3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik koos voor de studiebegeleiding, omdat ik vastliep bij de keuze voor de juiste SPSS analyse. De studiebegeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik weer een helder beeld kreeg van wat ik wilde analyseren, en daarmee heb ik uiteindelijk de juiste keuzes kunnen maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Allereerst was ik vertraagd en daardoor zag ik het o.a. niet meer zitten om een scriptie te schrijven maar de motivatie had ik ook niet meer. Studiemeesters heeft mij in beide geholpen. Ze hielpen mij niet alleen met mijn scriptie maar waren ook een luisterend oor. De combinatie hiervan heeft ervoor gezorgd dat ik het eindelijk na 2 jaar vertraging heb kunnen afronden. Daarom verdient studiemeesters van mij een dikke 8! Want zelfs momenten waarop ik niets van mij liet horen (door drukte enz) zochten zij met mij contact op. De begeleiding was top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bijles genomen omdat ik erg veel druk ervoer. Ik moest mijn laatste tentamen (cursus Toetsende Statistiek) halen, anders mocht ik niet over naar de master. Ik heb veel aan Rian gehad, door haar geduld, rustige uitleg maar vooral de bevestiging heb ik het tentamen gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het lukte even niet op school met cbv en wilde hulp. daarna kwam RIB er nog bij. Sander heeft het top gedaan, voelde me op mijn gemak en ook de Afsprakendesk was super. ze reageerden snel en super flexibel (sander ook) bedankt!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan mij thuis niet concentreren. Bij studiemeesters kreeg ik veel meer af in een dag. Daarnaast kan je direct vragen stellen als je vastloopt waardoor je sneller verder kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had nog één laatste kans om mijn tentamen bedrijfseconomie te halen om mijn Propedeuse te kunnen halen. Ik ben ontzettend blij dat ik naar Studiemeesters ben gegaan, want ze hebben me goed geholpen! De bijlessen waren zodanig ingericht dat ik de stof ook echt begreep en beheersde. Mijn P is binnen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik nam de studiebegeleiding, omdat ik echt vastliep in het traject en met het idee dat ik met de hulp van een expert wel tot een voldoende zou kunnen komen. Uiteindelijk ben ik geslaagd en ontzettend blij met het resultaat. Echter vind ik wel dat de hulp met €75,- per uur aan de dure kant. Wellicht als dit wordt verlaagd dat de drempel voor veel mensen makkelijker is om overheen te stappen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mede door Studiemeesters heb ik mijn laatste tentamen gehaald, scriptie op tijd ingeleverd en daarmee mijn master afgerond! Ik nam studiebegeleiding omdat ik moeite had om mezelf thuis aan het werk te zetten en me te (blijven) concentreren. De studiedagen hebben me dus vooral geholpen als stok achter de deur. De studiedag begeleiders zijn allemaal erg betrokken en proberen je zo goed mogelijk te helpen. Je moet wel geluk hebben dat de achtergrond van de studiedag begeleider met jouw studie matcht. De ene student haalt hierdoor meer uit de studiedag dan de ander naar mijn mening. Enig echte minpuntje vind ik de prijs. Voor een student is het toch vrij prijzig om deze begeleiding langdurig in te zetten. Maar, mij was het het waard om af te studeren! Studiemeesters, bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omdat ik minimaal 50 studiepunten moest halen en in de laatste periode tegen een aantal vakken (economie en wiskunde) aan liep heb ik besloten om bijles te nemen bij Studiemeesters. Economie bijles heb ik gehad van Sander en wiskunde heb ik gehad van Rian. De bijlessen zijn mij voor beide vakken onwijs bevallen. Sander en Rian hebben allebei heeeeel veel geduld en legde mij alles wel 10 keer uit wanneer ik het niet snapte. De tijd die ik in die bijlessen heb gestoken is beloond want inmiddels heb ik allebei de tentamens gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Te weinig ervaring met SPSS, waardoor ik hulp nodig had bij het uitwerken van een casus. Ondanks dat ik te laat kwam voor mijn afspraak, werd ik vriendelijk geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Studiemeesters heeft mij enorm geholpen met het kiezen van een juiste aanpak en structuur bij mijn scriptie. Daarnaast was het perfect om tijdens mijn scriptie elke week een dag echt bezig te zijn met het schrijven van de documenten. Tot slot is het op alle locaties fijn werken. De sfeer is erg open, het is rustig en het helpt om met 'lotgenoten' in dezelfde ruimte te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wilde een dag goed studeren. Dat ik ervoor moet betalen maakte dat ik absoluut geen tijd wilde verspillen. Ik heb geen minuut op Facebook oid gezeten. Het was een goede motivatie!

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was weinig begeleiding op de academie, hierdoor was ik genoodzaakt om hulp te zoeken buiten de instelling. De feedback van Ivar was heel goed en bruikbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was mijn allerlaatste kans voor dit jaar en dankzij Annemiek ben ik van een 2,1 naar een 7 gegaan!! De bijlessen bedrijfskunde waren super duidelijk! Annemiek is gewoon de beste!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb studiebegeleiding bij Studiemeesters genomen omdat ik er zelf niet uit kwam met m'n scriptie. Vooral het theoretisch kader vond ik erg moeilijk. Zij hebben mij kritisch leren kijken naar de modellen en theorieën en zo ben ik uiteindelijk verder gekomen en vervolgens hielpen de studiedagen mij verder door het schrijven van mijn scriptie heen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf mijn eerste collegejaar heb ik gebruikgemaakt van de studiedagen bij Studiemeesters. Deze zijn altijd goed bevallen. Op deze manier had ik een stok achter de deur en wist ik zeker dat ik na een dag bij Studiemeesters voldoende had gedaan. Uiteindelijk heb ik ook scriptiebegeleiding gehad bij Studiemeesters. Het sparren met iemand van buiten mijn opleiding heeft mij veel goed gedaan. Ik kan het zeker aanbevelen om hier gebruik van te maken als je twijfelt over je scriptie. Door de scriptiebegeleiding heb ik mijn scriptie in een keer gehaald!

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Scriptiebegeleiding|Bijles|Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wist niet hoe ik een literatuur onderzoek moest opzetten en uitwerken. Daardoor had ik veel last van stress en ik had begeleiding & tips nodig om een begin te kunnen maken en overzicht te houden.

• Wat voor een begeleiding heb je gehad? Bijles|Studiedag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral om bevestiging en sturing te krijgen. Het was voor mij een stok achter de deur en gaf mij de drive om eraan te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Scriptie stagneerde. Dankzij de hulp van de Studiemeesters heb ik mijn scriptie kunnen afronden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het behalen van mijn scriptie. Ik had Pieter als beoordelaar. Hij heeft mij goed geholpen door structuur aan te bieden en overzicht voor mij te creëren. Ook was hij erg betrokken en hielp hij als ik er niet uitkwam en gaf hij tips hoe ik dingen kon aanpakken of vormgeven. Daarbij vind ik de rest van de medewerkers ook erg betrokken en lieten ze altijd even iets horen als ik belangrijke afspraken had wat betreft school, om te vragen hoe het gegaan was. Mijn complimenten!! Ik heb veel gehad aan studiemeesterd. Het was vaak net even de stok achter de deur om gemotiveerd te blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had moeite met het schrijven van een scriptie en de structuur van mijn scriptie. Studiemeesters heeft mij geholpen structuur aan te brengen en de juiste richting te geven aan mijn planning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Om scructuur aan te brengen in mijn onderzoeksrapport. Stefan heeft mij geholpen het overzicht terug te vinden in mijn scriptie waardoor ik een overzichtelijk onderzoeksrapport heb kunnen inleveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Omdat ik zelf niet meer verder kwam. Ik wilde hulp met hoe ik verder kwam en hoe ik mijn scriptie sterker kon maken. Ik vind het moeilijk om jullie te beoordelen omdat ik na jullie hulp een 5,3 heb gehaald en daarna zelf verder ben gegaan en een 5,6 heb gehaald

Company details

123 Rapenburgerstraat