Ik had niet genoeg aan de begeleiding vanuit school en was erg onzeker over hoe het moest. Door met Bianca er over te praten kreeg ik meer zelfvertrouwen en ging alles beter. Ook de studie dagen op zondag waren erg fijn, omdat ik veel kon doen op zo'n dag en alles vragen wat ik wilde! Ik wil Bianca erg bedanken!
Ik had niet genoeg aan de begeleiding vanuit school en was erg onzeker over hoe het moest. Door met Bianca er over te praten kreeg ik meer zelfvertrouwen en ging alles beter. Ook de studie dagen op zondag waren erg fijn, omdat ik veel kon doen op zo'n dag en alles vragen wat ik wilde! Ik weel Bianca erg bedanken!
Ik was niet gemotiveerd en wist niet wat ik met mijn thesis aan moest. Hier raakte ik keer op keer gemotiveerd, voornamelijk door de nieuwe inzichten dat ik hier verkreeg en het geduld dat de begeleiders hadden.
Studiemeesters is voor mij de perfecte combinatie tussen zelfstandig werken en professioneel advies. Gestructureerd studeren dankzij pauzes en knelpunten kunnen snel met overleg worden opgelost
Ik nam studuebegeleiding omdat ik de begeleiding vanuit de Hogeschool ondermaats vond en dit niet zou helpen bij het (verplicht) behalen van het tentamen.
Ik had een aantal handvatten nodig voor het uitstelgedrag tijdens het schrijven van mijn scriptie en heb deze gekregen door de prettige 1op1 begeleiding en productieve studiedagen.
Ik heb m'n thesis de 1e keer niet gehaald, omdat ik lastig vond om in te zien wat ik moest veranderen ben ik hulp gaan zoeken. Bij studiemeesters heb ik hulp van frieda gehad, en in ongeveer 5 afspraken hebben wij m'n thesis doorgenomen. Daarin hebben we samen bekeken wat onduidelijk was en veranderd kon worden. Dan kon ik dat in de tussentijd veranderen. Door met iemand anders na je eigen werk te kijken zie je onlogische of andere dingen dan wat jij denkt dat er staat, en kijk je zo objectief na je eigen artikel. Heb er veel van geleerd en fijne begeleiding gehad! Heb het met een mooi cijfer afgesloten.
ik had hulp nodig bij het uitwerken van de resultaten van mijn onderzoek. degene die mij heeft geholpen wist veel over statistiek en dat was nuttig
Mijn eerste versie van mijn scriptie was onvoldoende, maar ik had even meer feedback nodig dan wat ik van mijn docent had en ook hield de begeleiding met mijn docent op dus besloot ik hulp te zoeken. Ik heb enorm veel gehad aan de scriptiebegeleiding met Anneclaire, ze heeft mij goed geholpen met het wetenschappelijk schijven en het structureren van mijn theoretisch kader. Anneclaire heeft mij echt super goed geholpen ook doordat ze veel feedback gaf. Mede door haar heb ik mijn scriptie met een 7 afgesloten. Ik vond de studiedagen erg prettig. Tijdens de studiedagen kon ik mij goed concentreren, waardoor ik veel gedaan had aan het einde van de dag dus dat was fijn. Ook heb ik een paar scriptiebegeleiding uurtjes gehad met Roline, maar die waren iets minder nuttig voor mijn gevoel. Ze kon niet altijd antwoord geven op mijn vragen. Dat was soms wel jammer omdat ik van Amsterdam naar Utrecht ging hiervoor.
Ik wou een wiskunde refreshment. Rick was heel aardig en heeft alles goed uitgelegd.
Tijdens het schrijven van mijn scriptie liep ik vast bij het empirische onderdeel. Mijn begeleidster heeft me goed op weg geholpen met wat ik moest doen in SPSS, waardoor ik mijn eindresultaten goed heb kunnen evalueren.
Ik liep op het einde vast, en wist niet meer zo goed waar ik heen wilde met mijn verhaal. Studiemeesters heeft mij hierbij geholpen.
Studiemeesters heeft mij geholpen om een haalbare en prettige planning te maken, zodat ik eindelijk de laatste loodjes voor mijn opleiding af wist te krijgen. Wanneer ik vastliep of stress ervaarde, hielpen ze mij om weer verder te komen. Op deze manier bleef ik gemotiveerd en ervaarde ik succes. Op de studiedagen kreeg ik soms meer voor elkaar dan dat ik thuis in een week zou doen. De begeleiders zijn kundig en gemotiveerd, en bieden steun en advies. Binnen drie maanden heb ik nu mijn diploma gehaald! Aanrader voor alle studenten.
Ik nam bijles omdat ik al twee keer een diepe onvoldoende had gehaald voor mijn laatste examen. Door de bijles heb ik meer inzicht gekregen over hoe ik de grote opdrachten overzichtelijk kon maken. Ik heb het examen toen gehaald met een 7.2
Ik kwam er zelf niet meer uit met mijn scriptie.
Ik liep helemaal vast met mijn scriptie en had totaal geen structuur meer, hierdoor was ik super in de stress geraakt. Jullie hebben de structuur weer aan mij gegeven en ervoor gezorgd dat ik weer wat rust kreeg. Toen ik last minute nog hulp nodig had met SPSS hebben jullie veel moeite gedaan om dit nog te regelen! De regelmatige mailtjes met de vraag hoe het ging vond ik ook erg prettig!
Ik was me ten einde raad na twee financiële vakken keer op keer niet te halen. Hotelschool vakken zijn vrij specifiek dus bijles is gebruikelijker via school/medestudenten te regelen, maar ook dat werkte voor mij niet. Iemand liet mij weten dat studiemeesters een goede optie was, aangezien ze daar gespecialiseerd zijn in hotelschool vakken. Leuke intake gehad met Hester en Sander. Vervolgens, hele fijne bijlessen gehad van Sander, de expert in de vakken MFD en RM. Iemand die je niet het gevoel geeft dat je achterloopt of gewoon 'niet zo slim' bent. Een persoon met veel geduld en waar je tijdens de bijlessen ook mee kunt lachen. Altijd geïnteresseerd ook nog na de lessen en zeker na het tentamen doet Studiemeester en Sander persoonlijk een goede follow-up. Daarnaast kon ik hem altijd mailen met vragen of zelfs whatsappen als ik thuis oefen tentamens zat te maken en ik er echt niet uitkwam. Ik raad Studiemeesters en voornamelijk Sander zeker aan voor MFD en RM. Nadelig is dat ik het prijzige bijlessen vind, maar dat is het wel dubbel en dwars waard als je je diploma eerder behaald!
Omdat dit op hogeschool Inholland niet aangeboden wordt heb ik er voor gekozen naar Studiemeesters te gaan. Voor €75,- per uur vind ik dat er onvoldoende ondersteuning is. Veel moet je alsnog zelf bedenken. Prima als je alleen een stok achter de deur nodig hebt, maar als je gemotiveerd bent en echt inhoudelijke hulp wilt is dit grove geldverspilling. Ik heb uiteindelijk een nog lager cijfer gehaald voor de herkansing van mijn scriptie, waar Studiemeesters mij bij geholpen heeft. Eindstand bleek dat de hoofd- en deelvragen nog geen eens goed waren die ik samen met mijn begeleider van Studiemeesters opgesteld heb.
Beste Milou, Veel SJD-studenten in jouw situatie hebben we kunnen helpen, maar deze keer is het niet gelukt. Dat betreuren we sterk. We horen graag wat we volgens jou beter hadden kunnen doen en nemen daarvoor contact op.
Mijn scriptie begeleider gaf weinig of vage feedback en las niet mijn teksten. Daardoor wist ik niet hoe ik verder moest om een grote slag te slaan en progressie te maken met mijn scriptie
Ik heb het meeste gehad aan de SPSS hulp van Hilde.
Ik had een 3,8 gehaald voor Nederlands en mijn herkansing was enkele dagen daarna al. Na twee uur bijles begreep ik de stof veel beter, met als resultaat een 8,8!
Ik wilde graag wat meer zekerheid voor mezelf en de stof beter snappen en de hoeveelheid onder controle krijgen. Dit is allemaal gelukt!
mijn begeleider zei me dat ik het niet meer voor de deadline zou halen, terwijl ik er wel al veel aan gewerkt had. Hij zei eigenlijk dat ik hulp nodig had met elke stap die ik zou maken. Maar hij gaf me niet de hulp die ik nodig had, dus toen moest ik ergens anders hulp halen.
In overleg met afstudeercoaches kwam het verhaal van onze scriptie niet goed over. Door ons moeilijke onderwerp was het lastig juist op papier te krijgen. Cor en ik hebben uiteindelijk veel begeleiding gehad over teksten schrijven en dat was heel fijn!!
Ik heb studiebegeleiding genomen omdat ik vastliep bij het schrijven van sommige stukken in mijn scriptie. Ivar van Studiemeesters heeft mij geholpen door mij kritische vragen te stellen en mij tijdens de begeleiding korte stukjes te laten schrijven. Op deze manier wist ik precies welke richting ik op moest en lukte het mij volledige analyses uit te schrijven.
123 Rapenburgerstraat
Amsterdam 1011 VL