5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Om een betere structuur aan te brengen in mijn scriptie en om antwoorden te krijgen op vragen waar ik tegenaan liep tijdens mijn scriptie periode. Ik heb er super veel aan gehad, mijn scriptie ziet er een stuk beter uit dan wanneer ik geen hulp van studiemeesters zou hebben gehad. Ik heb mijn scriptie in 1x gehaald en ben studiemeesters zeer dankbaar.

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Anders

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helderheid krijgen over de verwachtingen van een scriptie, wat ik kreeg m.b.v. begeleiding!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Had heel veel moeite met statistiek. Wekelijks bijles gehad van Rian en dat hielp om de wekelijkse toetsen te halen. Ook voor m'n herkansing nog een keer samen geoefend en dat zorgde uiteindelijk voor een 8! Zeker veel aan de bijles gehad, zonder had ik het niet gered. Rian is top docent! Rustig en geen probleem om dingen 10 keer uit te leggen.

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Bijles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had bijles nodig en ben hierbij prima geholpen, zowel op afspraak als tijdens de studieavonden. Flexibel, deskundig en prettig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had geen idee hoe ik aan een scriptie moest beginnen. Ik heb veel gehad aan de begeleiding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zat helemaal vast en had geen idee hoe ooit tot een afronding te komen. De begeleiding heeft geleid tot een gestructureerde aanpak, door een duidelijke maar haalbare planning. Ook inhoudelijk werd structuur gebracht door de indeling van tekst, hoofdstukken en paragrafen (beter) te laten aansluiten op de (sub)vragen. Het periodieke overleg met Martina en de studiedagen op zondag gaven nog de extra ondersteuning en discipline om uiteindelijk tot een positief resultaat te komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Om mijn denkproces te kaderen en handvatten te krijgen om mijn stuk vorm te geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik vast liep , moeite had met concentratie en erg veel piekerde waardoor ik niet meer aan studeren toe kwam.

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Scriptiebegeleiding|Bijles|Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen in het verleden met Kinge. Dankzij studiemeesters kon ik zelf ook kritisch kijken naar hetgeen ik geschreven had en de feed back kwam mij goed van pas. Na ieder gesprek met Stefan kon ik weer vooruit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zat vast en had hulp nodig bij het aanbrengen van structuur. Ik heb veel hulp gehad van Annemiek. Er is een zeer volwassen en gerichte aanpak geboden om mij zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben journalist en een boek aan het schrijven en doordat ik geen goede structuur op papier kreeg, schoot het schrijven niet op terwijl de deadline naderde. In één gesprek van ik denk een half uur was ik al losgewrikt uit de denkcirkels die me belemmerden. Eén opdracht later had ik zomaar een strakke structuur op papier staan en kon ik écht met het schrijven aan de slag. Wat een weelde! Elke week één dag studiedag, schrijven in stilte en zonder afleiding, maakt de begeleiding compleet. Dankjewel Kinge!

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Studiedag|Anders

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Dankzij de studiedag heb ik me optimaal kunnen afsluiten van alle afleidingen. Daardoor heb ik me aan me planning kunnen houden. Ik ben zeker van plan om in de toekomst hiervan gebruik te maken.

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb van de diensten van Studiemeesters gebruik gemaakt, aangezien mijn scriptie was afgekeurd en ik geen idee had hoe ik het op de juiste manier moest verbeteren. Door de begeleiding van Studiemeesters heb ik mijn scriptie kunnen verbeteren en met succes! Ik heb mijn scriptie gehaald en ik weet zeker dat zonder Studiemeesters dat niet gelukt was. Dank voor alles.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik tot twee keer toe mijn scriptie niet behaald heb. Door studie meesters heb ik mijn scriptie de derde keer weten te behalen. De hulp die ik van Stefan heb gekregen was heel helder waardoor ik hier goed mee aan de slag kan. Hij heeft zowel geholpen in het verbeteren van mijn scriptie als in het verbeteren van mijn zelfvertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Studiedagen voor het schrijven van mijn scriptie, rustig werkomgeving, structuur door dagplanning, werkblokken en begeleiding. Scriptie begeleiding, op meerdere vlakken begeleiding gehad van Sander van Luit; opzet van scriptie, Riane; Spss basis begeleiding, Kinge; het nalezen van mijn scriptie. Goede feedback van ontvangen. Scriptiebootcamp afgelopen zomer gevolgd. Jammer dat vestiging Amsterdam niet in het weekend geopend was. Maar Utrecht was een goed alternatief. Ik raad Studiemeesters zeker aan!

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Scriptiebegeleiding|Bijles|Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was niet goed in het beantwoorden van open vragen op mijn tentamen recht. Door veel te oefenen met machteld is mij dit wel gelukt op de toets en nu heb ik mijn propedeuse gehaald!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik liep zelf enorm vast met mijn scriptie en kwam er niet meer zelf uit. Na wat zoeken online ben ik bij studiemeesters terecht gekomen en dat heeft me enorm geholpen! Naast de scriptiebegeleiding heb ik ook gebruik gemaakt van de studiedagen om mijn scriptie de extra boost te geven met een mooi resultaat als eind! Bedankt nog voor alle hulp.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb scriptiebegeleiding gekozen, omdat mijn scriptie was afgekeurd. Daarna heb ik een jaar niet meer naar mijn scriptie gekeken en ik wist echt niet meer hoe ik dit weer moest oppakken. Dankzij studiemeesters heb ik mijn scriptie uiteindelijk met een voldoende afgerond en daar ben ik erg blij mee. Er kwam een duidelijke plan van aanpak en elke week kon ik bespreken waar ik tegenaan liep en kreeg ik tips. Ik weet vrijwel zeker dat ik zonder studiemeesters mijn scriptie nog steeds niet had afgerond!

4 sterren: goede service, goed behandeld

moeite met finance vakken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik nam scriptiebegeleiding omdat ik al jaren mijn scriptie aan het uitstellen was. Door gesprekken met Kinge ben ik door een soort mentale blokkade gebroken. Op studiedagen werd ik vervolgens gedwongen te schrijven. Monique heeft mij uiteindelijk inhoudelijk enorm geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik liep vast met mijn eindopdracht en had uiteindelijk nog maar twee weken tijd. Via May Ling heb ik super goede tips gehad waardoor het uiteindelijk gelukt is om het én op tijd in te leveren én mijn examen te halen! Super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kreeg mijn propedeuse maar niet omdat ik elke keer de taaltoets niet haalde. De studiebegeleiding heeft geholpen omdat zij met mij alles hebben doorgenomen en de basis weer opnieuw hebben aangeleerd. Ze deden het niet voor me maar samen en legde de verantwoordelijkheid wel bij mezelf. Zeer goede begeleiding en een aardige begeleider! 👍

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Bijles

Company details