Platz stand leider unter Wasser Dafür war Ihr Mitarbeiter am Empfang super!!! Viele Grüße an den „Hamburcher“ :-)
Personal an der Rezeption sehr freundlich und hilfsbereit. Restaurant kann man empfehlen.
Liebe Manfred, Danke für die nette Bewertung. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa Team Strandpark Vlugtenburg
De ligging van strandpark vluchgtenburg is ideaal. op loopafstand van het strand. Grijs water dumpplaats en chemisch toilet leegplaats prima in orde. Van andere faciliteiten hebben wij geen gebruik gemaakt. Wij zijn hier eind oktober geweest met onze camper op de camperplaats. De camperplaats was door de grote hoeveelheid regen totaal ondergelopen met water, sompig en eigenlijk niet geschikt om te staan. Na contact met receptie bleek dat er geen andere mogelijkheden waren en dat we de camper erin moesten zetten. We hebben de camper op het weggetje gezet voor de standplaats om niet weg te zakken. Update 10-11-2023: Er is contact geweest vanuit de camping met een net excuus en verteld dat er afgelopen jaar gewerkt is aan de drainage, maar dat dit het probleem niet heeft kunnen oplossen. Ze gaan verder kijken of ze dit in de toekomst kunnen oplossen. Wat ons betreft super netjes afgehandeld.
Original review
De camperplaats was 1 groot zwembad/modderpoel. Bij vraag of er andere plaats die wel begaanbaar is kregen we te horen: nee we zitten vol. Bleek savonds wel mee te vallen... We hebben nu onze camper maar op de weg gezet, we durfde het niet aan de staanplaats op te rijden en vast te komen zitten. Sanitair prima in orde en schoon.
Hartelijk ontvangst bij de receptie.
Beste Emmy, Bedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u een hartelijk ontvangst heeft gehad. Hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Melissa Receptie Strandpark Vlugtenburg
Das Meer in der nähe, die Freundlichkeit auf dem ganzen Park. Ich war jetzt schon das vierte mal bei euch, und das war bestimmt nicht das letzte mal.
Liebe Maria-Luise, vielen Dank für diese gute Bewertung. Hoffentlich bis ein nächste Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, Reception Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben meerdere keren bij jullie een vakantie geboekt. Dit was dan ook altijd top! Echter was de accommodatie ditmaal teleurstellend. De bank in de woonkamer was zeer aangedaan tot kapot aan toe, de televisiemeubel hing scheef onder de tv, en de gordijn in de woonkamer aan de bankzijde viel er af, die hebben wij zelf handmatig terug geplaatst en vastgeschroefd. Verder was er in de accommodatie gerookt, de 3e kamer vanuit de voordeur stonk heel erg. Tevens leek alsof de patat vanuit Zout gebakken was in oud vet, deze smaakte niet lekker hierdoor. Erg jammer..
Beste Sanne, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn om u ook nog even persoonlijk te hebben gesproken. Nogmaals mijn excuses dat er meerdere mankementen in de bungalow waren. De bank van de bungalow is op dit moment naar de stoffeerder. We gaan er beter op letten! Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach. Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijn huis van alle gemakken voorzien. Zeer geschikt om met ouderen te verblijven. Ruim van opzet om je makkelijk met rollator of rolstoel te kunnen verplaatsen.
Beste Mariëlle, Bedankt voor de mooie beoordeling! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Je naamgenoot, Mariëlle :) Receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr nett empfangen worden, unkomplizierter check in.
Liebe Karin, vielen Dank für diese gute Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen guten Empfang in unserem Park hatten. Vielen Dank für die Tipps, wir werden sie mitnehmen. Hoffentlich bis ein nächste Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Reception Strandpark Vlugtenburg
Heelleuke ligging van het vakantiepark. Gebruik van bolderkars heel tof om bagage aan en af te voeren naar en van ruime parkeergelegenheid. Een verrassingsaanbieding van bakjes druiven werd heel goed gesmaakt. En t waren nog lekkere ook ! Danke Ruime verblijfplaatsen . Verlichting binnen (keuken en living) zou wel wat functioneler kunnen uitgewerkt worden.
Beste Leo, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. De Westlandse druiven zijn lekker he! Nu zijn ze op, maar volgend jaar september worden ze weer geoogst. Excuses dat niet alles aanwezig was in de bungalow, ik zal dit bespreken met de housekeeping. Bedankt voor de tips! Hopelijk tot ziens. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles goed voor elkaar. WiFi, elektriciteit, doeche en wc. Dichtbij het strand waar van alles te beleven is. Aardige mensen.
Beste Henk, Bedankt voor deze mooie recensie. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mara, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij zijn voor de tweede keer op de camping geweest en het voelde als thuis komen. We komen graag terug.
Beste Antje, Bedankt voor het achterlaten van een recensie. Leuk om te horen dat u voor de tweede keer op ons park bent geweest. Wat vervelend dat de wifi slecht werkte en een aantal dekbedden niet fris roken. We gaan uw tips zeker meenemen, bedankt daarvoor! Fijn om te lezen dat u ondanks dit toch een goed verblijf heeft gehad. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mara, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Misschien komt het door de vele regen, maar het park was mistroostig en er viel niks te beleven. Buiten op het park rook je vaak een wiet geur en de enige andere bezoekers waren volgens mij Poolse mannen. Zelfs met het uitlaten van de hond in het donker voelde ik me op sommige plekken van het park niet veilig. Het huisje was daarentegen wel prima. De aangekondigde 'opgemaakte bedden' klopte inderdaad, maar dan verwacht je op z'n minst ook handdoeken en die waren er dan weer niet. Het strand is dichtbij, maar je hebt uitzicht op de verschrikkelijke havens en fabrieken wat je uitzicht verpest. In het eetcafé Zout werden we in een uitbouw geplaatst waar je gek werd van het galmende geschreeuw van kleine kinderen. En de tl verlichting is ook dramatisch.
Beste Anne, hartelijk dank voor uw beoordeling! Onze excuses dat de vakantie niet is geweest, zoals het hoort te zijn, ontspannen. Mijn collega houdt het 's avonds extra in de gaten. Ik al ook uw opmerking over Eetcafé Zout met het restaurant bespreken. Ik heb geprobeerd u te bellen, maar u helaas nog niet gesproken. Hopelijk kan ik u nog spreken over uw verblijf. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
- Super nettes Personal - Saubere Unterkunft mit einer guten Ausstattung -Hunde sind herzlich willkommen
Lieber Marco, vielen Dank für diese Bewertung. Was für schöne Komplimente! Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Reception Strandpark Vlugtenburg
Ein herzliches Willkommen, umfangreiche Angebote, guter Service durch freundliches Personal,wunderschöne Umgebung - wir waren sehr zufrieden! Leider spielte das Wetter nicht mit - wir hätten gern noch mehr draußen erlebt!
Liebe Susanne, vielen Dank für diese super nette Bewertung! Schön zu lesen, dass Sie mit Ihrem Aufenthalt bei uns so zufrieden waren. Hoffentlich sehen wir Sie nächsten Mal wieder bei uns und wird das Wetter besser sein ;) Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Reception Strandpark Vlugtenburg
Perfecte voorzieningen. Schone goede douches Geen onaangename verhogingen van prijzen
Beste Gerard, Bedankt voor deze mooie recensie. Hopelijk zien wij u een volgende keer weer op ons park! Met een vriendelijke lach, Mara, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Von der Buchung über die Kommunikation bis zum Aufenthalt hat alles reibungslos funktioniert. Der Herr an der Rezeption ist so nett und hilfsbereit. Super.
Lieber Klaus, vielen Dank für diese schöne Rezension. Schön zu lesen, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Wat ons opviel eas de schoonheid van het sanitair, de vrolijk kletsende schoonmaakploeg werkte hard om dit doel te bereiken. Fijn is de snackbar op het terrein. Bertje prijzig, dat wel. Wat ik mis is een hondenuitlaatveldje midden op het terrein. Nu moet je akelig ver lopen voor je buiten het hek bent, alwaar de hond zijn behoefte kan doen. Fijn wel dat er overal hondepoepzakjes hangen. De receptieloze camping begint en eindigt met een lach.
Supernette Gästebetreuung! Unterkunft Zirkuswagen mega gemütlich und top gepflegt! Alles da was man braucht. Kurze Wege. Erholung pur. Jederzeit wieder! Bis bald! Alles Gute ans gesamte Team!
Liebe Uta, Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es ist immer schön, so nette Rezensionen zu lesen. Bis Bald! Mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Gute Luft, hilfsbereites und nettes Personal, ruhiger Platz und schöne Umgebung... zum Fahrradfahren perfekt...
Liebe Marc-Alois, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Urlaub hatten. Danke für Ihre Tipp, die Sanitäranlagen werden diesen Winter renoviert. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Prima huisje voor een weekend weg.
Beste Wouter, Fijn dat u even de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten, bedankt! Hopelijk zien we jullie een andere keer terug. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie omgeving,leuk park,heel vriendelijke mensen die je graag willen helpen. Mooie bungalow voor 16 personen gehuurd waar we de 1 persoonsbedden wel te smal vinden voor volwassen mensen.
Beste Herman, Hartelijk dank voor de beoordeling! Goed om te lezen dat jullie een leuk weekend hebben gehad. Bedankt voor de tip voor de afvalcontainers, wij gaan hier extra op letten. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij genieten altijd op vlugtenburg. Wat wij wel ervaren is dat het sanitair ect aan het verouderen is, wij vinden het sanitair altijd schoon. Maar bij de afwas is het niet goed schoon te krijgen. Maar wij komen zeker weer terug.
Beste Gerda, Bedankt voor de mooie beoordeling! Op dit moment staan de pipowagens, die in de zomer op het strand staan, op een aantal camperplaatsen. Vanaf april staan ze weer op het strand. En goed nieuws, de toiletgebouwen worden deze winter opgeknapt! Tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Alles ok Kommen immer sehr gerne zu euch
Liebe Ralf, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön zu lesen, dass Sie gerne nach Vlugtenburg kommen. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Es hat uns wie immer sehr gut gefallen
Liebe Eva, Schön, dass Sie uns wieder besucht haben und vielen Dank für die Bewertung! Bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Met 3 gezinnen in 1 huis. Dit 16 persoons huis was geschakeld, maar door een tafel te verzetten konden we toch gezamenlijk in 1 ruimte zitten. Veel binnen gezeten door het weer, en onszelf hier vermaakt. Ging prima
Beste Manon, hartelijk dank voor de beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie een goed weekend hebben gehad met elkaar. Bedankt voor de tip van de matrassen. Op dit moment worden de matrassen gecontroleerd en eventueel vervangen. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR