Voor 3e jaar in de trekkershut geweest met mijn kleinzoon. Hij vindt het prachtig en wil dit ieder jaar als verjaardagscadeau.
Beste Harry, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat fijn om te lezen dat u en uw kleinzoon een topverblijf hebben gehad in één van de pipowagens op het strand! Wij snappen wel dat uw kleinzoon ieder jaar wilt komen met zijn verjaardag:) Met vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Unfortunately a too short stay on the camping are but definitely not the last visit.
Dear Christoph, Thank you very much for the good review. We hope to see you again soon at the campsite. Kind regards, Lisette, Reception Vlugtenburg
Freundliches Personal, sauberer Platz, top Duschen!
Liebe Andrea, Vielen Dank für die gute Bewertung. Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Helaas was er voor mij maar 1 nacht plaats, volgende x toch maar even reserveren.
Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. We zien uw reservering de volgende keer graag verschijnen, zodat u inderdaad zekerheid heeft van een plek:) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Schöner CP mit großen Parzellen, gutem Service und fairen Preisen. Essen beim gut besuchtem Restaurant sehr lecker, großer Strand fußläufig in wenigen Minuten erreichbar. Leider nur eine Entsorgung für die Chemie Toilette (je nach Stellplatz langer Weg) und am Wochenende/Feiertag laute Kinderanimation (besonders neue Wohnmobil Stellplätze). Insgesamt aber trotzdem 4 Sterne. Wir kommen gerne wieder.
Am besten Rainer, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Die Animation berücksichtigt dies, indem sie die Musik auf die Meeresseite legt und die Stunden nicht zu sehr spät angibt. Danke für den Tipp mit der Chemietoilette und der Entfernung davon zu den 400 Plätzen. Schön, dass Sie gerne wiederkommen, wir denken, es würde Spaß machen! Mit freundlichen Grüßen, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Echt een mooie tent super schoon
Beste Selinde, Bedankt voor het achterlaten van zo'n mooie review! Wat fijn om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad op uw park. We hopen u snel nog eens te verwelkomen! Met vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Platz liegt direkt hinter den Dünen. Der Strand ist in 10 min. zu Fuß zu erreichen. Was uns gestört hat ist, daß das Restaurant Abends nicht geöffnet ist.
Liebe Andreas, Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback zum Restaurant. Wir werden dies berücksichtigen. Bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Leuke camping. Vlak bij het strand. Kindvriendelijk. Om afval weg te gooien moet je een eind lopen. Op de camper plaatsen niet echt een mogelijkheid om water bij te vullen en geen afvoer. Bij regen staan er modder poelen. .
Beste Jan, Bedankt voor het achterlaten van een review en tips, deze zullen wij intern meenemen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik was er maar voor een nacht en kom graag een keer terug voor een langer verblijf.
Beste Caroline, Bedankt voor het de goede review. Wat fijn dat de overnachting goed is bevallen. Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Mooie ruime plaatsen en schoon sanitair
Beste Henk, Bedankt voor het achterlaten van een goede beoordeling. We hopen jullie snel weer te zien op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Bij aankomst al ontvangen door vriendelijke dames aan de balie. Het chalet was netjes en vooral heel schoon! Het welkoms plantje viel ook erg in de smaak. Ik dacht dat er een senseo aanwezig was en ik vroeg het aan Sophie en zij is een senseo voor ons gaan halen. Super lief! Het eten in het restaurant was ook heel goed. Geen muizen hapjes maar echt genoeg! Kidsclub was ook leuk onze kinderen hebben genoten.
Beste Wendy, Wat een mooie review, bedankt! Leuk om te lezen dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad bij ons op het park. We zullen de complimenten delen met onze collega's. We hopen jullie in de toekomst nog eens te zien. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Fred, Bedankt voor de goede review en tip! Tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Het was heerlijk. Ik had specifiek om een rustige camperbus plek gevraagd en die ook gekregen.
Beste Jannet, Bedankt voor het achterlaten van een review. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie Strandpark Vlugtenburg
?
Beste Anja, Bedankt voor het goede cijfer! Met een vriendelijke lach, Lisette, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr okay etwas mehr Duschen wäre schön
Lieber Norbert, Vielen Dank dass Sie eine gute Bewertung hinterlassen haben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Very nice camper ground just a few steps from the beach. Enough green space and 4 toilets and showers with very frequent cleaning right beside the pitches.
Dear Katrin, Thanks for the good review. We hope to see you again at the park in the future. Kind regards, Lisette, reception Vlugtenburg
Wir sind immer sehr zu Frieden und beeindruckt von der Freundlichkeit Sauberkeit und der Vielfalt.
Liebe Mechthilde, Vielen Dank für die gute Bewertung. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Prima, het weer zat wat tegen maar dankan Vlugtenburg weinig aan doen.
Mooie grote vakantie plek. Schoon sanitair. Restaurant Zout op de camping daar kun je heerlijk eten, en met 10 minuten sta je met je voeten in het zand bij de zee.
We hebben een weekend gelogeerd in een van de 5 pipowagens die op het strand staan. De pipowagen is mooi ingericht, netjes schoon en van alle benodigde inventaris voorzien. Een weekend lang op het strand, buiten zijn, de zee horen en als je geluk hebt, heerlijk in de zon zitten. Dat is genieten! De mensen van de receptie zijn heel erg aardig. Hou er rekening mee dat je vanaf de receptie of het park nog een stukje moet lopen naar de pipowagen. Het enige nadeel dat we hebben ervaren is de harde muziek (van een liveband) bij de buurman, de strandtent PIT. Daardoor niet kunnen slapen tot 3:00 uur in de nacht. Park Vlugtenburg kan daar niets aan doen, maar vervelend is het wel. We willen de zee horen, daar komen we voor.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor de goede review. Wat fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad bij ons op het strand. Vervelend dat precies tijdens jullie verblijf harde muziek was bij één van de strandtenten, hier waren wij helaas ook niet van tevoren van op de hoogte. Hopelijk weerhoudt jullie dat er niet van om nog eens terug te komen om heerlijk te genieten van het strand en de zee. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Wat een leuk en fijn park. Het is een middelgroot park maar je hebt er in principe alles. Lekker dichtbij het strand en in een mooie omgeving. Ik kom zeker terug!
Beste David, Hartelijk bedankt voor uw review! Het doet ons goed te lezen dat u zo heeft genoten en onze service u goed bevallen is :) Wat betreft uw tip over de bezoekers parkeerplaats: dit is ons bekend en deze wordt binnenkort aangepakt. Als het goed is zal het probleem hierna verholpen zijn. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We hebben het heerlijk gehad, prachtig mooie plek zo aan zee. Mooie fiets routes b.v naar Scheveningen. Mooie ruime plaatsen en ziet erg allemaal netjes uit en wordt netjes onderhouden.
Beste Ilse, Erg bedankt voor uw review! We hebben elkaar vandaag telefonisch gesproken en u gaf aan tevreden te zijn over onze service en het park. Dit lees ik weer terug in uw aangepaste review. Mooie complimeten :) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Original review
We hebben het wel naar ons zin gehad, maar vanaf zaterdag avond tot maandag we naar huis gaan helaas n8et meer genoten en slecht op bed gelegen. Naar aanleiding de dronken Pool die als een gek bij ons reed heb ik geen oog dicht gedaan en was er echt ziek van.
Wir hatten ein sehr schönes Wochenende. Die Mitarbeiter waren bei allen Fragen vorher und vor Ort sehr hilfsbereit und freundlich. Der Park ist sehr schön gelegen und nur einen kurzen Fußweg vom Strand entfernt. Die Bungalows waren gut ausgestattet. Die Zimmer sind relativ klein, aber für ein Wochenende völlig ausreichend. Betten sehr weich, das ist Geschmackssache. Schönes großes Wohnzimmer.
Am besten Katharina, Vielen Dank für Ihre nette Bewertung. Freut mich, dass Ihnen alles gefallen hat! Wir freuen uns auf ein nächste Mal:) Mit freundlichen lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Es hat alles reibungslos geklappt und der Aufenthalt war sehr angenehm
Liebe Eva, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen guten Aufenthalt bei uns hatten. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Ruime camperplaats, worden netjes onderhouden, prima sanitaire voorzieningen met gratis warm water. Mooie fietsroutes in de omgeving. Vriendelijke medewerkers.
Beste John en Karin, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een goed verblijf hebben gehad en heerlijk hebben gefietst door de omgeving! We zien jullie graag terug. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
10 t Louwtje
's-gravenzande 2691KR