Prettig

Correct en keundig advies.

Geweldig!

Er is goed meegekeken en ik ben duidelijk te woord gestaan. Er is ook duidelijkheid gegeven over het termijn waarmee het probleem werd opgelost. Heel erg fijn! Robin was erg vriendelijk☺️

Uitstekend geholpen

Telefonisch gesprek gehad met Priscilla die mij zeer praktische tips heeft gegeven die ik gelijk in de praktijk kan toepassen. In eerste instantie was er een belafspraak maar ging iets mis daarna keurig opgelost en snel contact gehad!

Prima bedrijf

Uitstekende ervaring

Super hulp van Niek

Dank Niek voor je support bij het implementeren van Kiyoh op onze website. Zeer tevreden en snel en makkelijk gegaan.

Snelle reactie op mijn vragen

Ik als gebruiker van Kiyoh voor de beoordelingen van mijn eigen webshop, heb af en toe ook met de klantenservice van Kiyoh te maken. Iedere keer weer word ik snel en vriendelijk geholpen, zowel telefonisch als per mail. Heel fijn!

Goed en snel geholpen

Vriendelijke medewerker die probleem snel heeft uitgezocht en terug gekoppeld.

Al jaren een tevreden klant

Al vele jaren maken wij gebruik van de diensten van Kiyoh. Tot grote tevredenheid. Mooie functionaliteiten en wij krijgen nooit klachten van onze klanten na het invullen van de beoordelingen. Heel fijn.

Zeer tevreden met dit unieke product

Ik gebruik het voor mijn immuunsysteem te versterken. Sinds ik het gebruik zie ik meerdere positieve effecten positief!

Ik ben zeer tevreden met de 25% extract cbn olie

Het geeft me de ontspanning die ik nodig heb in mijn drukke leven. Ook is deze olie ideal voor een goede nachtrust. Ik slaap er heel goed op. Hij is heel zuiver en zeer krachtig en heeft een zachte smaak. Kortom een perfect product waar ik achter sta en iedereen kan aanbevelen voor diverse doeleinden.

Wat een klote bedrijf

Wij zijn al jarenlang goede klant en nu wordt een factuur en ook de aanmaningen door Kiyoh naar een verkeerd emailadres verzonden. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar zonder enig bericht sluiten ze de complete dienst van ons af en is Kiyoh niet meer bereikbaar. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk!

prima te woord gestaan :)

meedenkend en oplossend meedenkend. Contact meer dan goed

Snel geregeld!

Er moesten was aanpassingen gedaan worden in ons portaal en met één mailtje is dit direct geregeld. Fijn samenwerken zo!

goede ervaring mee

gelijk actie ondernomen op mijn vraag. Ik ben erg tevreden.

Goede tips

Duidelijk

Uitstekende service

Vragen worden snel beantwoord en/of opgelost.

Mijn schoonzus was er blij mee.

Het paste erg goed ook bij haar interieur.

Snel en professioneel geholpen

Nadat ik mijn gegevens verkeerd had ingevuld ben ik in een paar seconden geholpen, en is mijn fout gecorrigeerd. Geen wachttijden, en perfect volgens verwachting.

Een mix van lovende kritiek

Omdat ik zeer tevreden ben over de firma Schaapveld heb ik dat gemeld aan U. Omdat ik geen kassabon heb meegenomen, maar uw verzoek om bewijs van mijn aankoop te leveren zeer waardeer, ben ik zover gegaan om een print van m'n bankafschrijving mee te sturen. Natuurlijk heeft u liever m'n banknummer, gebruikersnaam en wachtwoord. Ik snap dat en geef u daarom alvast m'n wachtwoord. Dat is: 11111 maar dan natuurlijk wel in de juiste volgorde. Jammer voor de firma Schaapveld, die ik wel zal informeren over mijn nobele maar mislukte poging om hen een digitale schouderklop te geven, doch verder ga ik echt niet. Bovendien heb ik zojuist zonder nadere bewijslast van Post.nl het bericht ontvangen dan mijn bestelling keurig in Amstelveen is afgeleverd. Ik wens u verder veel succes.

Snel geholpen

Had een vraag en binnen half uur beantwoord en opgelost, lekker bezig!

Snelle hulp!

Kreeg snel antwoord op mijn vraag en ben direct geholpen. Heel fijn!

Goed geholpen en alles was snel weer opgelost!

Snel en vriendelijk geholpen

Duidelijk antwoord op mijn vraag en hele snelle reactie!

Het gehele proces verliep vlekkeloos.

Het voortraject ging al op rolletjes en de montage was A1! Keurige monteurs en een prima product.

Dr Hub van Doorneweg 169

5026 RC Tilburg

Over Klantenvertellen

Een hoge klanttevredenheid draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Met Klantenvertellen zorgt u ervoor dat potentiële klanten reviews over uw product of dienst op de juiste plek vinden en lezen. U verzamelt en publiceert klantbeoordelingen gemakkelijk zelf. Zo vergroot u uw betrouwbaarheid én de kans op meer klanten en meer omzet. Laat ons u helpen met uw reviewstrategie. Neem contact op via [email protected] of bel naar 013-7009709