Heel leuke huisjes de accommodatie voldeed aan de verwachtingen, voor de kinderen was er ook ruimte om te ontspannen, we hadden een ontbijt besteld heel leuk maar wat minder was waren de zwart gebakken croissant die dan ook hard waren om in te bijten. De afstand om naar het strand te wandelen viel ook goed in de smaak. Wij waren heel te vreden. Groetjes greet
Beste Greet, Bedankt voor het achterlaten van een hele mooie review. Wat fijn om te horen dat uw verblijf op ons park zo naar wens was! Uw opmerking over de broodjes service ga ik even doorsturen naar mijn collega's van het restaurant. Zo horen de croissantjes uiteraard niet bij u afgeleverd te worden! Onze excuses voor het ongemak. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooi park. Accomodatie was ruim en schoon. We vonden de bedden wel heel erg smal; dit zou aangepast kunnen worden. Ook jammer dat er geen oven aanwezig is in de keuken. Verder goede ligging en veel speelmogelijkheden op het park voor kinderen.
Beste Ine, Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. Uw tips zullen wij interne doornemen. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima verblijf
Beste Giel, Bedankt voor het achterlaten van een review. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Rezeption : supernett und behilflich Platz : klasse Preis/Leistung :ok
Lieber Peter John, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder auf dem Campingplatz begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Wir kommen gerne wieder. Platz ist toll, sanitäre Anlagen gepflegt. Stellplatz etwas aufgeweicht, aber normal bei dem aktuellen Wetter. Café ist erst ab zehn geöffnet. Wir standen eine Weile im Regen, wollten aber nicht wie angewiesen noch eine Viertelstunde warten und frieren. Einchecken via Telefonieren ging problemlos. Tarif für Stellplatz leider nur mit Strom und Wasser. Für uns mit Autohimmelbett unnötig (teuer).
Liebe Sabine, Vielen Dank dass Sie sich die Zeit genommen haben eine Bewertung zu schreiben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder auf dem Campingplatz begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Heerlijke pipowagen op het strand. Ontbijtservice was geweldig.
Beste Peter, Wat een mooie review heeft u achtergelaten! We zijn ontzettend blij om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad in onze pipowagen. De tip over de oplaadtarieven hebben we nog niet eerder gehoord. Deze ga ik daarom ook zeker bespreken! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wat ik miste was een winkeltje met basis boodschappen. Ook de bewegwijzering in het park kan beter. Wij moesten om 23.30 in het donker ons huisje proberen te vinden. Het was even zoeken.
Beste Leonie, Bedankt voor het achterlaten van een review! We hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad op ons park. Bij onze receptie hebben we een klein winkeltje met alle noodzakelijke spullen tijdens uw verblijf. Helaas is een echte supermarkt inderdaad wel wat verder weg (op 5 minuten rijden). We zullen ernaar kijken of we het park beter kunnen belichten. We snappen dat dit in het donker erg moeilijk en vervelend is. Langzamerhand zijn we het park steeds meer aan het opknappen. Ook dit jaar staan er verschillende verbouwingen op de planning. :) Bedankt voor de tips en deze gaan we zeker meenemen! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Von der Buchung bis zur Abreise alles gut. Leider waren die Glas- und Papiercontainer sehr voll. Ansonsten kommen wir gerne wieder.
Liebe Olaf, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Danke für den Tipp mit dem Glas- und Papiercontainer. Mit einem freundlichen Lächeln, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Welkom elke keer met plantje erg leuk huisjes goed voor elkaar netjes en schoon.
Beste Esther, Bedankt voor uw fijne review en mooie complimenten. Fijn dat u het naar uw zin had zo dicht aan zee. Terugkomend op uw tip: wist u dat wij strandrups ritten aanbieden? Wellicht een leuke optie voor een volgende keer :) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, receptie strandpark Vlugtenburg
Het begin was erg teleurstellend.
Beste Esther, Fijn dat we elkaar telefonisch gesproken hebben over dit voorval. Zoals met u besproken, bespreken wij dit intern met onze collega's zodat dit niet nogmaals voorkomt. We zien jullie graag snel weer terug. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prettige en een gemoedelijke camping, lekker dicht bij het strand.
Beste Inge, Wat fijn om te lezen dat jullie een heerlijk weekend hebben gehad op de camping! Jullie hadden heerlijk weer voor een bezoekje aan het strand. Tot volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
2 dagen / 1 nacht in onze camper op deze plek voelt aan als een week strandvakantie
Beste A, Dat klinkt als een heerlijk kampeerweekend! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Hopelijk zien we jullie snel weer terug op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr angenehm!
Lieber Thomas, Vielen Dank für Ihre Bewertung und die guten Tipps. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Beste Rob, Bedankt voor de goede review. We hopen jullie snel weer tegen te komen op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Het bungalow was familie-en hondevriendelik
Beste Cornelis, Bedankt voor het achterlaten van een review. We hopen jullie in de toekomst nog eens tegen te komen bij ons op het park! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Vlugtenburg
Sehr unkompliziert, alles bestens
Liebe Theresia, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Guter Service, Mängel in der Hauseinrichtung
Guten Tag Elisabeth, Vielen Dank, dass Sie eine Bewertung abgegeben haben! Wir freuen uns sehr, dass Sie einige Verbesserungspunkte hinterlassen haben, denn damit können wir etwas anfangen. Ich werde die Punkte aufgreifen und besprechen, und wir werden sehen, ob wir das anpassen können. Nochmals vielen Dank und hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
No hard standing pitches so pitches very soft and muddy! Toilets cubicles seperate to sinks/ showers so after using toilet had to go seperate building to wash hands! Overall reasonable priced for site and otherwise pleasant stay.
Prima sanitairfaciliteiten dichtbij de camperplek
Beste Sjaak, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u onze sanitair faciliteiten schoon vind. Wij hopen u nog eens te zien bij strandpark Vlugtenburg! Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie strandpark Vlugtenburg
In ein paar Geheminuten erreicht man den weitlüfigen Strand. Schön fanden wir auch, dass der Park auch einen Besuch für Menschen mit Einschränkungen möglich macht.
Liebe Corinna Vielen Dank für Ihre Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie wieder zu sehen in strandpark Vlugtenburg! Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir haben bereits zum zweiten Mal einen einwöchigen Urlaub im Strandpark Vlugtenburg verbracht. Wie beim ersten Mal war auch jetzt wieder alles perfekt. Ein sauberer und gut ausgestatteter Pipowagen am Strand, sehr nettes Personal im Park und an der Rezeption und ein toller Brötchenservice am Morgen… alles wie immer ausgezeichnet. Wir sagen DANKE für alles und kommen nächstes Jahr sehr gerne wieder!
Liebe Kitty Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung. Schön zu lesen, dass alles perfekt war und dass Sie Ihren Urlaub genossen haben. Bis zum nächsten Jahr! Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Klantvriendelijk ruime cp en ligging en restaurant zijn perfect.
Beste Magda, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad. Graag tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Man fühlt sich sofort nach der Ankunft, das der Urlaub beginnt.
Liebe Petra, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schön zu hören, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten und gerne hierher kommen. Bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Verrassende huisjes.
Beste Els, Wat leuk om te horen dat uw ervaring op ons park zo naar uw zin was! We hopen u snel nog een keer te mogen ontvangen op ons park. Bedankt voor het achterlaten van een review! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr tolles und nettes Team.
Liebe Sonja, Was für eine wunderbare Rezension! Schön zu sehen, dass Sie eine so schöne Zeit bei uns hatten. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR