Wir waren positiv überrascht, über den Platz und die Möglichkeiten vor Ort. Es ist nicht weit zum Strand und man kann super mit dem Hund laufen. In Gravenzande kann man hübsch einkaufen und es gibt nette Lokale. Bei der Ankunft war der Platz sehr nass, aber befahrbar. Am nächsten Morgen war aber alles schon wieder abgetrocknet. Die Toiletten waren sauber, wenn auch teilweise wegen des Winterwettersgesperrt. Das Personal war freundlich und zuvorkommend. Ein einziges Manko hatten wir allerdings. Dadurch, dass das Wasser an der Chemie-Toilettenentsorgung abgesperrt war, haben einige Camper ihre Kassettentoilette bei den Spülen gereinigt. Das war extrem ekelig. Es sollte auch im Winter möglich sein die Kasettentoilette an der dafür vorgesehenen Stelle zu spülen. Wir Kommen bestimmt noch mal wieder
Liebe Michaela, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie eine so schöne Zeit in unserem Park hatten. Das Spülen der Chemietoilette am Waschbecken ist nicht gestattet. Wir sind uns dessen bewusst und ergreifen Maßnahmen, um sicherzustellen, dass so etwas nicht noch einmal passiert. Wir entschuldigen uns und hoffen, Sie bald wieder in unserem Park begrüßen zu dürfen! Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir kommen gerne wieder
Liebe Markus, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie bald wieder im Park begrüßen zu dürfen. Mit einem freundlichen Lächeln, Ilona, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir haben mit unserem Camper zwei Übernachtungen auf dem Stellplatz verbracht. Für die Jahreszeit absolut in Ordnung. Die Strandnähe ist perfekt. Wir kommen gerne wieder.
Liebe Christian, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie bald wieder im Park begrüßen zu dürfen. Mit einem freundlichen Lächeln, Ilona, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wij vonden de camping rommelig en onrustig. Voelden ons niet echt happy. Hadden er meer van verwacht. Op parkeerplaatsen werd aan auto's gesleuteld, veel heen en weer rijden. Werkzaamheden aan nieuw te bouwen waterspeelplaats, waardoor opgang naar strand onduidelijk en moeilijk was. Restaurant gesloten. Camperplaatsen modderig en veel hondenuitwerpselen.
Beste Margreet, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u uw verblijf zo ervaren heeft! We zijn op het moment bezig om de onrust op het park aan te pakken en een wat rustigere omgeving te creëren. Wat betreft de werkzaamheden op het park. We gebruiken juist het laagseizoen om ons park nog mooier en beter te maken! De natte camperplekken zijn inderdaad heel vervelend, helaas regent het in Nederland steeds meer en is de camping daar soms ook het dupe van. We zijn nog flink aan het brainstormen of we daar een oplossing voor kunnen verzinnen! Hopelijk komt u toch nog eens terug als het zonnetje wat meer schijnt, dan ziet u ook gelijk wat een mooie waterspeeltuin er staat en de extra serre bij ons restaurant! Met vriendelijke groet, Ilona, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Anlage sauber und gepflegt. Personal sehr freundlich.
Liebe Sascha, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie bald wieder im Park begrüßen zu dürfen. Mit einem freundlichen Lächeln,, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Am ersten Tag ging die Heizung nicht. Ärgerlich aber Techniker kamm abends hat nicht geklappt wieder in gang zu setzen. Am nächsten Morgen Umzug in einen anderen bungalow und frühstücken als Entschuldigung alles wieder gerettet vom netten Team vor Ort
Lieber Dennis, Vielen Dank, dass Sie eine nette Bewertung hinterlassen haben! Es freut uns sehr zu hören, dass am Ende alles von unserem Team erfolgreich gelöst wurde. Wir hoffen, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt in unserem Park hatten und wir Sie bald wieder bei uns begrüßen dürfen! Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
De camping heeft wat het moet hebben. Vriendelijke medewerkers bij de receptie en de broodjesservice. Lekkere broodjes bij het ontbijt, verwarmt toiletgebouw en grote plekken.
Beste Inez, Bedankt voor het achterlaten van de review! We hopen jullie snel nog eens te mogen verwelkomen bij ons op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij kennen de camping goed vanuit het grijze verleden (vanaf 70er jaren), en heeft echt een metamorfose ondergaan. Wij ervaarden een goede receptie, gemoedelijke sfeer en wat wij belangrijk vinden, niet moeilijk over bezoek, goed schoon sanitair, geen douche muntjes o.i.d. en parkeergelegenheid buiten de camping. Geen verassingen over financiële afhandeling en een zeer acceptabele all-in prijs. Verder natuurlijk het strand op loopafstand, goed te bereiken en fietsmogelijkheden. Het restaurant was alleen gesloten, begrijpelijk. Ergo, voor herhaling vatbaar
Beste Wilco, Hartelijk dank voor uw fijne en uitgebreide review! Goed om te lezen dat u een prettig verblijf had, dat brengt een lach op ons gezicht :) Heel graag tot de volgende keer. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Zeer vriendelijke ontvangst, de camperplaats konden we nu (februari) zelf uitkiezen en we konden de dag van vertrek langer blijven staan. Kortom topservice.
Beste Silvia, Bedankt voor het achterlaten van een goede review. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik kwam voor twee rustige weken en het was super!
Goedemiddag Natasje, Wat een mooie review heeft u voor ons achtergelaten! We vinden het erg fijn om te horen dat u het zo erg naar uw zin heeft gehad bij ons op het park. We hopen uw snel nogmaals te mogen verwelkomen! Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed en profesioneel min puntje [en ik begrijp het gas is duur] Toen we in het huisje kwamen was het 14 graden in het huisje. we waren een dag naar Essen geweest en daar in een hotel geslapen toen ik donderdag nacht terug kwam was het 10 graden in het huisje. Plus puntje als je de termostaat aan zet is de rediator snel warm maar het duur ongeveer 2 uur voordat het een beetje lekker warm word. Andres dan dat alles goed geregelen ik ben er erg bly mee
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie review! Vervelend dat het koud was bij aankomst in de bungalow. Dit punt over de verwarming gaan wij zeker meenemen. Fijn om te lezen dat u verder een goed verblijf heeft gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Mara, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed sanitair ondanks beperkte beschikbaarheid(winter). Vriendelijk personeel. Jammer dat de camperplaatsen zo drassig en nat zijn. Dat was bij ons het geval. Prima dat ik een betere plek mocht uitzoeken!
Beste Steven, Bedankt voor het achterlaten van een review. We hopen jullie in de toekomst nog eens terug te zien op de camping. Hopelijk werkt het weer dan beter mee en zijn de plekken niet zo drassig. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het was fijn om twee geschakelde woningen te hebben. Met eten moest er wel geschoven worden met tafel en stoelen. Verder is de badkamer erg gehorig in de aangrenzende slaapkamers. We hebben een storing met de verwarming gehad, maar daar is adequaat op gereageerd. Er reageerden een aantal familieleden allergisch op mogelijke vorige huisdieren. Geen haren aangetroffen, verder goed schoon.
Beste Yvonne, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u het fijn heeft gehad in onze schakel bungalows. Ook goed om te horen dat er geen haren waren en alles goed schoon was. Hopelijk is het zo goed bevallen dat we jullie binnenkort weer zien. Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
Es hat mir gut gefallen! Ich komme wieder! leider war das Restaurant geschlossen und es gab keine Möglichkeit, vor Ort ein paar frische Lebensmittel zu bekommen. Mit Hund super!
Liebe Yvonne, Vielen Dank dass Sie diese Bewertung abgegeben haben. Wir hoffen Sie in Zukunft wieder auf dem Campingplatz begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Es war alles perfekt, die Ankunft, die Mitarbeiter, der Bungalow, die Sauberkeit, der Brötchenservice usw. Alles in allem ein toller Park.
Liebe Susanne, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Haus hervorragend und gemütlich eingerichtet, es fehlt nichts, sauber, hell, gemütlich , modern und nicht abgewohnt!
Lieber Thomas, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine so nette Bewertung abzugeben! Wie schön zu hören, dass Sie eine so schöne Zeit in unserem Park hatten! Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wir waren 3 Wochen da es war sehr gut. Uns fehlt auf dem Platz nur die Möglichkeit vielleicht mal Wäsche zu waschen.
Lieber elmar, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung Es freut mich zu hören, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Allerdings haben wir auch eine Waschküche. Neben der Rezeption haben wir 2 Waschmaschinen und 2 Trockner. Wir freuen uns auf ein Wiedersehen mit Ihnen und dann wissen Sie das jetzt für das nächste Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Mitchel, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Lekker dicht bij het strand. Ook genoeg mogelijkheden voor andere uitstapjes zoals de bunkers in Staelbos of een bezoekje aan Hoek van Holland of Den Haag.
Besta Marjo, Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat uw eerste verblijf bij ons strandpark een fijn verblijf was. Ik hoop dat u heeft kunnen genieten van het strand, Den Haag en van de bunkers. We zouden het leuk vinden om jullie nog eens te zien! Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
Met hele familie in een grote gezinswoning verbleven. Groot familie huis met ruime woonkamer, voorzien van alle gemakken. Park ligt vlak bij de duinen en het strand. Dicht bij Den Haag en Hoek van Holland.
Beste Bas, Bedankt voor uw prachtige review. Fijn om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hadden. We kijken er naar uit om jullie ooit weer te zien! Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ervaring was ideaal zo dicht bij het strand
Beste Riekie, Bedankt voor de mooie review Goed om te horen dat uw ervaring Ideaal was Hopelijk zien we u ooit terug Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
De camping ligt op loopafstand van de zee. Op 2 km fietsen van centrum s’Gravenzande en via het strand mooi te lopen naar Hoek van Holland. Onderweg dikke boten kijken. En ondanks het hele slechte weer was het sanitair tip top schoon en netjes. Complimenten hiervoor!
Beste Heidi, Bedankt voor uw mooie review Hopelijk was het dikke boten bekijken leuk. Heel erg bedankt voor het prachtige compliment. Hopelijk was het zo goed bevallen dat we jullie binnenkort terug zien! Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
Goed bevallen De douche konden wat warmer zijn Zeker als het nog kouder wordt
Beste Albert, Bedankt voor de review, Bedankt voor de Tip over de douches, hij staat genoteerd! Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir sind zum zweiten Mal hier und mögen den Ort.
Lieber Karin, Danke für die gute Kritik wie schön, dass es Ihnen so gut gefallen hat und dass Sie den Park mochten. Vielen Dank auch für den guten Tipp über die Sanitäranlagen, wir werden es zur Kenntnis nehmen. Mit einem freundlichen Lächeln, Mitchel, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Gutes Doppelhaus in schönem Park direkt am Strand.
Lieber Sinja, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung, Schön zu hören, dass Sie den Bungalow schön und gut fanden. Wenn es so gut war, sehe ich keinen Grund, nicht wieder zu kommen ;) Mit einem freundlichen Lächeln, Mitchel, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
We komen hier nu voor het tweede jaar op rij. Het is een heerlijk park vlakbij het strand gelegen. De warme chocolademelk in het eetcafe wordt gemaakt met chocoladedruppels en kan je zo sterk maken als je zelf wil. Ook is er voldoende optie voor een heerlijke lactosevrije koffie. Bij de receptie wordt je warm ontvangen. Helaas had ik de pech voor het tweede jaar op rij te moeten wachten op de schoonmaak van mijn huisje.maar daardoor had ik wel de gelegenheid te zien hoe hetverder ging. Iedereen werd met een lach geholpen en had binnen een paar minuten de sleutel, alle extra informatie en een kaart van de omgeving en het park. Een mooie strandwandeling is makkelijk gemaakt. En toch zit je maar 5 minuten met de auto bij het centrum vandaan. Bij aankomst was het bedlinnen al klaar en zo goed als opgemaakt. De vloer was net gedweild en het rook er heerlijk fris. Al met al een aanrader.
Beste Francis, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad. Vervelend dat u moest wachten op de sleutel van uw bungalow. Fijn dat het restaurant goed beviel. ik hoor alleen maar goede dingen dus hoop u terug te zien voor de 3e keer volgend jaar! Met vriendelijke groeten, Mitchel, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR