4 sterren: goede service, goed behandeld
Toen mijn scriptie werd afgekeurd was ik erg onzeker. De feedback was niet mals en ik moest praktisch mijn hele scriptie opnieuw schrijven.
Na contact te hebben gehad met meerdere scriptiebegeleidingsbureau's heb ik gekozen om een kennismakingsgesprek in te plannen met Stefan, de begeleider van Studiemeesters Eindhoven.
Meteen werd duidelijk dat Stefan een persoonlijke aanpak heeft. Dit werd gedurende de volgende vijf weken bevestigd.
Tijdens deze periode heb ik meerdere malen gebruik gemaakt van de studiedagen en begeleiding van Stefan.
Stefan hielp mij structuur aan te brengen in mijn manier van werken en hielp mij om mijn doel voor ogen te houden. Indrukwekkend hoe iemand die vele studenten begeleid weet hoe het staat met de voortgang van de scriptie (vaak tot in detail) en wat het einddoel is.
Achteraf ben ik blij dat ik voor Studiemeesters Eindhoven heb gekozen. Het resultaat van het vele harde werken met ondersteuning van Stefan is dat ik gisteren te horen heb gekregen dat ik ben geslaagd!
Kortom; top begeleiding van hoog niveau, persoonlijke aanpak, stok achter de deur in de vorm van studiedagen.
Ik zou Studiemeester Eindhoven altijd aanbevelen.