We hebben een fijn weekend gehad, ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we het erg leuk gehad. De safaritent wat mooi en schoon, we hadden die voor 5 personen en waren met 2 volwassenen en 3 kinderen. De kinderen sliepen samen op 1 kamer wat prima ging. Het was ruim genoeg en de voorzieningen in de tent zijn ook goed. Voor onze dochters van 7 en 8 was de animatie misschien niet helemaal geschikt, ze waren wat te oud hiervoor. Maar het strand en de speeltuin vonden ze erg leuk. Ook het waterpark konden ze toch nog (vanwege het weer) 1x gebruik van maken ook dit was erg leuk.
Beste Annet, Bedankt voor u reactie. Goed om te lezen dat u een fijn weekend heeft gehad samen met u kinderen. Gelukkig dat de kinderen zich toch hebben vermaakt. Wij hopen u volgende keer weer te zien. En dan met beter weer! Met vriendelijke lach, Anouk receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was heel erg prettig. Alleen de Wifi op 409 deed het niet goed. Dat hebben we ook gemeld.
Beste Leen, Bedankt voor u reactie. Fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Bedankt voor het melden van de wifi. Inmiddels zou de wifi verbeterd moeten zijn in verband met de nieuwe zendmast op een gedeelte van ons park. Hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Anouk, receptie Strandpark Vlugtenburg
Trotz des Wetters wirklich schön, allerdings war eine Szene sehr erschreckend. Ein Mann polnischer Herkunft und alkoholisiert ist mit aggressivem Verhalten aufgefallen. Er hat einen anderen Bewohner bedroht und ist anschließend mit voller Wucht in ein Auto reingefahren. Ein stärkeres Eingreifen von Seiten der Mitarbeiter wäre wünschenswert gewesen. Dies steht in klarem Kontrast zu einem friedlichen Familienurlaub.
Prima geregelde organisatie..jammer dat wij geen tweede dag op dezelfde plek konden bijboeken. Goed gegeten in het restaurant
Beste Gerhard, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. Hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijn huisje wel veel overlast. Vaak politie gezien
Beste Thea, Bedankt voor het achterlaten van een review. Inmiddels heb ik u al even telefonisch gesproken. Excuses dat u overlast heeft ervaren tijdens uw verblijf. Helaas was er tijdens uw verblijf een incident maar gelukkig was dit snel opgelost. We hopen u nog een keer te mogen ontvangen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Eine super Zelt Unterkunft, mit allem was es braucht.
Am Besten Florence, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung und schön zu lesen, dass alles nach Ihrem Geschmack war. Wir lieben es, das zu hören! Wir sehen uns hoffentlich bald wieder :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Heel goed voor kinderen, rustig, heerlijke vakantie
Beste Ingo, Wat super fijn om te lezen dat u zo een fijn verblijf op ons park heeft gehad. We hopen dat uw kinderen hebben genoten van onze nieuwe waterspeeltuin. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ongezellig en sommige gedeeltes echt een bende. De plek die we kregen was aan een kant open waardoor mensen het gewoon als pad zagen en liepen gewoon door de plek. Grond liep af waardoor we de caravan aan de zijkant moesten zetten. Het weer hielp zeker niet mee, maar daar kan niemand wat aan doen. Nooit meer....
Beste Anneke, Fijn om u vandaag even gesproken te hebben! Wat vervelend om te horen dat het plekje totaal niet naar wens was. Zoals aangegeven heb ik het gelijk even aan de technische dienst doorgegeven dat er weinig groen was en zij zullen dit zo snel mogelijk verder oppakken. Ook de rommel heb ik doorgegeven en hier zullen wij nog beter op gaan letten. We vinden het erg vervelend om te horen dat de service van ons niet netjes is verlopen. Ik ga dit dan ook zeker intern nog bespreken met mijn collega's want dit is uiteraard niet de bedoeling. Excuses hiervoor! Hopelijk toch nog tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Campingplatz befindet sich in einer schönen Gegend. Die Stellplätze sind großzügig angelegt. Das Restaurant ist super. Der Wasserspielplatz sehr schön. Die Nähe zum Strand toll. Das einzige Manko sind die sanitären Anlagen. Sind zwar sehr sauber, aber bei den Damen eine kaputt und eine kein warmes Wasser. Meiner Meinung zu wenig sanitäre Anlagen. Positiv zu erwähnen ist auch der Brötchenlieferservice.
Guten Tag Martina, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese gute Bewertung zu schreiben. Es ist sehr schön zu hören, dass Sie Ihren Aufenthalt genossen haben und dass alles nach Ihrem Geschmack war. Was Ihren Hinweis auf das Sanitärgebäude betrifft, so ist die Renovierung in Planung. Auf Wiedersehen und hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Milan Drogt, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Die Umgebung ist sehr schön und der Platz ist sauber, sehr gepflegt und direkt am schönen Strand gelegen.
Liebe Ute, Vielen Dank für eine sehr gute Bewertung. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Prima huisje. Fijne ondersteuning van Avavieren. Heel jammer zeer slechte WiFi. Hierdoor onmogelijk iets op te zoeken op tablet. Kon hierdoor ook spotify niet beluisteren. Ditis belangrijk voormijn gehandicapte zoon. Park op zich niet echt gezellig Wij komen hier omdat de ondersteuning door Avavieren zo goed is.
Beste Adri, Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de service van Avavieren. Wat jammer dat de wifi niet goed werkte tijdens uw verblijf. Hier zullen we even naar kijken. We hopen jullie snel weer te zien op het park. met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Gereist mit zwei Personen und Wohnmobil. Der Platz ist sehr schön an den Dünen gelegen. Die Stellplätze für Wohnmobile sind ausreichend groß. Die Sanitäranlagen sind gut u d sauber. Wir hatten für das Frühstück den Brötchen Lieferservice. Ist zu empfehlen, da die Versorgung / Einkaufsmöglichkeit sehr eingeschränkt ist. Die anliegenden Restaurants sind alle gut und das Preis- Leistungsverhältnis ist in Ordnung. Das Service Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Gerne wieder Peter
Lieber Peter, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben eine Bewertung zu schreiben. Wir freuen uns zu lesen dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten. Bis zum nächsten mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Ein Campingplatz ohne viel schnickschnack, aber mit allem was man braucht. Leider war an unserem Platz die Geräuschkulisse vom Versorgungshof her zeitweise etwas laut. Überzeugend und schön der kurze Weg bis zum Strand.
Liebe Sylvia, Vielen Dank für die gute Bewertung! Wir werden Ihre Kommentare intern mit Kollegen besprechen. Bis zum nächtsten mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Es war einfach wunderschön und dies trotz schlechten Wetters und es war genau das, was ich mir vorgestellt hatte. Alle waren sehr nett und hilfsbereit und das man einen Frühstücks-/Brötchenservice nutzen konnte, war super.
Liebe Janet, Vielen Dank für diese tolle Bewertung. Wie schön dass Sie Ihren Urlaub am Strand genossen haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Der Pippowagen ist ein ganz besonderer Ort. Man hat alles was man braucht auf engstem Raum und vor den Augen nichts als Weite, Meeresrauschen und den breiten, kilometerlangen Strand. Nirgendwo sonst lassen wir so gern die Seele baumeln.
Beste Jana, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Vielen Dank für all die Komplimente und wie schön zu lesen, dass Sie eine tolle Zeit in unserem Zigeunerwagen hatten. Das würden wir gerne hören:) Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen! Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Goede ontvangst, mooien ruime aangepasten bungalows!
Beste Annika, Bedankt voor uw super review! Heel fijn om te lezen dat alles zo goed naar wens was en u heeft genoten zo dicht aan zee. Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Prima met mooi weer. Na gestage regen is het wel.een modderpoel met veel plassen
Beste Karin, Bedankt voor het achterlaten van de review. Wat jammer dat jullie veel regen hebben gehad op de camping. We zien jullie graag nog eens terug, en dan met zon;) Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr nette Angestellte an der Reception, alle Angelegenheiten und Fragen schnell beantwortet oder gelöst. Schöner Platz hinter der Düne von wo man schnell zum Strand kommt, es war für uns perfekt. Werden bald wieder kommen, schon zum wiederholten male gebucht. Danke
Guten Morgen, Vielen Dank dass Sie diese gute Bewertung hinterlassen haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder im Park begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
heerlijke bungalow, mooi ruim park, fijne en gastvrije ontvangst. Uitgebreide speelmogelijkheden voor de kinderen Alleen 's nachts veel geluidsoverlast gehad van de buren (groep jongeren)
Beste Letty, Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons park en bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. We hebben aan onze groenvoorziening doorgegeven dat er brandnetels zijn bij het grasveldje van uw bungalow en gevraagd of ze dit weg kunnen halen. Dit is inderdaad niet fijn voor spelende kinderen. Super fijn dat u het doorgeeft. Wat vervelend om te horen dat u overlast heeft ervaren. Wij staan geen groepen jongeren toe op ons park en zijn daarom echt een familiepark maar soms boeken zij toch zonder dat wij het door hebben.. Ons park moet om 23:00 uur geluidstil zijn. Hiervoor mag u ook altijd ons noodtelefoonnummer bellen zodat wij de gasten gelijk kunnen aanspreken. Excuses voor het ongemak en we hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen. Met een vriendelijke lach, Receptie Strandpark Vlugtenburg
We komen hier vaker en het is eigenlijk altijd naar onze zin.. De waterspeeltuin is door ons nu niet gebruikt, maar is een fantastische aanvulling voor de kleinste kampeerders en bezoekers. In het najaar zeker nog een keer met onze kleinzoon terug! Ruime kampeerplekken, dicht bij het strand waar de honden ook mogen, voor ons een prima plek.
Goedemiddag! Bedankt voor het achterlaten van een review. We zijn blij om te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons park! Wat vervelend dat het sanitair een aantal keer niet schoon was tijdens uw verblijf. Vanaf oktober zijn onze nieuwe camperplaatsen niet meer boekbaar. Hierdoor is het toiletgebouw wat op het 400 veld staat (de nieuwe camperplaatsen) ook naar voren geplaatst en is dit nu ook toegankelijk voor gasten van het spraypark. Echter moet u hiervan geen last ervaren en moeten uiteraard de toiletgebouwen schoon zijn. We zullen dit intern bespreken. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Schöne und saubere Unterkunft. In der Unterkunft war alles, außer ein Toaster, vorhanden, was in der Beschreibung angegeben war. Der Fahrradverleih lief reibungslos. Das Serviceteam ist sehr freundlich und nett gewesen.
Liebe Britta, Wie schön zu hören, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt bei uns hatten. Sie haben uns gesagt, dass Sie einen Toaster vermissen, den haben wir nicht in unseren Häusern. Wo haben Sie das auf der Website gesehen, damit wir das überprüfen können. Wir hoffen, Sie bald wieder auf unserem Campingplatz begrüßen zu dürfen! Mit einem freundlichen Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Met z’n twaalven in een dubbele bungalow.
Beste Fia, Wat fijn om te horen dat u een heerlijk weekend heeft gehad bij ons. Bedankt voor de tip over de kastruimtes. Wij gaan dit meenemen voor in de toekomst. Hopelijk zien we u snel weer terug op ons park. Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Vlugtenburg
Wir waren nicht im Restaurant somit können wir dafür keine Bewertung abgeben.
Liebe Elke, schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Park begrüßen zu dürfen! Mit einem freundlichen Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
De bungalow was prima en gezellig ingericht. De bedden waren goed. Nadat onze afwasmaschine kapot was kwam er meteen iemand van Vlugtenburg om een gloednieuwe afwasmaschine te installeren.
Beste Paula en Georg, Bedankt voor het achterlaten van deze super review. Wat fijn om te horen dat de afwasmachine snel vervangen kon worden:) We hopen jullie nog eens tegen te komen op het park. Met een vriendelijke review, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijne camping. We hadden wel veel overlast na 23 uur van de groep meiden naast ons.
Beste Monique, Bedankt voor de review. Wat jammer dat jullie wat overlast hebben ervaren. We zullen dit extra in de gaten houden, want na 23.00u hebben wij nachtstilte op het park. We hopen jullie nog eens terug te zien op de camping! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR