Wij hebben een hele leuke vakantie gehad op jullie camping.
Beste Henny, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat u een leuke vakantie bij ons heeft gehad! Hopelijk zien we u een volgende keer terug!
Voor ons was het alweer de vierde keer dus zeer tevreden Mvg fam saes
Beste Frans, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u het al jaren naar uw zin heeft bij ons op het park! Tot de volgende keer!
Prettige camping. Een min puntje: Betaalde wifi is uit de tijd.
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor uw mooie cijfers! We zullen uw opmerking meenemen in ons volgend overleg.
Ik heb er drie nachten gestaan met mijn camper.(alleen) Fijne ruime plaatsen. Netjes en schoon. Leuk recreatieteam Nette en schone kantine,alleen jammer dat er geen plate service is. Al met al een fijne en prettige ervaring. D. de Boer
Beste Dick, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u een plezierig verblijf bij ons heeft gehad!
Stonden er tijdens de 4 daagse, we hadden een comfort plek, zo klein, de tent van de buren stond bijna in onze slaapcabine. Ik denk 1 meter vanaf onze tent We zijn ook 1 dag eerder vertrokken
Bedankt voor uw beoordeling. De comfortplaatsen bij ons zijn ongeveer 9 x 9 m. De normale grootte voor een kampeerplaats.
Super leuke en gezellige week gehad, vriendelijk en gezellig personeel!! Buitengewoon top!
Beste Cindy, Hartelijk bedankt voor uw fantastische beoordeling! We vinden het fijn om te horen dat u een mooie tijd bij ons heeft gehad!
Sanitair kan netter tijdens vierdaagse. Zeker de toilet bij de ingang. Daarnaast vindt ik een bedrag van 60 euro voor een bijzettentje. Ook als je een plaats huurt en daar alleen 2 kleine bijzettentjes neerzet moet je naast de huur van de plaats ook 60 euro bijbetalen. Dit is echt onzin. We hebben dit opgelost door 1 grote bungalowtent te lenen en die neer te zetten ipv 3 kleine tentjes. Dit scheelde ons 120 euro terwijl we nu veel meer plaats innamen. De logica ontbreekt mij volledig. Verder prima camping.
Beste Marina, Bedankt voor uw beoordeling. Het is de regel dat tijdens de 4-daagse periode er naast het kampeermiddel, voor ieder bijzettentje € 60,00 betaald dient te worden. En het maakt dan niet uit hoe groot het kampeermiddel is, of het nou een tentje, een caravan of camper is. Uw oplossing om dan een grote bungalowtent mee te nemen in plaats van drie kleine tentjes, is een goede oplossing voor u geweest.
Prima camping. ruime plekken zeker de comfort plaatsen. het is aan te bevelen dat een ieder die zich op de camping met een voertuig (ook fiets) zich aan de max snelheid van 5Km houdt. nu moet je af en toe springen om veilig te kunnen wandelen.
Beste familie Bockweg, Hartelijk bedankt voor de mooie cijfers. Wij zullen uw opmerking meenemen in ons volgend overleg.
Vriendelijke ontvangst Duidelijke uitleg over bus vervoer ect ect
Beste Roel, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!
Beste Eric, Bedankt voor uw mooie cijfers!
Gezellige familiecamping met voldoende te doen en leuke dingen voor kinderen. Chalet viel ons wat tegen. Niet schoon en 1 kamer stonk duidelijk naar rook. Wel voldoende serviesgoed aanwezig. Bedden slapen redelijk tot goed
Beste Dennis, Leuk om te horen dat uw kinderen zich hebben vermaakt op ons vakantiepark. Spijtig om te horen dat uw chalet niet in orde was. Wij zullen dit doorgeven aan de housekeeping.
Wij hebben een paar leuke dagen gehad, de kinderen hebben zich prima vermaakt!!
Beste Chantal, Bedankt voor uw mooie cijfers. Leuk om te horen dat uw kinderen zich vermaakt hebben.
Super tent!!!
Beste Ernesto, Bedankt voor uw fantastische cijfers!
Sanitair bij het veld is aan vervang toe
Beste familie Loomans, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en tip. We zullen dit meenemen in onze bespreking.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw mooie cijfers!
Zeer vriendelijke camping
Beste Jaap, Bedankt voor uw beoordeling.
Leuke, relaxte, ruime camping. Mooi gelegen. Mijn dochter was niet uit het zwembad weg te slaan.
Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling. Leuk om te horen dat u het fijn heeft gehad op ons Vakantiepark.
Beste familie Ledder, Bedankt voor uw cijfers!
Beste familie Brouwer, Bedankt voor uw mooie cijfers!
Vriendelijk personeel Schone toiletten Heel goede lokatie
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Prima camping we vonden alleen de kampeerplaats wat aan de krappe kant, zelfs zonder luifel. En vaak in de rij gestaan bij de douches.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. U verbleef tijdens de 4-daagse bij ons, de gezelligste maar ook drukste periode van het jaar. Hierdoor bestaat de kans dat u even moet wachten om van de douche gebruik te kunnen maken.
Het was ook dit jaar weer heerlijk vertoeven bij jullie en dus hebben we inmiddels alweer de preboeking ingeleverd. Het zijn eigenlijk allemaal tienen maar ja er moet een uitdaging blijven tot verdere perfectionering, maar in de volle breedte : "Klasse".
Beste Cees, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!
Wel jammer dat er toch weer betaald moet worden voor de WiFi.
Beste Astrid, Bedankt voor uw beoordeling! Wij zijn ieder jaar bezig om de wifi optimaal te maken. Helaas brengt dit kosten met zich mee.
Door de jaren heen vind ik Alles toch iets minder worden Maar we komen er nog graag
Beste familie Bos, Fijn om te horen dat u nog altijd graag bij ons op het vakantiepark komt. Graag ontvang ik een e-mail met tips waardoor wij uw verblijf optimaal kunnen maken.