Ontvangst was vriendelijk met een leuk plantje als welkom. Bungalow zag er schoon en verzorgd uit. Praktische inrichting en alle benodigdheden zijn aanwezig. Kortom lekker genieten en relaxen van de vakantie met het strand bijna aan je voordeur! Personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
Beste Wilma, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn om te lezen dat jullie een top vakantie hebben gehad. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op het park. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Good location. Toilets/showers clean & functional. Onsite bar/ restaurant good, both staff & food quality.
Dear Russell, Thank you for your great review. Good to read that you had a nice time at our campside! Hope to see you a next time:) With a friendly smile, Meena, reception strandpark Vlugtenburg
Erg fijn en liefdevolle service!!!! Lampjes en verwarming al aan voordat ik incheckte….. need I say more??!!!!
Beste Cornelia, Heel erg bedankt voor uw warme complimenten! Goed om te lezen dat u heeft genoten van de sfeer van Vlugtenburg en uiteraard de zee. Uw tip over de begroeiing nemen we mee:) Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Freundliches Personal saubere saniter Einrichtungen Schöner Strand
Liebe Dimitrios, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Strand lekker dichtbij, fijn dat hond op het park mag en op het strand los mag Grote plaatsen goed sanitair en lekker schoon Receptie super lief en super behulpzaam!!! Zelden zo een warme ontvangst en vriendelijkheid ervaren Restaurant zout functioneert nog niet echt, etel lukt wel maar bediening erg onervaren
Beste Carl, Bedankt voor de goede review. Leuk om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. Graag tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Melissa, receptie strandpark Vlugtenburg
Het was heerlijk om voor een weekendje een huis te hebben met een grote groep vrienden. De woonkamer was ruim en we kwamen niks tekort. Wat afwasmiddel was wel handig geweest, maar de vaatwasser was ook een luxe!
Beste Rianne, Bedankt voor de goede beoordeling. Wat fijn dat jullie een leuk vriendenweekend hebben gehad bij ons op het park. We zien jullie graag nog eens terug! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne ervaring .prima park
Beste Ger, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad. Graag tot de volgende keer. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ook heel lekker dat de douches verwarmd konden worden met kachel.
Beste Dieneke, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Wij hopen u snel weer bij strandpark Vlugtenburg te zien! Met een vriendelijke lach, Melissa, strandpark Vlugtenburg
Zeer vriendelijk geholpen via telefonisch contact omdat we na 17u zouden aankomen. Alles wed gemaild en was duidelijk. De douches en toiletten waren zeer proper. De camping is gezellig en goed uitgerust. Leuk speelplein voor de kinderen. We hadden het naar ons zin en vonden het aangenaam vertoeven bij het Strandpark Vlugtenburg.
Beste Saskia, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad bij ons. Bedankt voor de mooie complimenten. Graag tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Melissa, receptie strandpark Vlugtenburg
We hadden een gezellig weekend in twee aaneengeschakelde bungalows. Voor een weekend is de leefruimte van de bungalows oké, voor een langer verblijf zou het wat krap kunnen zijn. Bij goed weer is dan de buitenruimte beschikbaar, maar bij regen enz. zit je wel dicht op elkaar. Het receptiepersoneel is vriendelijk en klantgericht. We hebben ook gedineerd in Zout. Een speciaal compliment voor het bijzonder vriendelijke personeel! Daar kan heel wat horeca een voorbeeld aan nemen.
Beste Joop, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u een gezellig weekend heeft gehad. Bedankt voor de tips, deze zal ik doorgeven aan de desbetreffende collega. Graag tot de volgende keer. Met een vriendelijke lach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het verblijf was goed, het financiële plaatje viel tegen
Beste Els, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad op ons park. Wat vervelend dat jullie niet op de hoogte waren van de extra kosten. Helaas hebben wij meerdere gasten via Airbnb ontvangen die niet juist geïnformeerd waren over de bijkomende kosten. Daarom hebben wij besloten deze samenwerking te stoppen. Via airbnb is het nu niet meer mogelijk boekingen te maken voor Vlugtenburg. Mocht u nog eens willen komen voor een heerlijke vakantie, kunt u ook altijd contact met onze receptie opnemen voor het maken van een boeking. Via onze website is het ook mogelijk boekingen te maken. Hier staan de bijkomende kosten ook op aangegeven. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Mooie bungalow en goede service. Ook fijn dat er veel bij te boeken is, zowel qua service als faciliteiten voor mensen met een beperking.
Beste Corrie, Bedankt voor uw mooie review! Leuk om te lezen dat u onze service als fijn heeft ervaren. Uw tip ga ik doorgeven aan de desbetreffende collega. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Melissa, receptie strandpark Vlugtenburg
Prachtige bungalow, zeer schoon, dat maak ik ook wel eens anders mee! Bedden slapen prima! Vlakbij de zee, heerlijke midweek gehad
Beste Agnes, Wat super om te lezen dat u een goed verblijf heeft gehad. Uw complimenten steken we in onze zak! Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Ich war schon öfter auf dem Campingplatz und bin immer wieder von neuem begeistert. Die Mitarbeiter sind super nett und hilfsbereit. Man kann dort gut essen. Kinder und Hunde sind dort herzlich willkommen.
Am besten Anne, Vielen Dank für Ihre netten Worte und die tolle Note! Es freut uns sehr zu lesen, dass Ihnen unser Park und der Service gefallen. Bis zum nächsten Mal :) Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Ik denk een prima terrein. Lastig te beoordelen nu: het was koud, nat en leeg. Ontvangst was vriendelijk. Sanitair netjes en schoon.
Beste Jol, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling. Het klopt inderdaad dat 's winters ons park minder groen en zonnig aandoet als in het voorjaar en de zomer. We hopen u daarom nog eens te mogen ontvangen met niet alleen een lach op ons gezicht, maar ook een zonnetje aan de lucht! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Personeel is erg aardig en je wordt hartelijk ontvangen. Persoonlijk vond ik de slaapkamers aan de kleine kant. Het stapelbed is erg aan de kleine kant. Voor 8 volwassen personen is de eettafel te klein. Een kratje bier moet je niet buiten laten staan, want dan is die de volgende dag verdwenen. Jammer dat op het park veel werkende buitenlanders verblijven.
Beste Karolien, Bedankt voor het achterlaten van een review. We zullen de mooie complimenten delen met onze collega's. Wat vervelend dat jullie kratje bier door iemand is meegenomen. Uw opmerkingen over de ruimtes in de bungalow zullen wij intern doornemen. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen op het park. Met vriendelijke groet, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik weet dat t niet anders kan, de opvang van de asielzoekers. Al een geluk dat ze opgevangen worden in onze landen, op parken zoals bij jullie. Maar anderzijds gaan mensen op verlof om ontspanning te hebben zonder zorgen. Op deze manier is dat moeilijker vermits je continue wordt geconfronteerd met de miserie en de oorlog in de wereld. Iedere keer je die mensen ziet denk je aan wat ze misschien hebben meegemaakt, wat ze ginds hebben moeten achterlaten van familie e.d. . Dat maakt het bezoek aan jullie park heel confronterend met de constante dreiging voor oorlog e.d. we leven met deze mensen mee, maar willen alles af en toe even kunnen loslaten.... Al geven we volmondig toe niet echt last gehad te hebben van deze buitenlandse bewoners.
Beste Iris, Bedankt voor het achterlaten van een review. Graag had ik u hier telefonisch over willen spreken maar in de afgelopen weken heb ik u meerdere keren geprobeerd te bellen maar was u helaas niet bereikbaar. Wat vervelend om te horen dat uw verblijf niet naar verwachting voldeed. Dat vinden wij erg jammer om te horen. Echter hebben wij op dit moment geen asielzoekers op ons park meer wonen. Een aantal jaar geleden hebben wij wel tijdelijk asielzoekers uit Oekraïne opgevangen, maar dit is niet meer het geval. Wel hebben we momenteel arbeidsmigranten uit verschillende landen op ons park wonen. Zij verblijven in onze chalets en deze bevinden zich niet tussen de bungalows en campingplaatsen waar onze toeristen verblijven. Fijn om te horen dat u hiervan geen overlast heeft ervaren. Wij proberen het hele park altijd goed in de gaten te houden zodat dit ook niet ontstaat. Ik heb u nog een mail gestuurd hierover. We hopen ondanks uw negatieve ervaring u nogmaals te mogen ontvangen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
fririogog
Liebe Martina, Vielen Dank für die Bewertung. Wir freuen uns darauf Sie in Zukunft wiederzusehen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Helaas waren de camperplekken eigenlijk veel te nat. Het zou prettig zijn als er verharde plekken zouden zijn, zeker als je in de winter open bent. Verder was het heerlijk! Een idee zou misschien nog zijn om matten neer te leggen in de wc/doucheruimtes zodat de vloer schoner blijft. Lekker gegeten in het restaurant, de broodjesservice is geweldig! Al met al een heerlijke plek aan zee, wij komen zeker terug!!
Beste Daniëlle, Bedankt voor het achterlaten van de review. Wat fijn dat jullie een heerlijk verblijf hebben gehad. We zullen uw tips over de campingplekken en de matten in het sanitairgebouw intern bespreken. Wie weet kunnen we deze punten verbeteren in de toekomst. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hadden een luxe bungalow gehuurd, de plek was prima en ook de ruimtes waren groot en van goede spullen voorzien. De bungalows zijn echter geschakeld via een simpele tussendoor zodat er veel geluidsoverlast van het buurhuisje was. Ook het uitzicht is niet erg bijzonder en er waren veel werkzaamheden op het park. De mensen bij de receptie waren heel aardig en je bij in no time op het strand of op het kustfietspad.
Beste Sander, Eerder vandaag hebben we elkaar gesproken over uw verblijf op ons park. We vinden het erg vervelend om te horen dat u overlast ervaarde omdat u in een geschakelde bungalow verbleef. Dit hoort natuurlijk niet en ik zal dit zeker meenemen in het volgend overleg om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Onze excuses hiervoor en we hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundlich, sauber, gute Lage.
Liebe Karin, Vielen Dank dass Sie die Bewertung abgegeben haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder auf unserem Campingplatz begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Ik denk dat het zomers anders is maar in de wintermaanden is het park hoofdzakelijk bevolkt door arbeidsmigranten. Wij hebben geen hinder ondervonden maar lijkt mij geen garantie voor de toekomst. Wij zaten in een comfort kajuit bungalow, op zich prima maar wel gedateerde inrichting en apparatuur. Kledingkasten zijn zwaar onvoldoende aanwezig, slechts één kast in de hoofdslaapkamer. Ligging van het park pal achter de duinen is perfect om op elk moment een strandwandeling te maken.
Goedemorgen, Bedankt voor het achterlaten van een review. We hebben elkaar zojuist gesproken aan de telefoon over uw langverblijf op ons park. Wat vervelend om te horen dat er te weinig kastruimte is in de bungalows. Ik heb dit genoteerd en dit gaan we zeker meenemen en hopelijk kunnen we dit zo snel mogelijk aanpassen. Fijn om te horen dat u nog geen overlast heeft ervaren. We proberen de overlast van de arbeidsmigranten zo veel mogelijk te beperken en houden dit dagelijks in de gaten. Mijn collega is hier over in gesprek met hen en loopt elke avond een rondje over het park en spreekt, wanneer nodig, de gasten aan als er overlast is. Wanneer u overlast ervaart tijdens uw verblijf horen we dit graag en hiervoor mag u ook altijd ons noodnummer bellen. We hopen dat u nog een fijn verblijf heeft op ons park. Voor vragen of andere opmerkingen, kunt u altijd contact met ons opnemen! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenbrug
Mooi park . Jammer van de natte blubberige plaats
Beste Carry, Vriendelijk bedankt voor uw fijne review! We hopen u een andere keer weer te mogen ontvangen en dan hopelijk op zonnigere dagen, wanneer onze plekken droog zijn en ons park groener is! Met een vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Waar jullie moeten over nadenken is dat de camperplaatsen in de winter erg nat en modderig zijn. Mogelijk wat meer aan verharding doen. Ook is het vervelend dat als je de cassette van de toilet leeg maakt niet kan spoelen.
Beste Arie, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We zullen uw aangegeven punten intern bespreken en bekijken of we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leider war es in den Abendstunden und Nachts viel zu laut, Morgens wurden die Autos von ihren Osteuropäischen Gästen bis 15 Minuten laufen gelassen,bis sie losgefahren sind....Sehr ärgerlich und wir reden von 5 uhr morgens,Kinder haben um 1 Uhr Nachts draußen gespielt
Lieber Robert, vielen Dank für Ihre Bewertung. Es war schön, auch mit Ihnen persönlich gesprochen zu haben. Wir entschuldigen uns, dass Sie nicht gut geschlafen haben. Wir haben uns sofort darum gekümmert, denn im Urlaub muss man natürlich gut schlafen. Nochmals vielen Dank, dass Sie uns Ihre Erfahrung mitgeteilt haben. Mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR