Goed advies met onverwachte oplossingen

Vanaf het eerste moment was het contact goed. Jos heeft een oplossing voor onze keuken bedacht, die andere leveranciers niet zagen. De keuken moet nog geplaatst worden, maar tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Goede ontvangst en goede voorlichting

Goede intvangst. Goede voorlichting, verbeter-suggesties zonder opdringerig te zijn. In alle rust de keuken kúnnen uitzoeken.

Deskundig

Na ons bezoek aan SieMatic in Houten willen we graag ons verhaal delen over de professionele hulp die wij ontvingen van Susanne Ellens. Susanne gaf zeer deskundig advies over de verschillende mogelijkheden.Ze heeft zich volledig ingezet om een keuken te vinden die perfect bij onze stijl en budget paste. We zijn enorm tevreden met het resultaat en zullen zonder twijfel Susanne aanbevelen.Ze heeft meer dan haar best gedaan en we zijn haar enorm dankbaar daarvoor. Helen en Patricio

Werd goed en geduldig geluisterd naar onze wensen met als resultaat mooi ontworpen keuken

Na twee zeer uitvoerige gesprekken met Erik Bont hebben we een keuken gekocht. Plaatsing gaat nog plaatsvinden. Na het eerste gesprek heeft Erik een 3d ontwerp gemaakt met de keuken zoals wij deze besproken hadden. Dit liet ons inzien dat onze wensen in de praktijk toch niet zo uitpakten als gehoopt. Erik begon vervolgens gewoon weer opnieuw wat betreft uitzoeken van blad en fronten en zette dit tijdens de afspraak gelijk om in een 3d ontwerp. Nu waren we wel heel tevreden over de look en konden we tijdens hetzelfde gesprek ook alles rond maken. Montage van de keuken kan ook al op korte termijn plaatsvinden. Helaas sluiten ze niet het water aan, dat zou de montage helemaal afmaken. We kunnen niet wachten op het moment dat we heerlijk kunnen koken in onze nieuwe keuken. Bij Eigenhuis keukens heeft Janny ons al verwend met allemaal lekkers. Vincent en Rianne

Goed en snel geholpen

Goed, kundig en snel geholpen voor ons nieuwbouwhuis. Ook prettig dat er direct tijd voor ons was en het werk werd overgenomen toen ons aanspreekpunt even afwezig was.

Wij zijn geholpen door Marcel hij heb ons geweldig geholpen nam echt de tijd voor ons en kwam ook met goede ideeën

Leuk en vakkundig geholpen door Marcel Kalkman

We gaan in een nieuw appartementen complex wonen. We gingen ons oriënteren om een nieuwe keuken uit te zoeken. Wij werden geadviseerd om naar Eigenhuis keukens te gaan. Eigenhuis Keukens werkt samen met de bouwer van ons appartementen complex . Wij werden heel goed geadviseerd en Marcel liet ons verschillende mogelijkheden zien. Wij hebben een goede keuze kunnen maken. We waren erg tevreden met het advies en het resultaat dat we konden zien. Dit werd weergegeven op een 380 Gr. tekening.

Eerlijk en oprecht

Ik heb voor een nieuwbouw woning mijn keuken aangeschaft bij Eigenhuis Keukens Amersfoort, waarbij ik geholpen werd door adviseur Lars. De prijzen van keukens zijn de afgelopen tijd overal flink gestegen, maar hier toch tot een mooie prijs gekomen waar ook nog eens al mijn wensen in verwerkt zijn. De afgesproken prijs blijft ook de prijs, naderhand geen prijsverhogingen door wettelijke maatregelen o.i.d. Prettige ervaring!

Gastvrij en relaxt, met kennis van zaken en vooral adviserend

Tijdens 2 bezoeken aan de showroom hebben we de keuken samengesteld en gekocht. De sfeer was ontspannen, niet commercieel en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Verschillende opties werden aangeboden met daarbij voor en nadelen, zonder dat er in een bepaalde richting gedrukt werd. Aan het einde werd een open en transparantie prijsopgave gedaan waarin duidelijk te zien was wat alles kostte. Geen verborgen agenda, geen rare onderhandelingspogingen.

een dikke 10

voor onze nieuwbouw woning gisteren bij Eigenhuis Keukens Capelle aan den IJssel geweest super goed geholpen door Richard van Wieringen echt een aanrader

Fijne samenwerking

Mijn ervaring is zeer positief , de advieseur Lars dacht heel goed mee.

Voor ons nog te bouwen huis konden wij terecht bij Eigenhuis Keukens. We hebben hier een zeer prettig afspraak gehad. Geen opdringerige verkopers zoals sommige andere zaken maar een ervaren adviseur die goed met je meedenkt en advies geeft. We voelden ons serieus genomen en zeer tevreden met de aanschaf van onze nieuwe keuken!

Prima geholpen met deskundig advies!

Superblij met mijn gemaakte keuze!

Via het project 'ByMink' Woerden terecht gekomen bij Eigenhuis Keukens. Samen met Marcel is de keuken tot stand gekomen. Vanaf het begin was hij professioneel, vriendelijk en vooral geduldig. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht mee over de beste oplossingen. Zelfs toen ik een paar keer twijfelde over bepaalde keuzes. naam Marcel de tijd om alles rustig uit te leggen en alternatieven voor te stellen. Niets voelde gehaast of opdringerig. Kortom: een fijne ervaring. Nu is het nog even afwachten of de keuken bij oplevering net zo mooi is als ik het me heb voorgesteld, maar gezien de professionele begeleiding en het advies ben ik erg optimistisch. Ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in!

Goede ervaring en klantvriendelijk

Bij Eigenhuis keukens geweest en een super keuken uitgezocht. Samen met Dennis,die ons fijn geholpen heeft. Later wilden we toch nog wat aanpassen,maar dat was geen enkel probleem. Zeer klantvriendelijk en aan onze wensen heeft hij goed gehoor gegeven. Al met al heel erg tevreden. Hopelijk straks ook als de keuken geplaatst wordt.

Fantastisch!

Wij zijn super goed geholpen door Mark met een prachtige keuken, en de hele ontvangst bij Eigen Huis Keukens in Groningen was zo gastvrij!

Nick legierse is een lamboghini

Deze meneer heeft verstand van zaken.

Prettig dankzij veel persoonlijke aandacht en betrokkenheid van jullie medewerker.

ok

Deskundig advies in een prettige open sfeer

Wij zijn goed en deskundig geholpen door een medewerker bij het maken van onze keuzes. Omdat onze keuken pas in 2026 geleverd wordt, kan ik daar nog geen ervaring over geven.

Goede service en expertise.

Goeie informatie , goed geholpen

Zeer correct en netjes geholpen. Nemen echt de tijd voor je Luisteren goed en Petra geeft goede adviezen

moet nog geleverd en geplaatst worden

tot nu toe gaat het goed met de communicatie

Ontzettend meegedacht naar onze wensen en budget

Wij hebben een top ervaring gehad. Na het laten zien van wat foto's Pinterest en ons budget besproken te hebben werd eigenlijk gelijk in 1 keer een keuken getekend met bijgehorend materiaal wat helemaal naar onze wens was.

Huub van Doornestraat 4

8013 NR Zwolle