4 sterren: goede service, goed behandeld
Mijn begeleiding vanuit mijn hogeschool was rampzalig. Tijdens mijn conceptbespreking kreeg ik het beeld dat het weinig kans had om het nog te halen. Ik voelde me enorm hopeloos en wist niet meer hoe ik vooruit kon. Direct na dat gesprek heb ik contact opgenomen met Studiemeesters. Tijdens de Intake met Stefan (Eindhoven) had ik direct een goede klik en het voelde vertrouwd. Ik kwam op studiedagen en die combineerde ik met individuele begeleiding van Stefan. Binnen een kleine maand heb ik heel mijn scriptie van A tot Z omgebouwd en herschreven. Stefan deed er alles aan om je gerust te stellen en wist precies hoe je zaken het beste kon aanpakken. Hij stelt je gerust en zorgt ervoor dat je niet vastloopt. De studiedagen waren erg fijn, hierdoor was ik op een dag erg productief bezig. Ik ben echt tevreden over de hulp van Stefan en Studiemeesters Eindhoven werd destijds mijn enige 'vertrouwde' plek.
Als ik niet bij Stefan terecht kon dan had ik het echt nooit kunnen halen. Het is een investering, maar het scheelt enorm veel tijd, stress en gedoe. Ik raad het iedereen echt aan! Bedankt Studiemeesters en Stefan voor jullie hulp en flexibiliteit!