Zonder extra kosten of bezwaar, een vrij laat voor de passeerdatum rondkomende hypotheek afhandelen.
Accuraat. ...begrijpelijk taalgebruik. ..goede uitleg. ...doorvragen. ....alternatieven aandragen. ...
Vakkundig geholpen.
goede voorbereiding en professionele afhandeling van vragen. Discrete afhandeling zowel van verkoper als van koper.
Adequate en efficiënte behandeling van de zaak. Goede en vriendelijke communicatie.
Alles is voorspoedig verlopen.
Hele fijne uitleg bij het tekenen van de hypotheek akte en koopovereenkomst.
Prima geholpen. Goede uitleg.
Bij de overdracht van een huis meteen een samenlevingscontract en testament laten maken. Offerte werd snel verstuurd en de communicatie was duidelijk en prettig. Afspraken konden zelfs na werktijd gemaakt worden zodat ik geen vrij hoefde te nemen.
Open, eerlijk, humoristisch, geïnteresseerd
alles prima geregeld en dat door aardige , kundige mensen
Stellen je op je gemak.
Nette vriendelijke afhandeling van zowel de aankoop als de verkoop van ons huis.
Via mail snelle reactie, alle onduidelijkheden werden in duidelijke taal uitgelegd en het was geen probleem om in de avond een afspraak te maken.
Er werd tijd voor ons genomen tijdens het bezoek. Er werd oprechte interesse getoond.
Wij zijn vriendelijk en professioneel zowel persoonlijk als via de mail te woord gestaan. Het passeren van de akte is deskundig en persoonlijk gedaan.
Gemoedelijke sfeer. Goede uitleg en begeleiding.
vriendelijk en gastvrij
Bij ontvangst wordt de jas aangenomen en er wordt gevraagd of je wat wil drinken.
Erg vriendelijk en behulpzaam