Maria is een fijne en deskundige tandarts! Ook de kinderen gaan nu met plezier naar de tandarts.
Lang wachten in de wachtkamer. Geen duidelijke communicatie over hoe lang het duurt.
Fijne zorgverlener
rustige tandarts die prettig heeft geholpen.
Ik word goed geholpen, krijg advies mee en alles wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Prima geholpen door zowel tandarts als mondhygiënist
ik vind als je een afspraak hebt om 8:15 uur moet je ook om die tijd in en stoel liggen en geen 10 minuten later dit is niet fijn voor als je moet boren of iets dergelijks
Werkt netjes en klantbewusr.
Hoewel ik inmiddels in deze praktijk al door 3 opeenvolgende tandartsen ben behandeld, ben ik nog steeds tevreden, enige nadeel van de praktijkruimte vind ik de trap naar de eerste verdieping..
snel en goed geholpen
Telkens uitleggen wat er gebeurt. Dat is wel zo prettig.
Ontsteking onder een kies. Kon gelukkig vlot terecht. Kies snel getrokken en ik opgelucht.
Goede ontvangst, Controle van het algehele gebit door tandarts: to the point; tandsteenbehandeling door assistent perfect, goede communicatie; hernieuwde afspraken voor halfjaarlijkse controle bij de balie: helder en duidelijk
Vriendelijke bejegening
Afgelopen jaren wisselingen van de wacht ervaren, dus het is telkens afwachten welke tandarts we krijgen. Dat hebben we als minder prettig ervaren. De tandartsen die we de afgelopen periode hebben gehad blijken vakkundige tand-artsen te zijn. Ontvangst is altijd fantastisch door de Ella en Erica :)
Vriendelijke tandarts die goed luistert en adviezen geeft. De samenwerking met assistentes richting de patient kan beter.
Tja wat zal ik er van zeggen. Ik kwam met een ontsteking en mn kies was gebroken en moest er uit. Zeer pijnlijk dus ik kan me wel leukere dingen bedenken haha. Ik belde 's morgens en kon meteen terecht. Erg vriendelijke receptioniste die me uitgebreid te woord stond. Ook de tandarts (niels) en de assistente waren zeer vriendelijk. Wel een beetje jammer dat ik geen stuiterbal kreeg na deze marteling :p
Ik had kiespijn en belde in de ochtend en kon praktisch meteen terecht. De tandarts deed heel voorzichtig en gaf me goed advies. De behandeling was pijnloos en snel. Ik had geen last. Echt ideaal.
Vriendelijk, Goed communiceren, Juiste behandelingen
was goed, ik vraag me altijd wel af of die foto's nodig zijn, maar ben geen tandarts, dus zal het wel goed zijn.
Vlotte behandeling
Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door de receptioniste. Werd opgehaald door de assistente en we maakten onder het lopen een praatje. De tandarts stelde zich niet voor (ik had een nieuwe) en vertelde niet wat hij ging doen. Ook het weggaan ging apart. Er werd niet veel meer gezegd dan ‘je bent klaar’. Afspraak maken bij de balie ging zoals ik gewend was.
Tandarts Niels heeft een tand geëxtraheerd. Dit ging zeer goed en vrijwel pijnloos!
Prima verloop van de behandeling
Er wordt goed geluisterd en ook eerlijk advies gegeven door tandarts Germano.
Wilhelminastraat 22 a
7462 CG Rijssen
Bij Samenwerkende Tandartsen Rijssen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Wilhelminastraat in Rijssen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op 100 meter afstand. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialismen binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.