Dit is een voor mij vertrouwd en goed adres gedurende 30 jaar (incl. rechtsvoorgangers)
Duidelijk manier van informeren over de noodzakelijke ingreep, op een professionele wijze de werkwijze toegelicht en vervolgens ook op zorgvuldige wijze uitgevoerd.
Alles was perfect en naar wens verlopen.
Goed advies. Goede resultaten, volgens verwachting. Prima nacontrole.
Wij zijn allebei op 11 november jarig, ik ben een generatie ouder.
alles top
Heel tevreden, fijn contact en kundig in vak
Goed, vertrouwd, vakkundig, plezierig.
Zie hierboven.
Bij mondhygiëniste geweest, gebit weer helemaal ontdaan van tandsteen, altijd weer fijn. Totaal geen pijn. Zeer tevreden
Goed geholpen en vriendelijk
Duidelijke uitleg, vakkundig, meedenken. En zeer kindvriendelijk.
Snel een plaatsje want ik had klachten. Beetplaatje maandag al klaar waarvan de afdruk afgelopen donderdag is gemaakt. Allervriendelijkste assistente bij geruststellende ervaren tandarts. Ik ben heel tevreden met deze gang van zaken. Bij het ophalen van het beetplaatje wist de receptioniste al waarvoor ik kwam. Geweldig! Kom daarnog eens om tegenwoordig. Heel attent.
n.v.t.
Weer een prima behandeling door Iris.
Rustig en betrouwbare en aangename behandeling tijdens de wortelkanaal behandeling door Endodontoloog Machteld Siers.
Goede behandeling, er werd bij elke behandel stap uitleg gegeven
In vergelijking met mijn vorige tandarts is mijn ervaring bij XQdent ontzettend prettig en professioneel: deskundig en zorgvuldig. De tandarts was geduldig om mn verhaal aan te horen en alle opties uit te leggen. Ook leek de tandarts enthousiast en gedreven om met m'n behandelplan aan de slag te gaan. Heb het idee dat er erg best wordt gedaan voor het beste resultaat. Erg prettige sfeer. Ik vind het het waard om uit Utrecht aan te reizen.
Voor een behandelplanbespreking had ik een afspraak gemaakt: over de voorgestelde behandeling had ik veel vragen. Daar werd op een deskundige, plezierige en adequate wijze op geantwoord. Toen bleek dat de tijd niet toereikend was voor de vele vragen die ik had, kon ik op korte termijn een (royale) vervolgafspraak maken.
Altijd naar tevredenheid
Klantvriendelijk, duidelijk, uitstekende zorg
Het is fijn dat er ieder half jaar een goede tandarts naar mijn gebit kijkt en zo nodig advies geeft. De benadering is vriendelijk en duidelijk ,ben er heel blij mee.
Prof Bronkhorstlaan 10 G 62
3723 MB Bilthoven
Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.