De camping is een beetje achter uit gegaan. In de voorbij jaren hadden we geen last van buitenlanders Ik vindt het wel heel erg jammer dat dat dit jaar wel was.
Camping ligt op een mooie plek tussen de heuvels tegen Duitse grens aan. Sanitair is altijd zeer netjes en schoon. Wij gaan er met veel plezier naartoe.
Beste M Bedankt voor dit super mooie cijfer! Fijn dat onze camping u bevallen is. Graag tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fantastisch zowel in het restaurant als de receptie altijd een lach en een praatje zelfs de technische staf staan klaar als je ze nodig heb. Douche en toiletten ieder moment keurig schoon. Mvrgr. Fam.van Scherpenzeel Amersfoort
Beste familie Scherpenzeel, Wow wat een fantastische cijfer. Fijn dat het u dit jaar ook weer bevallen is. Graag tot volgend jaar. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Stonden met groep op veld B. Sanitair ok.
Beste Joop, Bedankt voor dit super cijfer! Fijn dat onze camping u bevallen is. Graag tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Ik heb nog nooit gekampeerd op een camping die alle vijf sterren meer dan waard is! Beveel het dan ook graag aan.
Beste Sas, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn dat onze camping u bevallen is. Graag tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie camping en schone toiletten
Beste S. Bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn dat onze camping u bevallen is! Hopelijk tot een volgende keer. - Team Vakantiepark de Oude Molen
Die sanitär Anlagen und das Umfeld waren super. Wir wurden freundlich empfangen und beraten. Es war auch super das es eine gute Anbindung nach Nimwegen gab und ein kurzer Weg nach Grosbeck. Wir kommen bestimmt wieder. Vielleicht bei wärmeren Wetter wegen dem Bad.
Sehr geehrte Familie Molé, Vielen Dank für diese nette Bewertung! Wir haben es genossen, Sie als Gast im Ferienpark zu haben! Wir freuen uns zu hören, dass Sie eine schöne Zeit hier hatten! Bei Ihrem nächsten Aufenthalt sind Sie wieder herzlich willkommen, bis dann! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Belangrijk voor mij de prijs van de camping de plaats en het aller belangrijkst is het schone sanitair op welk moment van de dag en wil daarom de dame die dit waarmaakt een heel groot compliment geven.
Beste G. Adeler, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Fijn dat jullie het al 12 jaar naar jullie zin hebben op ons vakantiepark. Wij zullen het compliment voor onze schoonmaakster aan haar doorgeven! Tot volgend jaar (en hopelijk nog vele jaren)! - Team Vakantiepark de Oude Molen
In september 2024 een aantal dagen op deze camping gestaan. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Uitstekend sanitair bij de comfortplekken. Honden welkom, er is zelfs een douche voor de hond! Het grote kampeerterrein heeft eigen sanitair, dat is wat verouderd maar wel schoon. Jammer genoeg iedere avond en nacht last van vuurwerk gehad, wat met een zeer angstige hond geen pretje is!
Beste Robert, Bedankt voor uw fijne beoordeling. Goed om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. Helaas hadden wij geen invloed op het vuurwerk, maar dat is wel vervelend voor uw hond. Gelukkig waren de faciliteiten op het park zelf wel allemaal naar wens. Hopelijk zien we u nog eens terug in de toekomst! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Uitstekend komen er al v.a 2015 en altijd met plezier Groetjes
Beste familie Gennissen, Wauw een 10! Bedankt voor deze fijne beoordeling. Fijn dat ook dit jaar het verblijf weer helemaal naar wens was. Hopelijk mogen we jullie nog vele jaren meer van een mooi verblijf voorzien! Tot snel! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Het is jammer dat het zwembad zo vroeg werd gesloten!
Beste Harrie, Bedankt voor uw beoordeling. Leuk dat u een fijne vakantie heeft gehad op ons park. Het zwembad hebben we wel enkele dagen langer open gehouden, want normaal sluit deze op 31-08, maar ergens moeten we hem toch rond die tijd een keer sluiten helaas. Hopelijk zien we jullie in de toekomst weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Stellplatz war super geeignet für unser Equipment, sehr gutes WIFI, schönes kleines Schwimmbad mit toller Wasserrutsche. Das Personal war nett und haben sich sehr bemüht. Beim Restaurant haben mir ein bisschen die niederländischen Spezialitäten gefehlt. Ansonsten gut. Wir kommen gerne wieder.
Hallo Michael, Wow, vielen Dank für ihre Rezension und die nette Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen beim nächsten Mal! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Hele mooie plaatsen voor elk wat wils, schoon sanitair. Dicht bij Groesbeek
Beste Margriet, Yes, een 10!! Heel erg bedankt hiervoor. Hopelijk tot een volgende keer! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wij komen hier al vele jaren en meerdere keren in een jaar. Het is een heerlijke camping met grote plaatsen, sanitair is altijd super schoon, eigenaren en het personeel zijn super vriendelijk, je kunt er heel goed eten en de sushi is ook aan te bevelen. En vergeet vooral de animatie niet die is geweldig. Groesbeek is een gezellig plaatsje en het is prachtig fietsen rondom Groesbeek. Dus een heerlijke camping, ik voel me hier thuis. Zeker een aanrader.
Beste Anne-Marie, Wauw! Bedankt voor dit prachtige cijfer en voor het achterlaten van uw beoordeling. Wat fijn dat jullie het altijd zo naar jullie zin hebben op ons vakantiepark en in de omgeving! En natuurlijk leuk om te horen dat jullie ons zouden aanraden! Hopelijk zien we jullie ook nog vele jaren en keren terug op het vakantiepark! - Team Vakantiepark de Oude Molen
C 27 een geweldige plek om te staan. gezellige buren/mede kampeerders. Dicht bij het sanitair gebouw. Vriendelijk en behulpzaam bij de receptie. Volgend jaar voor de zesde keer naar De Oude Molen. K ampeerder U itermate T evreden Echt waar
Beste Koos, Een 10! Wat fantastisch om zo'n beoordeling te krijgen! Hartelijk bedankt daarvoor, op naar volgend jaar, voor de 6e keer. We hebben er nu al zin in om u dan te verwelkomen op het Vakantiepark. Tot dan! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Al voor het 28e jaar op onze seizoen plaats. Helaas dit jaar voor het laatst, want.... Wij hebben op deze heerlijke camping een Chalet aangeschaft. We hopen hier ook weer 28 jaar te genieten !!! Altijd gezellige mensen om je heen, Vriendelijk personeel, Schoon toiletgebouw, Heerlijk eten in het restaurant, Mooie omgeving, 3 geweldige mountainbike routes, enz... En altijd een geweldige sfeer tijdens de 4-daagse van Nijmegen ( en de week daarna ).
Beste Arjan, Wat leuk dat jullie een beoordeling voor ons hebben geschreven. Goed om te horen dat het al 28 jaar genieten is op ons vakantiepark! Dat het nog maar vele jaren langer genieten mag worden, maar dan in een Chalet! Bedankt voor de positieve woorden en geniet nog lekker van jullie verblijf! - Team Vakantiepark de Oude Molen
I would strongly recommend not staying at this accomodation. We arrived late and spotted bugs living in and around the sofa area. This obviously made us feel very uncomfortable. We went to report this at the reception but it guess what... It was shut for a week! There was an emergency number to contact but we were unable to call it. Raised the issues via email during our stay. There were also other issues like a leaking toilet, kettle not working and a general unpleasant smell in the chalet. They eventually replied to us via email after we had left and despite these issues we faced have refused to offer any compensation or acknowledge any wrong doing on their part. They even had the cheek to tell us we didn't take the garbage out! Extremely disappointed in this whole situation and will not be returning.
Dear Adam, Thank you for taking the time to leave a review. What a shame that not everything was to your liking. We would like to take the time to respond to your points. After your departure, we thoroughly went through the accommodations. We did not observe any insects ourselves. Of course, we are sorry that you have noticed this and have experienced problems with it. For this reason, to be on the safe side, we will also ensure that preventive control is carried out. Unfortunately, you were also unlucky enough to stay on a weekend when we were indeed not present and only work through a service available by telephone. You indicate that you have sent an email and if all went well you should have automatically received a message that we are closed and that you can reach us on the emergency number. You then indicate that this emergency number was of no use to you. However, we are continuously available on this number, so we find it special that we have not received a telephone call from you. In addition, there is also an (free to use) intercom at our reception door (as indicated on our reception door) that has also not been used by you. You also indicate that we have informed you about the removal of your waste. This is not entirely the case. We indicated that you had not left the accommodation properly (not only with regard to the waste), to indicate that we would not consider compensation in this situation to be entirely fair. All in all, we can conclude that communication on both sides had some shortcomings. As we indicated in our email, we would have wanted to solve everything for you immediately if you had called us. However, we did not get that opportunity either. This does not alter the fact that we find it extremely regret that you did not have a pleasant stay and we apologize for that. We therefore understand that you will not return to our holiday park in your situation.
Mooie goedverzorgde camping met schoon sanitair. Prachtige wasruimte voor kinderen in Eftelingstijl. Mooie ruime plaatsen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Eenvoudig restaurant met een complete kaart.
Beste Ed, Wauw een 10! Bedankt voor dit prachtige cijfer en uw mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie een goed verblijf hebben gehad en dat jullie genoten hebben van onze faciliteiten, ons restaurant en de omgeving! Dit lezen we graag. Hopelijk mogen we u snel nog eens verwelkomen op het park! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Mooie schone camping in een prachtige omgeving. Vriendelijk personeel! We hebben genoten
Beste Elice, Wat goed om te horen dat jullie hebben genoten op ons vakantiepark en in de mooie omgeving. Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en voor het mooi beoordelingscijfer. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Fijne camping met ruime plaatsen. Mooi sanitairgebouw wat ook goed schoongehouden werd. Prachtige omgeving en het leuke Groesbeek op loopafstand. Wij hebben genoten!
Beste Janneke, Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer dat u ons toekent. Goed om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad en genoten heeft van de prachtige omgeving. Hopelijk zien we snel weer terug! - Team Vakantiepark de Oude Molen
We voelen ons er thuis
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling en uw mooie woorden. Goed om te lezen dus u zich thuis voelt op ons vakantiepark. Hopelijk zien we u nog veel vaker! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Voor het eerst op jullie camping we hebben genoten. Het sanitair was heelnetjes, het eten in het restaurant was heerlijk. Voor de kleintjes was er volop te doen ze werden door het animatieteam vermaakt. Echt een aanrader. Wij komen zeker terug volgend jaar.
Beste Hans, Bedankt voor het prachtige cijfer dat u ons toekent en voor het achterlaten van een beoordeling. Goed om te lezen dat u zo genoten heeft van onze camping en van onze faciliteiten. Leuk ook dat de kinderen zich vermaakt hebben bij ons animatieprogramma! Tot volgend jaar! - Team Vakantiepark de Oude Molen
goede receptie
Beste Willem, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om dat jullie een goed verblijf hebben gehad en de service vanuit onze receptie waarderen. Hopelijk tot ziens! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wat hebben we weer genoten, deze camping voelt echt als thuiskomen. Mooie plaatsen, een super schoon sanitair, je kunt er heerlijk eten ook de afhaal sushi is heerlijk, super vriendelijk personeel en de eigenaars zijn zo ontzettend vriendelijk en dan nog de animatie voor de kinderen dat is helemaal top, wat ze heel de dag doen voor de kinderen echt geweldig. En je kunt er prachtig fietsen. In een woord een geweldige camping en zeker een aanrader, tot volgend jaar.
Beste Anne-Marie, Bedankt voor dit prachtige cijfer en uw prachtige woorden! Wat vinden we het fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en dat u lekker heeft kunnen genieten van onze animatie, faciliteiten en de omgeving. We verwelkomen u graag volgend jaar weer op het park! - Team Vakantiepark de Oude Molen
Wir waren nun schon das zweite Mal da und waren wieder hellauf begeistert.
Lieber Sven, Wie schön, dass Sie zum zweiten Mal bei uns waren. Und natürlich ist es schön zu hören, dass es Ihnen wieder gefallen hat. Vielen Dank, dass Sie diese Bewertung abgegeben haben. Hoffentlich sehen wir uns bald zum dritten Mal! - Team Vakantiepark de Oude Molen