4 sterren: goede service, goed behandeld

Theorie en praktijk worden aan elkaar verbonden. Er ontstaat een helikopterview van waaruit strategisch kan worden gehandeld.

• Gevolgde training Kopstudie MBA

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer waardevolle aanvulling van bestaande competenties

• Gevolgde training MBA

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Opleidingsdagen en medecursisten erg goed en leuk. Inspirerend. Exameneisen en beoordelingssystematiek niet voldoende duidelijk.

• Gevolgde training Strategisch Programmamanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb veel inhoudelijke kennis opgedaan en deze direct in de praktijk kunnen brengen. De docenten waren over het algemeen inspirerend en het programma zat goed in elkaar.

• Gevolgde training Strategisch programmamanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze leergang is erg breed opgezet, met uiteenlopende workshops en colleges. Theorie steeds (aantoonbaar) toepassen in de praktijk, en leren van anders denkende studiegenoten uit andere branches.

• Gevolgde training Leergang HR Strateeg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

op hoofdlijnen positief. de kosten zijn echter relatief hoog en om die reden nu voor mij het argument om nu geen volgende leergang te gaan volgen.

• Gevolgde training Bestuurlijk Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Opleiding die goed, breed en intensief overzicht geeft van het vak en ontwikkelingen. Organisatorisch laat de opleiding wel wat steken vallen: veel improvisaties en onduidelijkheden over programma en examinering. Al met al duidelijk meerwaarde en goede input voor verdere ontwikkeling van eigen organisatie en carriere door aangedragen materiaal, inzichten en gemaakte visiedocument.

• Gevolgde training Business Developmentt en Innovatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een wat aarzelend begin heeft de leergang geleidelijk aan kracht gewonnen. Een waardevolle ervaring die het mij mogelijk maakt mijn functioneren als bestuurder een extra dimensie te geven.

• Gevolgde training Bestuurlijk leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer waardevolle leergang in aanvulling op dagelijkse praktijk, reeds opgedane ervaring en eerdere opleidingen

• Gevolgde training Bestuurlijk leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

De module was divers en vanuit verschillende invalshoeken werden bestuurlijke vraagstukken bekeken, behandeld en geanalyseerd. Een breed scala aan docenten. Een persoonlijke verrijking.

• Gevolgde training AOG Bestuurlijk Leiderschap

inspirerende leergang, afwisselend

• Gevolgde training Business development en innovatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een zoektocht op internet uitgekomen bij AOG. Deze opleiding sprong er voor mij uit vanwege de opleidingsduur en de combinatie van theorie en praktijk. De lessen zijn interactief opgezet. En wat ik ook belangrijk vond was leiderschap ! Deze unieke combinatie van bovenstaande samengevoegd tot een 1- jarige opleiding heb ik elders niet kunnen vinden. Ook na het volgen van deze opleiding kan ik zeggen dat het mijn verwachtingen die ik er vooraf van had zeker heeft waargemaakt.

• Gevolgde training Bedrijfskunde en Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met name vanwege interactie met medestudenten erg leerzaam en inspirerend! De modus van twee dagen achter elkaar modules volgen vind ik een duidelijke meerwaarde.

• Gevolgde training Klantstrateeg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de studie de Klantstrateeg ervaren als een hele goede en plezierige opleiding. Ervaren en inspirerende docenten en sprekers. Een uitdagend programma maar zeer verrijkend! Ook het contact en samenwerking met de medestudenten is heel waardevol.

• Gevolgde training Klantstrateeg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inspirerende opleiding met geode afwisseling tussen theorie en praktijk.

• Gevolgde training Leiderschap bij Digitale Transformaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interessante opleiding die mij in elk geval meer achtergrondinformatie heeft gebracht welke ik kan gebruiken in de weg van de digitalisering. Het sparren tijdens de lessen met de medestudenten, allen uit andere bedrijfstakken, geeft andere inzichten.

• Gevolgde training Leiderschap bij digitale transformaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

INhoudelijk goede opleiding met een mooie mix tussen academisch denk niveau en goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk.

• Gevolgde training Leiderschap bij digitale transformaties

2 sterren: slechter dan verwacht

veel te duur voor de geboden kwaliteit

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training leiderschap bij digitale transformaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

biedt nieuwe theoretische inzichten. sluit goed aan bij werkervaring.

• Gevolgde training Leergang Verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg mooie energieke krachtige opleiding. Goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Kwaliteit van de sprekers hoog. Fijne begeleiding door kerndocent.

• Gevolgde training Talent en organisatie ontwikkeling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer praktische leergang waarbij een verandermethodiek getoetst wordt aan een eigen casus en waarbij alle facetten aan de orde komen: structuur en cultuur en vooral ook jouw rol als veranderaar. Docenten en literatuur van hoog niveau.

• Gevolgde training Verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kijk positief terug op deze leergang. Praktische en verbredende colleges werden afgewisseld met intervisie sessies.

• Gevolgde training leergang Verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

leerzaam traject met vruchtbare uitwerking o.a. op persoonlijke ontwikkeling

• Gevolgde training Leergang verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

De leergangen en het mastertraject hebben mij een bredere blik op mijn eigen werk gegeven en een nieuwe interesse voor verder leren gewekt.

• Gevolgde training Mastertraject MGM

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een leerzaam proces waarbij ik dieper in mijzelf en buiten mijzelf mijn blikveld heb kunnen verruimen.

• Gevolgde training Leiderschap in Management

Radesingel 50