Alles volgens afspraak.

Vriendelijke bejegening en alle tijd voor uitleg, Wij waren daar i.v.m. vastklikken erfpacht, wij zijn tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Amsterdam

Snel en goed

• Bij welke vestiging bent u geweest? Hoorn

Ben heel tevreden over de hele gang van zaken

Eerst goede voorlichting en belangrijke tips gekregen over wat wij het beste konden doen en ook over de verdere afhandeling en uitleg wat betreft de juridische taal en consequenties ervan waren we erg tevreden.

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Zeer goede service...

Een goede en snelle service. Prima notaris..

• Bij welke vestiging bent u geweest? Purmerend

Zeer kundige notaris die ons helder heeft uitgelegd wat er beschreven is.

Ik vond de notaris Jos Hofstee een deskundig en opgeruimd type met gevoel voor humor

Positief

Prima!

Vriendelijk en correcte notaris..

uiteindelijk tevreden over afhandeling van zaken

in eerste instantie beetje teleurgesteld dat genoemde wensen niet correct waren opgenomen in concept testament, en dat er nog spel/tikfouten in stonden. voor iets dat zoveel geld moet kosten verwacht je toch wel een wat meer accurate afhandeling. deze zaken zijn na mailcontact allemaal netjes aangepast. het uiteindelijke tekenen in aanwezigheid van notaris Hofstee verliep erg prettig. hij nam de tijd om alles nog eens met ons door te nemen voordat er definitief getekend werd.

Heel goed

Heb hier niets meer aan toe te voegen

helder en duidelijk

Prettige uitleg door Jurgen. Verklaart taaie juridische teksten op een eenvoudige, begrijpelijke manier. Kosten voor notariële ondersteuning zijn gemiddeld, niet de voordeligste maar zeker niet de duurste. Ik beveel Abma Schreurs van harte aan.

Prettig

Als prettig ervaren. De informatie had tijdens telefonische contact wat vollediger gekund.

Vriendelijk en duidelijk!

Vriendelijk en duidelijk!

telefoongesprek minder

Om een afspraak te maken met de notaris in Volendam heeft heel wat voeten in de aarde. Belde overdag, krijg op een gegeven moment te horen dat ik maar een andere keer moet bellen, er zijn teveel wachten voor u. 's middags weer gebeld, gevraagd om door verbonden te worden naar Volendam, dit werd geprobeerd maar helaas ging niet, zegt u maar wat u wilt. Ik wilde een afspraak voor Volendam en toen kon de telefoniste het zelf doen. Dit vind ik niet bij een Notarissen kantoor passen. Laat de telefoniste dan direct een afspraak maken. En teveel wachten voor me, dan maar terugbellen, hoor liever dat jullie in gesprek zijn. We zijn trouwens in Volendam keurig behandeld.

Prima uitleg, goede voorbereiding

Prima ervaring met de kandidaat-notaris. Zeer coulante behandeling.

Wij hebben het contact als prettig ervaren.

Onze ervaring met jullie kantoor was persoonlijk en duidelijk. Ook de officiële aktes werden duidelijk besproken en daardoor begrijpelijk ook voor mensen die niet thuis zijn in de wereld van officiële documenten.

Snel en correct

Uitstekende ervaring. Goede uitleg. Snelle afhandeling.

Kort maar krachtig

De behandeling was vriendelijk en correct. Administratief niet perfect. Nadat alle papieren door de tussenpersoon waren geleverd, moesten we online opnieuw allerlei informatie verstrekken. Deze informatie werd blijkbaar niet verwerkt, want toen we bij de notaris zaten moesten we opnieuw ons bankrekeningnummer geven. Derde keer dus. Daarnaast waren alle parkeerplaatsen vol, maar niet door bezoekers van de notaris. Daar kunnen ze, zoals ze zelf zeggen, niets aan doen, maar het was vervelend. Er bleken nog andere parkeerplaatsen te zijn, maar dat was niet duidelijk.

Goede informatie. Vriendelijke bejegening. Snelle afhandeling.

Altijd correct vriendelijk van ontvangst tot vertek

Wij zijn al heel lang klant En hopen het nog heel lang te mogen blijven

Uitstekend geholpen

Ik was vergeten het geld over te maken en ben desondanks uitstekend en oplossingsgericht geholpen.

Prettige en heldere dienstverlening van notaris Abma Schreurs

De overstap van erfpachtstelsel verliep via notaris Abma Schreurs. De tarieven waren vantevoren duidelijk aangegeven. De aktes zijn correct opgesteld. Een paar kleine aanpassingen waren snel verricht. Wat vragen en antwoorden per telefoon verliep ook prettig.

Accuraat doortastend hulpvaardig informatief en snel

Heel tevreden met de accurate en goede hulp bij oprichting van mijn bv's. Eerder al heel goede ervaringen met aankoop woning, testamenten en samenlevingscontract. Wij willen niet anders meer alles onder een dak !

Mijn ervaring was: betrokken maar duidelijk met kennis van zaken.

De ontvangst was prettig de bespreking was helder en duidelijk. Er was alle tijd voor vragen. het geheel verliep soepel en gemakkelijk. Inderdaad geldt de omschrijving: laagdrempelig maar op niveau, voor de gehele procedure, vanaf de eerste informatie tot aan de afsluiting.

Vriendelijk en duidelijk

Mijn ervaring met de notaris in Purmerend was goed. We waren vroeg maar hoefde niet lang te wachten. Alles werd duidelijke uitgelegd en vragen werden vriendelijk en duidelijk beantwoord.

Mijn ervaring was heel goed

Vriendelijke ontvangst en een goed gesprek

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.