Uitermate teleurstellend is zacht uitgedrukt!
Op een pinksterdag met redelijke druk een krabbel gezet bij Eigenhuis. Het leek mij gemakkelijk aangezien Eigenhuis was aangesloten bij het nieuwbouwproject.
Nou ik kan je vertellen, op het moment van tekenen kon ‘alles’ en nadat je getekend hebt is het opeens onwijs moeilijk en moet je het zelf uitzoeken.
Verkeerde en desinformatie gegeven over een muur verplaatsen waardoor het ontwerp van de verkoper niet overeen kwam met realiteit. ‘Ja dit mag u zelf oplossen’. Afijn, ook een verkeerde offerte leidingwerk gestuurd (€700 duurder). Gelukkig viel het op maar als onwetende zou je er zo intrappen!
De gesprekken met verkoper Jeffrey zijn niet zozeer in de smaak gevallen, er is mijn inziens niet in de belangen van de klant gehandeld maar puur in eigen belang.
21-05-21 de krabbel gezet en vandaag 24-10-22 zou de keuken dan eindelijk geplaatst worden.
Ik kreeg netjes een mail wanneer de levering en montage plaats zou vinden.
Echter kreeg ik na de brief een telefoontje van de planner of het verplaatst kan worden naar de 25-10-2022, ik ging hier niet mee akkoord want hier had ik reeds andere aannemers ingepland.
Nu is het 24-10-22 en is de zetter ‘ziek’ en krijg ik maar geen gehoor van Eigenhuis of de Planning. Zit inmiddels al vanaf 07:00 te wachten op een belletje wanneer iemand komt. Vertraging van het plaatsen kan leiden dat de planningen hierna allemaal mislopen.
Kortom, voor het gehele proces raad ik niemand aan om je keuken bij Eigenhuis te bestellen.