snel , helder en duidelijk
Zeer deskundig, snelle en betrouwbare afwikkeling correct contact.
Nou het volgende kan ik zeggen. Het personeel dat ik gesproken heb was erg vriendelijk en helder. Via watts app heb ik contact met Chantal en die vertelde mij dat mijn aanvraag nog in behandeling is. Hopelijk kan ik mijn Twingo met kenteken LV-TD-94 Bij u verzekeren Met vriendelijke groet, C.A. Snoeren
Schade gemeld op 5 augustus. Direct contact opgenomen voor het eventuele repareren ervan. Wordt er aangegeven is de schade onder de 500 euro kan je hem laten maken en de nota insturen. Eenmaal gezegd zo gedaan. Dan wordt ik weer opgebeld dat er toch een expert bij moet komen. Helaas was de scooter al gemaakt. Vrijdag 14 september wordt ik door een expert benaderd dat hij foto's nodig heeft. Hebben jullie allang maar goed toch maar gestuurd. Maandag 17 september bel ik weer met jullie hoelang het nog gaat duren. Krijg ik een nummer door van het expert bedrijf. Dit geeft aan dat het nog een week gaat duren want de expert is met vakantie en niemand heeft toegang tot het bestand. Lijkt mij raar dat als je met vakantie je boel niet overdraagt. Vrijdag 21 september weer gebeld of er al uitsluitsel was. Was er nog niet. Maandag wordt ik voor de eerste keer gebeld door diks dat ze nog niks hadden gehoord van Voogd & Voogd. Ik zou dinsdag worden teruggebeld. Je raad het al. niet teruggebeld. Vanochtend bel ik op,, Terugkoppeling van Voogd& Voogd, maar nog niks opgepakt door Diks. Kortom, totale tegenspreking van elke collega die bij jullie werkt. De 1 zegt dit de ander dat. Ik wordt continu van kastje naar de muur gestuurd met uiteindelijk het resultaat dat er maar gezegd wordt ''het is maar te zien of je het bedrag daadwerkelijk krijgt van de factuur die je ingestuurd hebt. Want dit wordt gecontroleerd'' Godverdomme ik lieg toch niet over een factuur/reparatie aan mijn scooter. En daar ben je dan all risk verzeker voor. Daarbij komt nog dat ik zelf In mijn vakantie nog een aantal met jullie moeten bellen voor de afspraak voor de expert voor de schade aan de auto van mijn vader. Mijn vader heeft voor lul gewacht bij het bedrijf. Belt daarna met jullie en jullie beweren van niks te weten. Wij worden beide door julie uitgemaakt als leugenaar. Hele slechte service. Denk na voordat je bij deze verzekering gaat verzekeren!!
zeer snel afwikkeling. duidelijk.erg belangrijk
Een snelle en goede service
Ben zeer tevreden met de verzekering en Diks verzekeringen
Goede service vriendelijk te woord gestaan.
Goed en netjes te woord gestaan.
snel goed top
snel en correct onl8ne geholpen met mijn motorverzekering. erg goedkoop ook
Snel te regelen online van verzekering
Vriendelijk en snel
In ben heel goed en vriendelijk geholpen. De verzekering werd direkt afgesloten.
op de site staat dat bij acceptatie het plaatje en de polis dezelfde dag nog wordt verstuurd. Helaas heeft het 6 dagen geduurd voordat alles binnen was.
Denkt mee,snelle afhandeling.
via internet snel geregeld en polis was snel via email binnen
goede informatie, snel geregeld
Lorentzlaan 4
3401MX Ijsselstein ut
Iedereen wil onbezorgd wonen, ondernemen én leven. Bij Alpina helpen we onze particuliere en zakelijke klanten om dat te realiseren. Dat zit in ons DNA verankerd. We zijn er namelijk voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij behorende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk. Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We zijn vakspecialisten die onze klanten kennen en weten wat hen beweegt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Hoe, waar en wanneer zij dat maar willen. Bij Alpina gaan we iedere dag opnieuw net weer even verder. Altijd op zoek naar innovaties die onze diensten en producten nog beter maken. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.