advocaat echt een aanrader
Jan Peter is een realist. Je weet waar je aan toe bent, niet meer en niet minder. Bij vragen krijg je snel antwoord. Mijn ervaring was perfect en kan niet anders dan hem aan iedereen aanbevelen.
Zeer deskundig advies word er gegeven.
Wij hebben het contact met de heer Van Schaik als zeer positief en prettig ervaren. Er was altijd een luisterend oor bij vragen en vragen werden ook op heel korte termijn beantwoord. De zaak is proffessioneel opgepakt en afgehandeld. De heer van Schaik is doortastend op een prettige manier en hij dwong daarmee veel respect af. Hopelijk komt er geen 'volgende keer' maar mochten we nog eens juridische hulp nodig hebben, dan gaan wij zeker weer terug naar dit kantoor. Ik beveel dit advocatenkantoor dan ook van harte aan.
Het lijkt misschien overdreven om overal een 10 voor te geven, maar wij zijn ontzettend tevreden over de manier waarop er is omgegaan met onze zaak. Ondanks dat het een vrij "aparte" zaak was, zijn wij voorzien van goed advies. Jan Peter was enorm goed bereikbaar en we zijn ook door de rest van het kantoor goed op de hoogte gesteld omtrent de voortgang.
Zeer deskundige en persoonlijke begeleiding, uitstekende adviezen. Resultaat was een zeer positieve uitslag. De afwikkeling daarna ook zeer goed.
Zeer prettige samenwerking en bijstand in een conflict waarbij het niet alleen draaide om de zaak die destijds aan de orde was, maar er ook oog was voor de penibele achterliggende situatie.
Hele fijne man om mee te praten, duidelijk en doet wat hij zegt. Niet omdat het goed is afgelopen, maar een dikke 100% tevreden! Ik zal U aan iedereen aanraden! Dank u wel! groet Ingrid
ik heb goede ervaring met menner van schaik hij heeft mee veel geholpen .hij is heel goede advocaat
Beste Jan Peter, Nogmaals heel erg bedankt voor het bijstaan in mijn zaak. Ik had mij geen betere afloop kunnen voorstellen en ben meer dan tevreden met de hulp die je mij hebt geboden. Ik beveel je van harte aan! Groet, Milan
Plesmanstraat 31
3905 KZ Veenendaal