What is so nice about Vlugtenburg is the space, there are lots of people but you never feel crowded. The motorhome parking space was huge, quiet and with electricity and water. The facilities were clean and well looked after.
Dear Charles, Thank you for leaving a review. We are glad that you had a good stay at the campsite. See you next time! Kind regards, Lisette, Reception Vlugtenburg
Immer wieder gern
Lieber Marcus, Vielen Dank für die Bewertung Wir hoffen Sie in Zukunft wieder auf dem Campingplatz begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Im letzten Jahr waren wir auch sehr begeistert vom Restaurant Zoed. Leider in diesem Jahr waren wir sehr enttäuscht. Es gab keinerlei Fleischbürger noch Hähnchen zur Auswahl. Weiterhin hatte sich die Karte sehr stark gegenüber des letzten Jahres verkleinert. Es gab nicht mehr soviel Auswahl. Daher haben wir uns für den vegetarischen Burger entschieden und waren sehr enttäuscht. Es gab einen kleinen Burger, ca. 10 Frites und der eigentlich dazugehörige Salat fehlte noch. Im letzten Jahr haben wir mehrere Male dort gegessen, jedoch in diesem Jahr nur das eine Mal, weil wir sehr enttäuscht waren. Vllt. Sollten Sie hier das Angebot und die Menge/Portionsgröße nochmals überdenken. Ansonsten war der Urlaub wiedermal perfekt und kommen gerne im nächsten Jahr wieder.
Liebe Sandra, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung abgegeben haben. Es tut uns leid dass Sie mit der neuen Speisekarte in unserem Restaurant nicht zufrieden waren. Wir leiten Ihre Nachricht an das Restaurant weiter. Wir freuen uns dass Sie einen schönen Urlaub hatten und hoffen Sie im nächsten Jahr wiederzusehen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Jammer dat er maar plek was voor twee nachten. Camperplek met eenvoudig sanitair, goed geregeld! Wifi werkte niet, hotspot gebruikt
Beste Annelies, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat jammer dat jullie niet langer konden blijven omdat we volgeboekt waren. Hopelijk kunnen jullie volgend verblijf langer genieten van de camping. Bedankt voor uw melding over de wifi, hier gaan we even naar kijken. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Prima verblijf, wel erg gehorig, de naastgelegen zorgbungalow.
De ligging, de faciliteiten, de vriendelijke medewerkers, de netheid. Het is een heerlijke camping om te verblijven
Prettige ontvangst aan de receptie, behulpzame technische dienst, altijd schoon en fris sanitair. Ook het park ziet er goed onderhouden uit.
geweldige camping met keurig toiletgebouw die div malen per dag worden schoongemaakt,gezellig restaurant en de ligging zo vlak achter de duinen dus dicht aan zee helemaal geweldig,
Einmal entdeckt und wir kamen nun schon zum dritten Mal, wie Besuche folgen. Danke für den perfekten Service!
Het prettige van Vlugtenburg is dat je vrijgelaten wordt in de positie op het veld. Recht, dwars of schuin, het kan allemaal. Prettig ivm de wind en de zon. Verder super schoon sanitair. Restaurant erg verbeterd in vergelijking met vorig jaar. Nog nooit was het eten zo goed als dit keer.
Goedemiddag! Bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review. Wat fijn om te horen dat de accommodatie is bevallen en u een fijn verblijf op ons park heeft gehad. We hopen u snel nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie ruime plaats met water en afvoer en 16A stroom. De camping straalt orde en rust uit. Goed onderhouden. Ook het sanitair. En dat zo heerlijk dicht bij zee. Maar er zijn ook enkele aandachtspunten zoals de wifi werkt tussen 19 en 23 uur slecht, tv ontvangt uitsluitend Duitse zenders, de afwasplaatsen verdienen een renovatie. Ondanks dat hadden we een heerlijk verblijf.
Beste Peter, Heel erg bedankt voor het achterlaten van een mooie review en voor het doorgeven van deze goede tips. We nemen de tips zeker mee in ons volgend overleg! We hopen u snel nog eens te mogen ontvangen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Zoals vaker, zijn wij hier voor een aantal nachtjes geweest. Prima camping, mooie wc’s en douchen, en zeer vriendelijk personeel!! Wij komen al een aantal jaren naar deze camping en vervelen ons nooit. Ruime staanplaatsen en veel groen. Elke dag met de fiets naar de strand van Hoek van Holland geweest. Enkele minpunt misschien: er waren veel campers met honden. Dat hoor je wel af en toe. Maar verder alles perfect.
Wij hebben 3 dagen op de camperplaatsen gestaan en hebben het als zeer prettig ervaren. De voorzieningen waren tip top schoon. Verder prachtig startpunt voor fietsroutes langs de kust.
Mooie uitvalsbasis, supervriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch strand.
Beste peter, Wat een fijne beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Graag tot een andere keer :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Goede locatie aan het strand, bloemetje bij ontvangst werd gewaardeerd, fijn dat er kentekenherkenning was
Beste Monique, Bedankt voor uw prettige review. Goed om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad! Bedankt voor uw tip en graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Alltijd weer als naar thuis komen…
Beste Tom, Bedankt voor uw geweldige review! Goed om te lezen dat u altijd 'thuiskomt' als u naar Vlugtenburg komt :) Tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Die Mischung im Park ist klasse! Spielplatz, Bar, Fußballplatz und viele Spielgeräte. Toll für Kinder und Eltern
Am besten Nina, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung! Schön zu lesen, dass Sie unsere Einrichtungen schätzen. Wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen :) Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Alles bei Ihnen war wunderschön und Perfekt. Lage, Ausstattung, Zustand, Service, Freundlichkeit und sehr nette andere Gäste. Vielen Dank auch für die Hundefreundlichkeit und Hilfsbereitschaft. Wir kommen bald wieder.
Am besten Guido, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung :) Danke für Ihre Komplimente. Vielen Dank, dass Sie bald wiederkommen, wir freuen uns darauf! Mit freundlichen lächeln, Meena strandpark Vlugtenburg
We gaan elk jaar naar dit park, ideaal met de honden dichtbij het strand. De huisjes zijn netjes en ruim en een gemoedelijke sfeer.
Beste Bjorn, Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk dat u vaker naar ons park komt en weer genoten heeft :) Bedankt voor uw tip. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Mooie ruime plekken en schoon sanitair.
Beste Frits, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw tip, deze zullen wij onthouden. met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Tolle Unterkunft, sauber. Frühstücksservice hat einwandfrei funktioniert. Grillausleihe sauber, ohne Komplikationen. Sehr nette Mitarbeiter an der Rezeption.
Bijzonder gastvrij ontvangst! Zeer vriendelijk personeel.
Royaal huisje, alleen de wifi was niet optimaal helaas, werden er steeds afgegooid. We misten ook een klok aan de muur. Voor de rest was het prima
- vriendelijk personeel - schone toiletten en warme douche’s - auto mag bij de caravan - problemen met WIFI: er wordt naar je geluisterd en geprobeerd dit op te lossen -
Ein Manko sind die zu geringe Anzahl an Duschen, was am Wochenende zu nicht unerheblichen Wartezeiten führt. Außerdem ist die Zufahrt extrem eng. Ansonsten ist der Platz auf jeden Fall zu empfehlen! Die Stellplätze sind sehr groß und gut angelegt.
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR