Grote plaats, keurig sanitair.
Beste Magda, Bedankt voor de positieve beoordeling en wat leuk dat u het vakantiepark zou aanbevelen. Dat zien wij het liefst! Hopelijk zien wij u nog eens terug op het park! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Alleen wel een beetje geërgerd dat ze op een zondagavond de heggen gingen snoeien . Dit moet toch niet nodig zijn. Verder tevreden.
Wij zijn blij met uw beoordeling, een dikke voldoende. Op zondagavond de heggen snoeien is inderdaad niet ideaal. Een goed punt om hier in de toekomst op te letten. Wij hopen dat u de overige dagen/avonden lekker heeft kunnen genieten van het verblijf! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie plaatsen, genoeg faciliteiten, schoon sanitair en gelegen in een mooie omgeving.
Beste meneer van Wijche, Ook wij zijn trots op de mooie omgeving van Groesbeek. Genoeg te beleven: wandelen, fietsen, musea en horeca. En wat fijn dat u ook heeft genoten van onze camping! Dank u wel! - Vakantiepark de Oude Molen
Hebben het prima naar ons zin gehad, alleen de caravan had wat achterstallig onderhoud , maar ik begreep dat ze daar werk van gingen maken om alles wat op te knappen. Voor de rest een leuke camping en vriendelijk personeel. De omgeving is ook prachtig!!
Beste mevrouw den Bommel, Bedankt voor uw eerlijke recensie. Wij zijn inderdaad volop bezig met het vernieuwen en opknappen van onze chalets. Graag willen wij dat onze gasten een uitstekend verblijf hebben en wij zijn nu hard aan de slag om de chalets te matchen met deze kwaliteit. Wij hopen u nog eens terug te zien zodat u de aangepakte verbeterpunten in de praktijk kunt bezichtigen! - Team Vakantiepark de oude Molen
vieze smerige stacaravan,toen we aan kwamen was deze niet schoon,kregen een ander die was net zo smerig,van alles aan kapot.Wifi werkt maar amper,en de friettent friet niet om te eten,personeel niet vriendelijk,vergane glorie dit park. En de borg ook nog steeds niet retour
Wij vinden het ontzettend vervelend dat u geen fijne tijd heeft gehad op ons vakantiepark. Door miscommunicatie met de schoonmaak was uw chalet helaas niet schoon. Wij hebben dit proberen op te lossen door u direct een ander chalet aan te bieden. Dit was natuurlijk geen fijne start voor u, dat begrijpen wij. Jammer dat u ook van de rest van de faciliteiten niet heeft kunnen genieten. Echter hebben wij/ons personeel geprobeerd om alle punten direct aan te pakken, u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het spijt ons dat u dit als onvriendelijk ervaren heeft. Wat betreft de borg: hierover hebben wij telefonisch contact gehad. Wij gaven toen aan dat de borg normaal gesproken binnen maximaal 10 (maar meestal 7) werkdagen na vertrek wordt teruggestort. Dit terwijl uw bericht slechts twee dagen nu uw vertrek is geplaatst. Wij hebben de borg vervolgens direct naar u overgemaakt. Wij bieden nogmaals onze excuses aan voor het ongemak. Onze ervaring is dat wij worden gezien als klantvriendelijke en oplossingsgericht. Wij vinden het ontzettend jammer dat u dit niet zo heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst nog eens terug te zien om u hopelijk een andere ervaring te bieden en uw mening te veranderen! Wij wensen u nog een prettige zomer, - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een kleine, gezellige camping met goed sanitair, een fijn restaurant en op loopafstand van Groesbeek!
Beste Martien, Goed om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Wij zijn ook erg blij met het resultaat van het vernieuwde restaurant. Fijn om te horen dat u hier ook zo over denk! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een goed veblijf
Beste Frans, Bedankt voor de goede beoordeling. Graag tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie groene camping, het toiletgebouw was ruim en altijd keurig schoon gehouden. De douches waren warm en ruim, de ligging van de camping is een uitstekende uitval basis voor allerlei mooie fietstochten.
Beste Marjan, Bedankt voor uw beoordeling en de mooie complimenten. Ons schoonmaak team doet altijd hun best om het sanitair gebouw zo schoon mogelijk te houden. Ons vakantiepark ligt inderdaad ideaal gelegen voor wandel en fiets routes. Wij hopen u graag nog een keer te verwelkomen op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Toiletten altijd schoon
Beste van Heeswijk, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons park. We zullen de complimenten doorgeven aan de schoonmaak! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Faciliteiten erg verouderd. Wel schoon.
Beste Erich van Halem, Bedankt voor uw beoordeling. De faciliteiten zijn inderdaad wat verouderd. Aan het einde van het seizoen gaan we alles opknappen, zodat de gasten het volgende seizoen er weer optimaal gebruik van kunnen maken. We hopen u volgend jaar graag terug te zien! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie plek, goed sanitair ,en een prachtige ligging. Aanrader om terug te komen.
Beste Andr'e, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons park! Aan uw beoordeling te zien, heeft u een prettig verblijf gehad! Tot de volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
De camping is prima en daarom hopen wij volgend jaar weer bij e te verblijven tijdens de vierdaagse week.
Beste Cobie Verkade, Bedankt voor uw enthousiaste recensie! Ook wij hopen u volgend jaar terug te zien. Immers: hoe meer zielen hoe meer vreugde. We maken er weer een mooie week van met z'n allen! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Top camping. Alles goed geregeld en netjes. We hebben er gestaan met de Nijmeegse vierdaagse. Geweldig sfeertje.
Beste Amanda, Wat leuk dat jullie er waren gedurende de Vierdaagse. De sfeer zit er dan altijd goed in. Gezellig, maar ook rustig wanneer het nodig is. Wij zijn heel blij te lezen dat u zo tevreden bent. Hopelijk tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijn park met veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen. Heerlijk eten voor een klein bedrag. Schoon sanitair
Beste Dave, Wat fijn dat u zo heeft kunnen relaxen. Dat is immers waar een vakantie bij ons om gaat. Genieten, leuke dingen doen, lekker eten. Voor ieder wat wils! Bedankt voor deze mooi recensie. Hopelijk tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie camping en mooie plaatsen!!!!
Beste Henny, Wouw een 10! Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Hopelijk zien wij u nog eens terug op ons Vakantiepark!\ - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij stonden op het veld voor de lopers. Daar de douche en toilet ruimte vonden wij erg verouderd en niet meer van deze tijd. Er waren maar 2 douches. De 3de schijn al een aantal jaren gesloten te zijn. Afwassen was daar ook niet te doen. Bij het restaurant misten wij een plek om je fiets veilig neer te kunnen zetten. Receptie medewerkers hadden als je kwam niet altijd gelijk tijd omdat ze met iets bezig waren wat na ons inzien wel even op zij gelegd kon worden.
Goedenavond, De Vierdaagseweek is altijd de állerdrukste week van het jaar. Zowel op het terrein, als in het restaurant en de receptie is het ontzettend druk. Maar natuurlijk juist ook beregezellig! Dit hoort nu eenmaal bij deze week. Ons personeel doet echter altijd hun uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen op de voor- maar ook op de achtergrond gebeurt veel om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat betreft de douches en toiletten: wij zorgen er juist met de Vierdaagse voor dat wij extra gelegenheden aanbieden voor sanitair. Mogelijk is u dit ontgaan! Wij en vele met ons hebben enorm genoten van een mooie Vierdaagse. En wij hopen u daarom nog eens te mogen verwelkomen om er weer een prachtige week van te maken! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Dicht bij huis met een echt gevoel van vakantie
Beste Eric, Soms hoef je niet ver van huis te gaan om een écht vakantiegevoel te ervaren. Zeker niet in Groesbeek. Wat fijn dat jullie een goed verblijf hebben gehad! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hopelijk zien wij u nog eens terug op ons vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Camping is rustig en personeel is vriendelijk. We zijn er een midweek geweest tijdens de vierdaagse van Nijmegen en daar was de camping prima voor. Caravan was echter absoluut niet schoon en gedateerd, dit was wel jammer.
Beste meneer Baeten, Bedankt voor uw beoordeling. Sommige chalets zijn inderdaad wat gedateerd. We zijn as we speak volop bezig met een plan van aanpak om dit zo spoedig mogelijk te verbeteren. Een schoon chalet is echter ook van groot belang. Ook hierin zagen wij verbeterpunten welke wij reeds hebben aangepakt en nog verder willen doorvoeren in ons beleid. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Keurige camping, sanitair was ook netjes! Ga zeker nog een keer boeken.
Beste Nicolette, Top! Hartstikke leuk dat u nog eens terugkomst. Dat is het beste compliment. Bedankt en dan zeker tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Heerlijke camping voor elk wat wils en zeker met de vierdaagse fantastisch
Beste Irene, Wat een mooi compliment! Een 10! Daar worden wij heel vrolijk van. De Vierdaagse week is altijd een van de meest gezellige weken van het jaar. Hectisch maar óh zo sfeervol. Super dat u dit ook zo ervaart! Tot de volgende Vierdaagse? - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij hadden een 8-persoons caravan. Genoeg ruimte en we waren gewapend met veel schoonmaakmiddel maar dat was niet nodig. Er was goed schoongemaakt. De caravan is wel echt aan vernieuwing toe. Ook hadden we alleen een picknicktafel buiten. We hadden gelukkig eigen lekker zittende relax stoelen bij.
Beste Marieke, Bedankt voor uw beoordeling! De chalets worden binnenkort voorzien van een grondige opknapbeurt. Dit om ook de kwaliteit te kunnen garanderen die wij aan onze kernwaarden verbinden. Het klopt dat alle chalets zijn voorzien van een houten picknicktafel + extra stoelen. Fijn dat u nog heeft kunnen relaxen in uw eigen stoelen :) - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ik vind het altijd fijn om te kamperen op veld K, samen met mijn kleinkinderen. Jammer vond ik het dit jaar dat de dieren er nog niet waren en het kleine zwembad niet gevuld. Dit terwijl het hoogseizoen en dus de vakanties al begonnen waren. Het was duidelijk nog niet klaar allemaal.
Beste mevrouw van de Riet, Bedankt voor uw eerlijke recensie. Wat leuk dat u met uw kleinkinderen bij ons bent langsgekomen. Ook wij vinden het jammer dat er gedurende het hoogseizoen geen dieren waren. Door onverhoopte omstandigheden konden wij geen gebruik meer maken van de weide. Wij hopen snel weer een alternatief te kunnen bieden. Het kleine zwembad was gesloten i.v.m. reparatie. Inderdaad, niet fijn in het hoogseizoen! Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons vakantiepark om u hopelijk een ander beeld te geven. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie camping heel dicht bij Groesbeek met alle winkels in de buurt. Mooie plaatsen en goed onderhouden en schone toilet voorziening.
Beste Johan, Bedankt voor de complimenten! Groesbeek is een heel fijn dorp, al zeggen we het zelf. Inderdaad: leuke winkels/horeca/musea/activiteiten. En daarnaast kan men hier prachtig wandelen en fietsen. Wat wil je nog meer? Super dat u dit ook zo ervaren heeft. Mocht u nog eens langs willen komen, dan heten wij u van harte welkom! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Een mooie kindvriendelijke camping en schoon sanitair en voor de kleintjes gezellige jungle als sanitair. Heerlijk zwembad.
Goedendag, Wat goed om te lezen! Dank u wel. Feit is vaak: als de kinderen genoeg te doen hebben en zich vermaken, hebben de ouders/opa's/oma's ook een fijne tijd! Wij hopen u nog eens terug te zien! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Bankstel defect. Wastafel verstopt Raam voorste slaapkamer kon niet dicht Pannen waren vies en slecht( stelen van braadpannen zitten los) Waterkoker defect. Prijs voor 1 week staat in geen enkele verhouding tot hetgeen aangeboden wordt. Positief: Personeel was vriendelijk en behulpzaam De zaken die snel opgelost konden worden zijn opgelost. De reden dat ik het niet aanbeveel is verhouding prijs tot hetgeen dat geboden wordt
Beste Tiny, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een recensie te plaatsen. Wat vervelend om te lezen dat u geen prettig gevoel heeft gehad in ons chalet. Goed dat u naar ons toe bent gekomen, zodat wij u konden helpen. Sommige chalets + inventaris verdienen echt een nieuw jasje. Wij zijn intern bezig om dit zo spoedig mogelijk aan te pakken zodat wij de kwaliteit bieden die wij vakantiegangers graag willen laten ervaren. Het is enorm fijn om te lezen dat u ons personeel vriendelijk en behulpzaam vindt. Wij denken graag oplossingsgericht. Ons doel is immers om u een heerlijk verblijf te bieden! Wij gaan ervoor zorgen dat het volgende seizoen alle chalets een opknapbeurt hebben ondergaan. Mocht u nieuwsgierig zijn, kom dan zeker langs! - Team Vakantiepark de Oude Molen