Nice,friendly,well situated park.Value for money.Big enough pitch for a massive tent and car.
Dear Janusz, Thank you for your great review:) Great to hear that you've had a good time at our campside. Did you know that we have a small shop in our reception? Would love tot see you a next time! With a friendly smile, Meena, reception strandpark Vlugtenburg
Keurig schoon huisje, verlichting kan beter, tuinen zouden eventueel wat mooier kunnen zijn
Beste Hendrika, Bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf had :) Bedankt voor uw tips, zo kunnen we ons park en de accommodaties blijven verbeteren. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
De huisjes zijn schoon. De architectuur is heel goed aangepast op de doelgroep. Ook de buiten omgeving wordt goed schoongehouden, en het groen wordt goed beheerd. De mensen op de receptie zijn heel vriendelijk en voorkomend. Eén puntje: toen we aankwamen in het huisje waren de gordijnen aan de zonkant open. Daardoor was de master ‘bedroom’ kokend heet. Verder zijn er geen opmerkingen.
Beste Maria, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u een fijne vakantie heeft gehad. En bedankt voor de complimenten over het onderhoud, schoonmaak en over de receptie. Bedankt voor de tip! Ik zal dit bespreken. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Insgesamt ein Platz mit gutem Preisleistungsverhältniss. Würden wohl wieder dort buchen.
Lieber Tom, Vielen Dank, dass Sie sich die Mühe gemacht haben, eine Bewertung zu hinterlassen. Wie schön, dass Ihnen der Ort so gut gefallen hat. Und danke für die Tipps. Wir hoffen, Sie beim nächsten Mal wieder begrüßen zu dürfen. Mit einem freundlichen Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Very efficient email process from start to finish, excellent communication. It is a very relaxed location with excellent facilities for children, and a lovely beach. Good transport links and so close to the Ferry terminal.
Dear Alistair, Thank you for writing this lovely review! Great to read that you found the contact with us good. And that you enjoyed the wonderful beach and facilities. We hope to see you next time! With kind smile, Anouk, Reception Strandpark Vlugtenburg
Alles was erg schoon grote plekken en nog een camping die niet commerciël is Voor kinderen erg overzichtelijkmet een heel vriendelijk animatie. en een hele mooie locatie
Beste Esther Middeldorp, Bedankt voor het achterlaten van een mooie review. Leuk om te lezen dat u heeft genoten op ons park. Wij hopen u nog eens te zien bij Strandpark Vlugtenburg! Met vriendelijke groet, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr nettes Personal, gepflegte Anlage und der Frühstücksservice ist auch sehr zu empfehlen.
Am besten Corinna, Vielen Dank für Ihre lieben Worte, wir würden das sehr zu schätzen! Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Park zu sehen :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Alles bestens, von der verspäteten Anreise, dem Frühstück- Service und der Lage.
Am besten Torsten, Vielen Dank für Ihre Komplimente, wir würden das sehr zu schätzen! Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Park zu sehen :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Reeds eerder op deze camping verbleven. Als voorheen super qua: locatie, bereikbaarheid, communicatie, hygiëne, voorzieningen, website, vriendelijkheid personeel en uiteraard betaalbaarheid Voor ons een reden om terug te blijven komen.
Beste Mario, Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van uw uiterst positieve review. Leuk dat wij u vaker mogen zien op ons park :) Uw tip over de kledinghaakjes in de toiletgebouwen zullen we intern bespreken, bedankt. Tot de volgende! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Leuke accommodatie, netjes gepoetst. Goede service. Omgeving fijn om te fietsen. Direct aan het strand. Helaas was het erg stormig deze week. Slaapkamers te klein indien je met 8 volwassenen zou zijn. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Nicolette, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat leuk om te lezen dat u zeer positief verrast bent en vriendelijk bedankt voor uw fijne complimenten :) Uw tip zullen we doorgeven aan desbetreffende afdeling. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne gemoedelijke camping, zonder al teveel regeltjes. Alles staat door elkaar, caravans, schoon sanitair. campers en tenten. In het hoogseizoen wel eens wat rumoerig na 23.00 uur. Uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Fijn restaurant waar je ook kunt afhalen. Dicht bij strand.10 minuten fietsen naar supermarkt. Bushalte dichtbij.
Beste Paula, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review! Bedankt voor uw complimenten :) Wat betreft uw tip over het handhaven van geluidsoverlast in de late uren; sinds dit jaar hebben wij in het hoogseizoen op vrijdag, zaterdag en maandag na 23:00 uur een beveiliger op het park lopen die de nachtelijke ronde doet. We hopen u snel weer te mogen zien op het park. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We hebben het hier super naar ons zin gehad. Het sanitair is wel verouderd. De douches waren heerlijk. Goed warm water.
Beste Gerda, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Fijn om te lezen dat u zich heeft vermaakt! We zullen uw opmerking wat betreft het verouderde sanitair meenemen in bespreking :) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We hebben in een safaritent geslapen met 8 personen. Alles zag er keurig en erg luxe uit. Het enige dat jammer was is dat er een vieze vlek op een van de lakens zat. Voorderest erg mooie en schone tent. Het personeel was ook erg aardig en relaxed. Wij hebben ons op deze camping ondanks de regen zeer goed vermaakt!
Beste Jet, Hartelijk dank voor uw mooie cijfer! Super om te lezen dat zich goed vermaakt heeft! Jammer van de vlek in één van de lakens. Weet dat u dit altijd kan melden bij de receptie, dan zorgen wij uiteraard voor nieuwe bedlinnen :) Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
1 nadeel i v.m het waterparken. Toegang voor iedereen is een mooi streven. Maar onze kleinkinderen 7 en 3 jaar hebben hier haast geen gebruik van kunnen maken omdat het zo druk was....en die van drie constant onder de voet werd gelopen door gillende haast pubers. Jammer......maar we hebben het wel al voor het 3e jaar erg naar ons zin gehad. Service altijd goed en schoon. Dank jullie wel.
Beste Alexandra, Hartelijk dank voor uw review met een prachtig cijfer :) Wat fijn dat u genoten heeft, maar minder fijn wat u verteld over de waterspeeltuin. We zullen dit zeker intern bespreken en uw tips hierover in overweging nemen! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Sehr, sehr freundliches Personal..von der ersten Buchung über ggf Email Fragen zeitnah beantworten..über freundliches Animationsteam für Kinder..bishin zur Wohlfühl Unterkunft.
Am besten Ramona, Vielen Dank für Ihre lieben Worte, wir würden das sehr zu schätzen! Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Park zu sehen :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
schöne Anlage, angenehme Größe des Bungalows, alles vorhanden, schöne Gegend zum Baden und Rad fahren
Am besten Elke, Vielen Dank für Ihre sehr gute Bewertung! Sie haben uns viele süße Komplimente gemacht, die uns ein Lächeln ins Gesicht zaubern! Gerne bis zum nächsten Mal :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Und hat unser Aufenthalt sehr gefallen. Die Anlage ist sauber, die apartments für ausgestattet, die Matratzen gut. Von den Kinderanimateuren hatten wir uns etwas mehr Initiative erwartet. Bis auf in der Disko, in der die Kinder wirklich zum Mitmachen animiert wurden, waren die Kinder beim Basteln oder den Aktionen sich selbst überlassen. So mussten die Eltern doch immer mitmachen beim Basteln oder Sandburgen bauen. Alles in allem war es aber ein sehr schöner Urlaub und wir kommen gerne wieder! Danke, Henning Hofmann
Am besten Henning, Vielen Dank für Ihre ausführliche Bewertung! Wie schön zu lesen, dass Sie eine schöne Zeit in unserem Park hatten. Gut, dass Sie uns von der Animation erzählt haben, wir werden dies intern besprechen. Gerne bis zum nächsten Mal :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Was weer heerlijk. Nieuwe waterspeeltuin is geweldig. Heerlijk dicht bij strand. Animatie voor kinderen prima geregeld. Sanitair is schoon en camping goed verzorgd. Ontvangst bij receptie vriendelijk.
Beste Maria, Heel erg bedankt dat de tijd heeft genomen om deze goede beoordeling achter te laten. Wij vinden het heel erg fijn om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat alles naar uw wens was. Wat betreft uw tip over de honden. Als de medewerkers die op het park rondlopen dit constateren, dan worden de baasjes altijd hierop aangesproken. Dit blijft altijd vervelend. Tot ziens en hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Hellen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Fijn om te zien dat u goed verblijf heeft gehad bij ons. Bedankt voor de tips die u heeft gegeven. Ik snap dat het erg vervelend is dat er kuilen in de plek zitten. Bijvoorbeeld als het veel heeft geregend. Bedankt voor het melden en wij gaan hier beter op letten. Ik heb over de tips een interne melding gemaakt. Ik hoop dat we u de volgende keer weer mogen verwelkomen! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Tolle Umgebung, das Highlight ist das man über einen kurzen Fußweg direkt zum Strabd gelangt. Die Kinder waren begeistert vom Wasserpark und Spielplatz
Liebe Daniela, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine tolle Bewertung zu hinterlassen! Sehr schön zu hören, dass Sie genossen und schön, dass die Kinder den Wasserspielplatz mochte. Vielen Dank für Ihren Tipp über die Reinigung. Auf Wiedersehen und hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Milan, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Ein toller Park, alle Mitarbeiter ausnahmslos nett, freundlich, zuvorkommend und immer gut gelaunt. Wir fühlen uns immer wieder super aufgehoben und willkommen. Wir kommen immer wieder gerne zum Strandpark Vluchtenburg und Team um unseren Urlaub zu verbringen.
Liebe Daniela, vielen Dank für die schöne Bewertung, die Sie geschrieben haben! Wie schön zu lesen, dass Sie einen wunderschönen Urlaub in unserem Park hatten. Und was für ein schönes Kompliment über unser Personal, danke! Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit einem freundlichen Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
War alles wie beschrieben. Tolle Lage, nahe am Strand, schöne Unterkünfte und eins perfekte Anlage für Kinder und Hund! Sehr zu empfehlen.
Lieber Max, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung abzugeben. Wie schön zu lesen, dass alles so zufriedenstellend war mit Ihnen! Und dass auch die Kinder und der Hund eine tolle Zeit hatten. Wir hoffen, Sie bald wiederzusehen! Mit freundlichem Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Tolle Unterkunft und ein wahnsinnig schöner Strand der sehr schnell zu Fuß erreicht wird.
Lieber Mathias, Danke für die nette Rezension! Wir freuen uns zu lesen dass Ihnen die Unterkunft und der Strand gefallen haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
We zijn voor 3e keer samen een weekend in de trekkershut geweest. Kleinzoon kijkt alweer uit naar volgend jaar.
Beste Desiree, Bedankt voor de goede review. Wat leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad. Tot volgend jaar! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Der Strand ist wunderschön und nicht überlaufen. Die Anlage ist sauber, der neue Wasserspielplatz ist leider viel zu überfüllt am Tag, sowie das Restaurant und der Spielplatz. Dort haben wir uns recht unwohl gefühlt, da es alles zu beengt war. Das Personal ist sehr freundlich. Die Unterkunft (8er Bungalow) ist in Ordnung, Zimmer sehr klein, dafür 2 Duschen, das war bei 8 Personen super. Terrasse ist leider kaum überdacht. Bei Regen daher ungünstig mit 8 Personen. Perfekt wäre ein Lastenfahrrad zum Leihen gewesen. Im Großen und Ganzen fühlten wir uns im Häuschen wohl, auf der Anlage nicht zu jeder Uhrzeit.
Liebe Verena, Vielen Dank dass Sie diese Bewertung abgegeben haben. Wie schön zu lesen dass Sie einen angenehmen Aufenthalt im Bungalow hatten. Wir besprechen Ihre genannten Punkte. Der Wasserspielplatz ist neu und erst seit 3 Monaten geöffnet. Dies zieht eine große Menschenmenge an und an Sonnige Tagen war es tatsächlich sehr voll. Wir sind uns dessen bewusst und prüfen ob wir dies für die nächste Saison anders umsetzen können. Wir vermieten keine Lastenräder. Dafür besteht nicht genügend Nachfrage. Wir vermieten Fahrräder mit Kindersitz. Wir arbeiten mit einem Fahrradladen zusammen und können nachfragen, ob dort ein Lastenrad verfügbar ist. Ich hoffe Sie ausreichend informiert zu haben. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR