De betrokkenheid van het kantoor(medewerkers) is door ons als bijzonder positief ervaren.
Het was allemaal keurig geregeld.
In 2e instantie mbt. testamenten is zeer goed verlopen.
betreft verkoop woning. Notariaat op verzoek van verkoper
alles verliep zoals het moest
niet afstandelijk maar meer gemoedelijk toch zakelijk en doelgericht
Zeer goede communicatie. Per mail versturen en daarna nog er achteraan bellen om te vragen of het duidelijk is. Bij vragen simpele uitleg. Snel handelen. Goede uitleg van de contracten. Het belangrijkste, vriendelijke nette gezellige medewerkers!
Klantvriendelijk en deskundig. Alles tot in de puntjes verzorgt. Echt een aanrader.
Vriendelijk, deskundig en zeer betrokken !!
alles is goed verlopen dus ben tevreden
Prima service en goede uitleg
Het was een prettige overdracht, met een goede uitleg. Het waren leuke foto's van de ondertekening. Bedankt Ben en Marja hof
prettige begeleiding bij de verkoop van onze woning
De hele afwikkeling is keurig en plezierig verlopen.
was allemaal netjes geregeld
Het maken van de afspraak ging allemaal vlot. Werden aardig te woord gestaan door mw. Stokman. Ook het maken van de samenlevingscontract is perfect verlopen. Eenmaal op de dag van afspraak gearriveerd, werden we aardig en vlot ontvangen door de receptioniste. De notaris was echt een super vriendelijke man. Die alles duidelijk uitlegde! TOP!
Ben erg tevreden met uw kantoor. Notaris v.d. Horst heeft duidelijk alles uitgelegd.