Alleen jammer dat de WiFi betaald 😭moet worden in deze moderne tijd hoort dat er gewoon bij. Tv is gratis, sauna is gratis,wassen is gratis en daar zou WiFi ook bij moeten zijn net als het restaurant bij jullie naast de camping. Als je daar een kopje koffie gaat drinken kun je vrij gebruik maken van WiFi en dat is erg klantvriendelijk. Wij zijn al op zoveel campings geweest waar je bij de inschrijving automatisch een WiFi-code krijgt en evenzo bij de meeste horeca gelegenheden. Ook hebben wij op diverse campings gratis WiFi gekregen omdat we een kpn-compleet pakket hebben en daar doen jullie ook niet aan mee. Zeker voor gepensioneerde die elk dubbeltje om moeten draaien is het fijn dat ze dan via WiFi met de kinderen en kleinkinderen in contact kunnen blijven. Een heel groot compliment moeten wij geven voor Frans Belgers en zijn treintje waar niet alleen wij maar diverse mensen uit het grijze circuit heel erg van genoten hebben.👍
Beste A. Dekker, Bedankt voor uw mooi cijfers en beoordeling. Leuk om te horen dat u genoten heeft van de treinritjes! Wat betreft de Wi-Fi, zijn wij helaas op dit moment genoodzaakt hier een prijs aan te hangen om de investering daarvan terug te verdienen. Wij hopen dit in de komende jaren af te kunnen bouwen en mogelijk met een gratis verbinding te werken. Ik zal uw beoordeling ook doorgeven aan het managementteam.
Ik heb slechte ervaring gehad met een dame van de receptie, zij is arrogant en onvriendelijk tegen buitelanders. Zij is commercieel maar de gastvrijheid en vriendelijkheid van deze dame is 0,0. Ik dacht dat zij reageerde omdat ik buitelander bent , maar ik zag haar 3 dagen later ruzie maken gewoon met een nederlander. Haar manier van praten tegen klanten is niet ok
Beste Geysa, Bedankt dat u de moeite heeft genomen voor het geven van uw mening. Wij vinden het jammer dat u onze klantvriendelijkheid op de manier ervaart zoals u aangeeft. Echter, dient iedereen, van welke afkomst hij of zij ook is, de regels na te komen. Zo horen betalingen op tijd gedaan te worden en horen huisdieren niet in het Chalet te verblijven zoals wij vooraf aangegeven.
Goed verzorgde camping met prima en goed onderhouden sanitair. Vriendelijke receptie en een technisch probleem werd snel opgelost.
Beste Frans, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is geweest tijdens uw verblijf.
3 puntjes voor verbetering: 1. Kantine/restaurant buiten hoogseizoen gesloten ondanks goede bezetting op de camping 2. Capaciteit betaalde WIFI onvoldoende 3. Kwaliteit en aantal zenders TV minimaal
Beste Cor en Annie, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw punten doorgeven aan het management, zodat zij dit mee kunnen nemen in de evaluatie van afgelopen seizoen.
Fantastische camping
Beste Jan, Bedankt voor de positieve beoordeling! We hopen u ook in de toekomst weer te mogen verwelkomen op het park.
Ondanks veel regen toch een fijne vacantie gehad. Opm.1: Plaats (204) met niet veel gras. Opm.2: schoon toiletgebouw, maar het rook niet fris. stonk af en toe.
Beste Jan, Bedankt voor de hoge cijfers die u ons park geeft. Fijn dat u een fijne vakantie heeft gehad. We gaan uw punten meenemen in ons overleg en kijken wat we ermee kunnen doen.
Jammer dat je in september niet meer in het restaurant terecht kunt. Wij komen bijna ieder jaar, dat zegt genoeg.
Beste Ruud, Bedankt voor de mooie cijfers! We nemen het punt over het restaurant even mee in onze evaluatie. We zien u graag terug op de camping.
De Oude Molen is een fijne plek voor ons om bij mooi weer dicht bij huis te genieten van een andere sfeer. Op het glooiende kampeerveld waan ik me in het zonnetje bijna in Toscane.
Beste Marijke, Wat een prachtige beoordeling met mooie lovende woorden. Bedankt! We verwelkomen u graag in de komende jaren weer op ons park.
Medio september 2017, uitstekende camping. Wij waren er zonder kinderen, hebben dus niet op de kind vriendelijkheid gelet. Heerlijke omgeving, goede uitvalsbasis voor diverse activiteiten.
Beste Monica, Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad op onze camping. Hopelijk mogen we u in de toekomst weer verwelkomen op het park!
Komen hier al langer en blijven terugkomen ! Vriendelijke medewerkers en leuke camping.
Beste Bas, Bedankt voor uw mooie cijfers en positieve beoordeling. Wij zien u graag in de toekomst weer terug!
Jammer, het weer werkte niet mee. Daarom hopen we met de BIOD week 2018 op beter. Het is wel besteld.🏕
Beste TenTje Mens, Bedankt voor de mooie beoordeling die u ons geeft. Wij zien u volgend jaar weer graag terug op de camping en hopelijk is inderdaad het weer dan iets beter.
Perfecte camping, alleen betalen voor wifi is niet van deze tijd en de kwaliteit daarvan is ook nog zozo.
Beste Michael, Bedankt voor uw beoordeling en mooie cijfers. Fijn dat u een prettig verblijf heeft gehad, maar jammer dat de Wi-Fi niet optimaal gewerkt heeft. Wij zullen het als aandachtspunt meenemen.
Zijn voor tweede keer bij u op bezoek geweest. Prima ervaring. Weer zat tegen maar daar kunt u niets aan doen.
Beste familie Duijndam, Fijn om te horen dat u ondanks het weer, toch heeft genoten bij ons op het vakantiepark.
staan altijd voor je klaar alleen met de wasmachines moet andere oplossing komen , er ontstaat ruzie's over vriendelijke groeten Riet
Beste Riet, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zullen uw tip meenemen naar een volgend overleg.
In een woord geweldig De omgeving alle machtig prachtig En niet te vergeten ,de ritten met het treintje met de camping eigenaar, Komen zeker volgend jaar terug Groetjes
Beste Gijs en Leny, Bedankt voor uw beoordeling. Wat leuk om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad! U bent natuurlijk volgend jaar weer welkom op de camping!
Beste T.B. Boomsluiter, Bedankt voor uw beoordeling!
Mooi onderhouden camping ook tijdens na seizoen.
Beste Gert, Bedankt voor uw beoordeling en de mooie cijfers die u ons geeft!
Beste Luc, Wat een mooie cijfers. Bedankt!
prima ruime campingplaats. Privacy wordt bevordert door omsloten haagje, Perfekt sanitair.
Beste Albert, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u genoten heeft.
Prima verblijf gehad. Schoon. Vriendelijk
Beste Stieneke, Fijn dat u een prima verblijf heeft gehad. Bedankt voor de mooie cijfers die u ons geeft.
Beste Peter, Bedankt voor de mooie cijfers die u ons geeft.
locatieaanduiding op het terrein mag wat duidelijker. met name in de regen is het toch wat onprettig zoeken naar veld en staanplaats nummers
Beste L.J. Bakker, Bedankt voor uw beoordeling. We nemen uw tip mee in ons overleg.
We misten hier en daar een afvalbak waar je de hondenpoep zakjes in kunt doen. Ook vinden wij, dat we erg moesten bukken om water bij je staanplaats te verkrijgen voor bv koffie of je groente wassen. Dus kranen hoger plaatsen zou ideaal zijn. Op een andere camping hadden we een betonnen bak onder de kraan buiten, en dat was dus super en ook alles hogerop, dus stahoogte net als thuis bij je aanrecht.....Verder waren we zeer tevreden en vinden jullie camping prachtig en zeer netjes.
Beste familie de Vries, Bedankt voor uw tips en tops! Fijn dat u tevreden bent en we gaan eens kijken wat we met de punten kunnen doen die u noemt.
mooie prettige camping. waren er dit jaar voor de dertiende keer
Beste familie Vlijm, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We hopen u ook weer voor de veertiende keer te mogen ontvangen!
Beste John, Bedankt voor hoge cijfers die u ons park geeft!