4 sterren: goede service, goed behandeld

Terzake kundig en zeer ervaren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed bereikbaar, vlotte behandeling van mijn zaak, super resultaat behaald en ook nadien nog goede service verlening. Ben zeer tevreden over dit kantoor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kool is bereikbaar in het weekend. Kool heeft snel gereageerd en direct actie ondernomen. Zeer tevreden met de begeleiding en het eindresultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In de huidige tijd waarbij je bij één keer niet opletten, hetzij één keer haasten onderweg, al snel de kans loopt dat je rijbewijs voor langere tijd wordt ingenomen , verleent KOOL advocatuur afgezet tegen de mogelijke schade/inkomstenderving daardoor, een tegen een alleszins redelijk tarief prima en gespecialiseerde juridische bijstand waarbij de opgelegde strafmaat veelal flink beperkt wordt, en waarbij het in een aantal gevallen, afhankelijk van de (persoonlijke) omstandigheden, zelfs mogelijk is dat er überhaupt geen straf opgelegd wordt, en dus het rijbewijs gewoon behouden kan blijven ! Zelf ben ik in de loop der jaren, helaas, al meerdere keren in de problemen gekomen, en keer op keer weer heeft KOOL mijn zaken dusdanig goed behartigt , dat mijn strafmaat óf volledig werd weggepoetst óf flink werd beperkt! Iets wat voor iemand zonder gespecialiseerde juridische kennis nagenoeg onmogelijk is om zélf te bewerkstelligen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mail op zaterdag gestuurd om me te helpen en meteen dezelfde dag al gebeld wat ze voor me konden betekenen, binnen 1 week had ik mijn rijbewijs weer terug, super!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit kantoor is zeer aan te bevelen. Betrokken en deskundige hulp gehad van mr Kool. Snel resultaat en overzichtelijk prijsniveau.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel, deskundig en accuraat geholpen en binnen drie weken mijn rijbewijs terug. Prettige en betrokken medewerkers. Gewoon top!

Luttik Oudorp 62

1811MZ Alkmaar

Over Rijbewijs Ingevorderd

Rijbewijsingevorderd.nl is de website voor mensen die snel weer over hun ingenomen rijbewijs willen beschikken. Met meer dan 20 jaar ervaring en uistekende beoordelingen, kunt u er van op aan dat wij er alles aan doen om u weer snel op weg te helpen. Heeft u inmiddels ervaren wat wij voor u kunnen doen? Laat dan een review achter op de website.

Over Advocaatscore.nl