Super snel geregeld

Nieuwe bus gekocht en ja dan moet je een nieuwe verzekering hebben deze was zeer duidelijk en snel geregeld top

Super service makkelijk af te sluiten .

Auto verzekering

Goeie service Snel een antwoord

Snelle service

• Ervaring met: Inboedelverzekering

Telefonisch uitstekend geholpen

Website bood niet veel duidelijkheid maar telefonisch was alles snel en duidelijkheid geregeld.

Ieder jaar voortijdig nieuwe premies laten zien

Alles verloopt keurig, vooraf nieuwe jaarpremie tonen, en vervolgens het administratief correct laten verlopen. Met een juist Incasso bedrag. Het

Top ervaring.

Alles gaat gemakkelijk, snel geregeld ook. Heb geen verdere opmerkingen.

Heel goed

Meeste verzekerings bedrijven wilde mijn scooter niet verzekeren omdat ik dakloos was. Maar toen ik diks verzekering zelf belde en uitleg had gegeven, hebben ze mijn scooter toch wel verzekerd en de rest hadden me allemaal geweigerd

• Ervaring met: Scooterverzekering

Veel te duur

Veel te duur ze zeggen dat ze goedkoop zijn maar onder tussen wil ik mijn mmbs verzekeren normaal gesproken zal het voor particulier tussen de €175 en €225 zijn en zakelijk tussen de €20 en €40 per maand met een simpele WA verzekering maar hier betaal je alsnog zakelijk ver over de €300 per maand BELACHELIJK

• Ervaring met: Overige verzekeringen

Goed product

• Ervaring met: Bestelautoverzekering

zeer tevreden

Alles wordt snel en gemakkelijk geregeld

• Ervaring met: Oldtimerverzekering

Betrouwbare verzekeringsmaatschappij rekent betaalbare premies voor alle verzekeringen .

mijn ervaring met Diks verzekeringen gaat al ettelijke jaren terug en waren toen al goed en nu nog steeds, met alle soorten van verzekeringen en wat heel belangrijk is betaalbare premies. Verder zijn de verzekeringen snel af te sluiten online en komt U er niet uit dan is de klantenservice met vriendelijke mensen u zeker bereid om te helpen. dus mijn ervaring van P J Fidom gewoon zeer goed.

• Ervaring met: Autoverzekering

Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus

kundig, prettig, klantvriendelijk contact Lucienne de Jong

Alhoewel wij alleen maar telefonisch contact hadden, voel ik mij zeer gehoord en serieus genomen door Lucienne de Jong. Ze dacht mee en adviseerde bij het wijzigen van een verzekeringspakket (woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid). Er waren enige hobbels in de uitvoering, maar alle lof voor haar onuitputtelijke geduld. L - Luisteren U - Uitleggen C - Creatief denken I - Innemend E - Eerlijk N - Nauwkeurig N - Nauwgezet E - Enthousiast

• Ervaring met: Woonhuisverzekering

oke

• Ervaring met: Autoverzekering

Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis

Zeer duidelijk

Prettig geholpen.

Polis afgesloten met de voorwaarden die ik belangrijk vindt. Zonder oeverloze verkooppraatjes!

Snel en makkelijk.

Hartelijk bedankt beste mensen dat jullie het mogelijk maken om toch verzekerd te worden. Ben er heel erg blij mee!

• Ervaring met: Brommobielverzekering

snel en eenvoudig mijn bestelbus verzekerd

de enige vraag die ik had werd vriendelijk, geduldig en deskundig beantwoord

• Ervaring met: Autoverzekering

Erg goed geholpen met informatie die mij geholpen heeft om mijn camper te kunnen verzekeren.

• Ervaring met: Camperverzekering

makkelijk

• Ervaring met: Scooterverzekering

Jestem zadowolony.

I just started the policy but so far so good .

Door Mark heel goed geholpen, professioneel en komt zijn afspraken na!!

Door Mark heel goed geholpen, professioneel en komt zijn afspraken na!! En duidelijke uitleg en advies in het keuze traject.

Lorentzlaan 4

3401MX Ijsselstein ut

Over Alpina financieel

Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.