Snel, goed en duidelijk
Gewoon top geregeld en zeer goed meegedacht in de speciale wensen!
Kom er al jaren. Altijd hartelijk welkom. Ook onverwacht binnenvallen met lekke band geen probleem
super
Na het sturen van de verkeerde velgen, toch netjes opgelost.
Afspraken na gekomen !!
goed personeel aardig en. vakkundig
Our order was placed as usually and we got the superb approach as usually. We like such service.
als ik bel word ik keurig geholpen en krijg een goed advies
Afspraak is snel gemaakt. Flexibele instelling. Professioneel geholpen. Prijstechnisch interessanter alternatief geboden bij een bestelling van winterbanden, meedenken met de klant dus. Top!
vakmensen
in orde
Kwam enkele minuten voor sluitingstijd aan. Werd nog keurig en vlot geholpen met een nieuw bandje voor 't karretje. Nogmaals dank mannen!
Voor mijn oude banden die niet meer leverbaar waren 2 nieuwe banden op velg voor een zeer betaalbare prijs thuis afgeleverd gekregen, prima service
Super goed geholpen! Heb weer 2 goede achterbanden voor een mooie nette prijs!
je kunt merken dat de prioriteit niet bij gebruikte banden ligt maar meer bij de verkoop van nieuw. Prijs is aan de hoge kant, ik kan niet altijd meekomen qua prijs Service buitengewoon, dat is de reden dat we bij jullie bestellen. Communicatie is ook goed, aan de telefoon altijd goed meedenken. Kwaliteit, goed als er iets is wordt het opgelost !!! dat is tegenwoordig uniek. mannen goed bezig.
Produkten en service prima administratie laat steken vallen krijgen een factuur met bestelling die niet door ons gedaan zijn
Band snel geleverd en goede prijs.
Zeer goede service.
Wat je ook zoekt er is altijd een oplossing. Het advies is altijd onafhankelijk en niet zozeer gericht op eigen merken zoals bij vele anderen. Echt nog een onafhankelijk bandenbedrijf waar we er in Nederland te weinig van hebben
jullie mensen zijn actief meedenkend, komen altijd op je vraag terug en zoeken met je mee naar een oplossing.
Super geholpen
tussendoor even een kruiwagenband vervangen in 10 minuten
wordt altijd netjes geholpen
uitstekend
Industrieweg 20
3286 BW Klaaswaal
Zuid West Banden is specialist in banden en wielen. Voor auto's en vrachtwagens - en voor groot materieel zoals landbouw- en grondverzetmachines. Wij werken met 20 ervaren medewerkers vanuit Klaaswaal en Noordwijkerhout.