Bij Den Breejen wordt gewerkt met een persoonlijke benadering, erg fijn!
Goed advies in de winkel gehad en kwalitatief hoogwaardig.
Vriendelijke mensen met kennis van hun vak !
Ze hebben fijn mee gedacht en alles super gelegd en opgehangen!
Bedankt weer voor de goede service.
Prettige samenwerking en de gordijnen zijn prachtig gemaakt.
Vriendelijke en vakkundige mensen
Hele fijne mensen. Goed geholpen, alles kan en niets is teveel..!!
Jorian is een hele fijne adviseur! Alles wordt met zorg opgehangen. Ik heb alle vertrouwen in deze zaak en beveel die dan ook graag in mijn omgeving van harte aan!
Erg blij met onze nieuwe pvc vloer. Echt vakmanschap!
Klantvriendelijk, prettig advies gekregen, goede communicatie en service. Geheel vrijblijvend advies wat erg prettig is.
Fijn bedrijf met passie voor hun product. Goed advies gehad over de kleuren en professioneel tijdens het leggen/plaatsen. Kortom een aanrader!
Snelle levering en heel netjes geplaatst. Vriendelijke mannen die over de vloer komen en een top service!! Goed advies!
Wij hebben onze jaloezieën bij Den Breejen interieur besteld. Service was top zeker aan te raden. Zeer vriendelijk en vakkundig advies.
Vriendelijke en behulpzame mensen In één woord . . Top!
Mooie gordijnen en oplossen van problemen
Perfect advies en goed geholpen.
Altijd grote klasse, goede kwaliteit en advies,zeer aan te bevelen.
Vanuit Rotterdam verhuisd naar het platteland in de Alblasserwaard en bij toeval deze woonwinkel ontdekt via hun website. Op een leuke en ongedwongen wijze in gesprek geraakt met adviseur Jorian.Met leuke ideeën en creativiteit heb ik echt topadviezen gekregen.Het resultaat mag er zijn! Echt een aanrader om eens bij deze zaak langs te gaan. Het assortiment is groot, van deze tijd en betaalbaar.
alles wordt netjes geleverd.
Deskundig advies, goede service, prachtig resultaat. Dik tevreden!
Prettig geholpen in de winkel, genoeg keuze, we hadden paar dingen die niet goed gingen, maar ze hebben het keurig opgelost.
Goede service en netjes afgewerkt
vriendelijk en ontspannen
Denken mee in oplossingen