We hebben het fantastisch gehad alles goed geregeld een pizza avond gehad super verzorgd pizza's werden ook nog gebakken voor ons er stond leuke muziek aan en we hebben gesjoeld en 4 op een rij en drankjes stonden heerlijk in het ijs! En niet te vergeten zulk leuk personeel.. Bij het huisje gegourmet ook dat was prima verzorgd.. Je kan vanaf de camping alle kanten op en vlak bij zee.. Supercamping!(:
Beste Anny, Wat fijn dat u een goede vakantie heeft gehad! Bedankt voor uw beoordeling. Bedoelt u de bedragen voor uw reservering zelf? Als u wilt, kunnen wij u de bevestiging met in de bijlage de factuur nog mailen, in de factuur staan de bedragen gespecificeerd. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wunderschöne 3 Tage
Guten Morgen Kevin, vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Zu wenig Sanitär für die Größe. Restaurant am Abend zu früh geschlossen, ansonsten alles einwandfrei.
Guten Morgen Jens, Vielen dank für Ihre Bewertung! Freut mich, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Vielen Dank für die Meldung der verbesserungswürdigen Punkte. Wir notieren das! Hoffentlich bis zum nächtste mal. mit einem freundlichen Lächeln, Mariëlle, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Beste Bets, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Wij geven nu de tentplaats niet door, omdat deze nog kan wijzigen, wanneer het bijvoorbeeld beter op een andere reservering aansluit. Wanneer u een specifieke tentplaats wilt reserveren, kan dat wel! U kunt dit bij boeken altijd aan ons doorgeven. U betaald hiervoor voorkeurskosten en dan wijzigt de plek niet meer. Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Leuke, gezellige camping
Beste Trudie, Hartelijk dank t voor de beoordeling. Ik zal de douches opschrijven als verbeterpunt, bedankt! Hopelijk tot een volgende keer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Er is nog veel werk aan de winkel qua afwerking van het gras overal om de kasten palen etc En bij een droge zomer veel stof van langsrijdende auto’s .Verharde paden zou een mooie optie zijn . En een heuse campingwinkel zou ook een goede aanwinst zijn ,want boodschappen halen op de fiets is smorgens een hele happening .Al met al wat rommelig alles bij en door elkaar .
Beste meneer de Boer, hartelijk dank voor uw reactie! Er is inderdaad op dit moment nog geen echte winkel op het park, dit staat echter wel op ons wensenlijstje. In de receptie hebben we een aantal artikelen te koop, mocht er nog iets vergeten zijn zoals koffie of thee. De tips voor de groenvoorziening ga ik doorgeven, bedankt! Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het verblijf, de zorgbungalow van Avavieren, alle medewerk(st)ers op het park, Restaurant Zout, alles in een woord geweldig. 1 klein minpuntje is dat er in de zorgbungalow geen wasmachine aanwezig is. Ik begrijp dat de ruimte zich daar niet voor leent, maar met mensen met een beperking kan dit soms een probleempje zijn. Om dan gebruik te maken van de waaruit op het park is helaas geen optie. Verder alles top verzorgd.
Beste mevrouw Wittkamp, hartstikke bedankt voor uw beoordeling! Ik zal de complimenten ook doorgeven aan Stichting Avavieren. Mocht u nog een keer komen, kunnen we eventueel al een extra set bedlinnen voor u klaar leggen, zodat u makkelijk kunt wisselen. Hopelijk tot een volgende keer weer. Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben een heerlijke tijd gehad. Lekker dicht bij strand. Jammer dat er op plaats 220 geen waterkraan was zodat we steeds bij de buren water moesten halen. Dit was beiderzijds irritant. Jammer da t centrale antenne aansluiting niet bij iedere paal werkt. Duurde dagen voordat we hier achter waren. De wifi kan ook beter. Op zich genoten komen volgend jaar terug.
Beste Aad, Wat fijn dat u een beoordeling heeft achtergelaten, bedankt daarvoor. De tips gaan we zeker meenemen, met de wifi zijn we nog constant bezig om te verbeteren. Hopelijk is dit volgend jaar als u weer komt nog weer beter! Met een vriendelijke lach, Mariëlle, receptie Strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk peesoneel en alles netjes en schoon
Beste Johan, Bedankt voor deze goede recensie! En wat een leuk compliment over ons personeel en de schoonmaak :) Wij hopen u een volgende keer weer te zien! Met een vriendelijke lach, Mara, receptie strandpark Vlugtenburg
Geweldige vrijwilligers Stichting Avavieren, petje af!!
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie recensie! Wat goed om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad met jullie dochter in een van onze zorgbungalows. Bedankt voor de tip om strenger toe te zien op honden en opruimplicht. We gaan dit zeker meenemen! Hopelijk tot een volgende keer :) Met een vriendelijke lach, Mara, receptie strandpark Vlugtenburg
Perfect, wij komen zeker terug
Beste Tineke, Bedankt voor deze mooie recensie! Leuk om te lezen dat jullie nog een keer terug willen komen :) Met een vriendelijke lach, Mara, receptie strandpark Vlugtenburg
Camping Vlugtenburg is ons goed bevallen. De ontvangst was erg aardig en alles verliep vlot. Wat we niet zo leuk vonden: we vonden ons perceel erg smal en de privacy had een beetje te lijden van het alleen zijn zonder grenzen. Het sanitair is sterk verouderd en het water loopt niet goed weg in de douche. Een ander positief aspect is de geweldige ligging aan het strand en talloze excursiemogelijkheden, vooral op de fiets van Rotterdam, via Delft naar Den Haag en kleinere dorpen.
Viel Platz in netter Umgebung
Lieber Jan, Vielen Dank für diese Bewertung. Schön zu lesen, dass Ihnen der Campingplatz gut gefallen hat. Das auslegen von Gästehandtüchern im Sanitärraum ist ein guter Tipp, Danke dafür! Hoffentlich bis zum nächsten Mal :) Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Mooie tent. Leuke dagen gehad
Beste Jaap, Bedankt voor deze mooie recensie! Goed om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad in een safaritent. Hopelijk zien wij u een volgende keer weer :) Met een vriendelijke lach, Mara, receptie strandpark Vlugtenburg
Fijne plek met veel ruimte.
Wir hatten eine schöne Zeit mit perfektem Wetter. Das Safarizelt insbesondere die Dusche war Spitze, das Eetcafe Zout super, das Personal insgesamt sehr freundlich und wir haben uns insgesamt sehr wohl gefühlt auf dem Platz.
Liebe Barbara, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Schön zu lesen, dass Sie einen angenehmen Aufenthalt hatten. Und vielen Dank für die netten Komplimente. Wir haben einige Dinge an der Rezeption zum Verkauf, aber es stimmt, dass wir in unserem Park keinen Supermarkt haben. Wir werden Ihren Tipp berücksichtigen, vielen Dank dafür! Hoffentlich bis zum nächsten Mal :) Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Alles TOP. Schönen Stellplatz gehabt. Haben eine tolle Woche bei Euch gehabt. Der Brötchensevice war perfekt. Sanitäranlagen immer sauber. Wir kommen gerne wieder.
Lieber Michael, Vielen Dank für Ihre gute Bewertung! Und vielen Dank für die netten Komplimente zu unserem Brötchenservice und der Reinigung der Sanitäranlagen. Wir hoffen, Sie beim nächsten Mal wieder in unserem Park begrüßen zu dürfen :) Mit einem freundlichen Lächeln, Mara, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
We hadden 2 vakantiehuizen naast elkaar. We konden binnendoor van de 1 naar de ander. Alles erop en eraan en heerlijk dichtbij het strand.
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie recensie! Leuk om te lezen dat jullie twee huizen naast elkaar hebben geboekt en dat dit zo goed bevallen is. Hopelijk tot een volgende keer :) Met een vriendelijke lach, Mara, receptie strandpark Vlugtenburg
We were pleasantly surprised by the entire experience. Secure parking, everyone else around us was nice and no crazies, beach was close by and the staff was helpful.
Dear Tomislav, Thank you very much for your positive review! I'm very glad to hear you enjoyed your peaceful stay. Thank you for your feedback as well! We do in fact have a mailbox where you could drop your key off in case you're leaving early. :) I hope to see you at our park again in the future! With a friendly smile, Sanne Vlugtenburg receptie
Ongastvrije aankomst
Beste Esther, Hartelijk dank voor uw goede beoordeling! Het is heel fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad. Ik begrijp uw ongemak doordat u 5 minuten heeft moeten wachten op de sleutel. Normaal gesproken laten wij mensen altijd eerder door als hun bungalow is schoongemaakt. In uw geval was dit helaas nog net niet klaar en moesten de schoonmakers nog de puntjes op te i zetten. Dan kunnen wij inderdaad de sleutel of het nummer van de bungalow nog niet doorgeven. Dit doen wij bewust zodat ons schoonmaakteam het huisje kan schoonmaken zonder gestoord te worden. Wij hopen dat u dit begrijpt en u nog eens terug te zien op ons vakantiepark. :) Met een vriendelijke lach, Sanne Vlugtenburg receptie
Alles sauber und gepflegt, Mitarbeiter sehr freundlich. Für unser Baby wurde alles perfekt bereitgestellt. Ein wunderschöner Urlaub. Nur ein kleiner Hinweis, in unserem Ferienhaus lag eine Dose Ameisenköder auf dem Boden. In Häusern wo Kinder angemeldet sind bitte nicht einfach auf den Boden stellen. Wir haben es nicht gleich gesehen und unser Baby hat ihn beim krabbeln entdeckt. Das es in den Mund genommen wurde, konnten wir zum Glück rechtzeitig verhindern.
Liebe Katharina, Vielen Dank für Ihre gute Bewertung! Deinen Tipp mit den Ameisenköderboxen habe ich sofort angenommen. Ich freue mich sehr, dass Sie dies rechtzeitig bemerkt haben und bei der Platzierung dieser Kartons werden wir natürlich zunächst prüfen, ob sich keine kleinen Kinder im Haus aufhalten. Wir entschuldigen uns dafür. Ich freue mich zu lesen, dass Sie Ihren Urlaub so genossen haben. Ich hoffe, wir begrüßen Sie wieder in unserem Ferienpark! :) Mit einem freundlichen Lächeln, Sanne Vlugtenburg-Empfang
rumoerige buren, hard praten , veel drinken tot laat, onze indruk waren het arbeiders die in de kassen werken, en wij spraken buren die de zelfde mening toegedaan waren. we troffen het dat het mooi weer was, en we veel gefietst en aan het strandgelegen hebben, als we thuis hadden moeten blijven ivm ander weer had ik er zeker melding van gemaakt. ook kwam de laminaat vloer omhoog, dit kwam door de warmte, aanbevelen zeg ik nee, maar ik zit er eerlijk gezegd tussen in, de chalets zijn wel aan een opknapbeurt toe en als er wat gedaan kan worden aan de rumoerigheid komen we zeker nog een keer terugstrans en s
Goedemiddag Dirk, Erg bedankt voor uw goede review. Wat vervelend dat jullie zo een last hebben gehad van veel rumoer. Het is inderdaad niet de bedoeling dat gasten te luidruchtig zijn op dit familiepark en na 23.00 uur is het de bedoeling dat er complete stilte is. Onze excuses voor dit ongemak. Als jullie nog een keer zouden komen raad ik jullie aan om in zo een geval ons noodnummer te bellen waar we altijd op te bereiken zijn. Dan zal een van onze medewerkers de situatie voor u oplossen. Ook is het jammer dat u over de staat van de chalets niet tevreden bent, maar ik ben blij dat u verder een fijn verblijf heeft gehad op ons vakantiepark. Met een vriendelijke lach, Sanne Vlugtenburg receptie
Het is een bijzonder park juist omdat ook degene met een speciale behoeftes er heel welkom zijn. Het doet iets met de sfeer op een positieve manier. Ik kom al een paar jaar op dit park met mijn moeder van 86. Je kunt een duofiets huren om samen even in de wind te fietsen. Heel fijn. De wandeling naar het strand en alle strandtenten zijn goed te bereiken met mensen die slechter ter been zijn. Het personeel is zeer vriendelijk een behulpzaam.
Goedemiddag Sylvia, Ik ben erg blij dat u tijdens uw verblijf precies heeft ervaren wat wij willen bereiken. Dat iedereen zich zeer welkom voelt en kan genieten van hun vakantie aan het strand. Ik vind het heel fijn om te horen dat u en uw moeder van de sfeer en de locatie genoten hebben. Ontzettend bedankt voor het achterlaten van dit goede bericht en ik hoop u nog veel vaker te mogen ontvangen op ons vakantiepark. :) Met een vriendelijke lach, Sanne Vlugtenburg receptie
Fijne locatie. Zeer ruime plaatsen voor de camper
Beste Joke, Ontzettend bedankt voor de goede beoordeling. Het is goed om te lezen dat u de locatie van ons vakantiepark zo fijn vindt en dat u en de familie een echt vakantiegevoel ervaren. Wij hopen ook dat we u hier nog eens zien! Met een vriendelijke lach, Sanne Vlugtenburg
Als familie hebben wij enorm genoten op jullie park. We zaten in de bungalow Comfort voor 14 personen. Twee comfortabele huisjes aan elkaar verbonden via twee tussendeuren, apart maar toch samen! Fijne huisjes om te bivakkeren, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Prima bedden en beddegoed. Overal rook het fris en neutraal, hebben dit wel eens anders meegemaakt! We zijn allemaal dol op strand en zee, lekker dichtbij, twee leuke strandtenten waar je prima kunt eten. Al met al zijn we dik tevreden naar huis gereden!!. Wie weet tot een volgende keer!
Beste Néa, Hartelijk bedankt voor uw leuke review. We zijn erg blij dat uw bungalow naar wens was en u heeft genoten van de locatie. Het halflege bakje patat is inderdaad niet de bedoeling. Bedankt voor het melden en onze excuses daarvoor! Hopelijk tot de volgende keer :) Met een vriendelijke lach, Sanne Vlugtenburg receptie
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR