Prachtige en vriendelijke camping.
Beste Guido, Hartelijk dank voor uw fantastische cijfers!
We kamperen al verschillende jaren bij "de Oude Molen" en het bevalt ons prima, hebben het goed naar de in deze prachtige omgeving een leuke plaats Groesbeek en hebben daarom volgend jaar ook al weer geboekt. Wij zijn bijzonder tevreden!!!!!
Beste Jac, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zien u graag volgend jaar terug.
Hele fijne vakantie gehad
Beste familie Duijvelshoff, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers. Fijn om te horen dat u een goede vakantie heeft gehad.
Ik zal dit park bij iedereen aanbevelen omdat alle voorzieningen aanwezig zijn, en er niks extra's voor berekend gaat worden. Vriendelijk personeel, en een prachtige omgeving
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij hopen u nogmaals een keer terug te zien op ons vakantiepark.
Drukke camping met oog voor wat de klant zoekt!
Beste Ko, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling.
heel prettig verblijf gehad keren vast nog een keer terug!
Beste familie Welboren, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfers!
Prettige camping vijf weken gestaan prima bevallen. Kom zeker terug binnenkort. Minpunt de heggen worden geknipt maar bladeren blijven weken liggen
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers. Wij zullen uw punt meenemen naar het volgende overleg.
Voor herhaling vatbaar
Beste Paul, Wij hopen u graag nog een keer te mogen verwelkomen op ons vakantiepark.
gezellig park met vriendelijk personeel , zeer schone en uitgebreide sanitaire voorzieningen , zeer prijs gunstig. Ook niet onbelangrijk , al met al een aanrader !!!
Beste Boy, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers!
Prima juni arrangement gehad,veel senioren,was erg gezellig,zelfs met dementerende partner.Ook een fijne bijkomstigheid was dat het restaurant open was,met goede betaalbare kaart en vriendelijk personeel.Hoop nog eens bij jullie terug te komen.gr Jeanne
Beste Jeanne, Wat fijn om te horen dat u uw verblijf als prettig heeft ervaren. Wij hopen u graag nog eens terug te zien.
Beste familie Smit, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers!
Mooie camping leuke plaatsen en veldjes hebben een fijne tijd gehad vriendelijke ontvangst
Beste Nico, Wat fijn om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad op het vakantiepark. Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen op ons park.
Mooie ruime plekken. Keurig, ruim opgezet sanitair en afwasruimte. Prachtige omgeving Voor herhaling vatbaar
Beste Nic, Dank voor uw beoordeling. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen op ons vakantiepark.
Compliment aan de dames van de schoonmaak sanitair!!
Beste Gerrie, Dank voor uw beoordeling. Wij zullen het compliment doorgeven aan ons schoonmaakteam.
Fijne camping .waar we graag staan.sanitair altijd netjes is en dat met zoveel mensen .
Beste Jannie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Mooie camping op prima locatie in hele mooie omgeving. Jammer dat het onderhoud van het groen wat minder was. Veel onkruid en snoeiafval is gedurende onze gehele verblijfsperiode van 3 weken blijven liggen.
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij nemen uw punt mee in een volgend overleg.
vriendelijke en prettige sfeer en omgeving
Beste Brigithsa, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
beoordeling spreekt voor zich
Beste Arie, Hartelijk dank voor uw mooie cijfers!
Zeer mooie camping voor iedereen aan te bevelen
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zien u graag terug !
Op de trap naar het restaurant zou een leuning moeten zitten,anders is het voor mensen die slecht terbeen zijn gevaarlijk. Ik heb een mevrouw geholpen die daar viel. Verder hebben wij fijne dagen gehad,en komen zeker weer terug.groetjes en tot ziens Dolf en Tonny Mulders.
Beste Dolf en Tonny, Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen uw tip zeker mee in ons overleg. Fijn dat u behulpzaam bent geweest. Wij zien u graag terug!
Zoals al gezegd in onderstaande reacties, rustig ondanks de vele mensen, degelijk en goed schoon sanitair, invalide sanitair mag opgeknapt worden. Goede wifi. Veel zonnige plekken, enkele schaduw plaatsen. Wij komen zeker terug op deze camping.
Beste Gerrie, Bedankt voor u mooie cijfer. In ons overleg nemen wij u tip zeker mee. Wij zien u graag terug!
Prima camping voor een goede prijs
Beste Annelies, Bedankt voor uw positieve beoordeling!
16 kampeerdagen met een zeer goed verzorgd sanitair, fijne sfeer en een prima contact. Dat alles voor een vriendelijke prijs. Het kan dus toch!!!
Beste Bert, Bedankt voor de goede cijfers, fijn om te horen dat u een fijne tijd heeft gehad. We zien u graag terug!
Beste E. Haak, Bedankt voor uw beoordeling.
Heb eerder al,uit eigen beweging een mail met het cijfer 10 gestuurd, met vooral de mededeling dat dit voor al het indienst van de camping zijnde personeel/medewerkers
Beste Melis, We zijn dankbaar voor uw prachtige beoordeling en erg leuk om uw e-mailtje te ontvangen! We hebben het aan al onze medewerkers laten zien.