was goed.

persoonlijk contact met mr. jonker, ze kent mijn familie ook. goede service

Professioneel en vriendelijk

Zowel professioneel als gezellig.

Netjes en correct.

zeer goed

X

X

Nadat bij eerdere afsprakken van alles misgegaan was,klopte de laatste afspraak.

Bij eerdere afspraken over mijn testament klopte er niet veel van. Zo had ik voor ik kwam tekenen geen afschrift ontvangen en werd ik aanvankelijk gevraagd naar de vestiging in Hoorn te komen. Bij het levenstestament ging alles prima en vooral de goede uitleg voor ik tekende was erg prettig

zeer goed

Zeer goede ervaringen reeds vele jaren

goed zakelijk

goed Veranderingen ter plaatse werden meteen goed en juist veranderd, en meteen mee gegeven zodat je als je naar huis gaat alle juiste papieren mee kan nemen. niet leuk merk ik net dat ik verplicht bent om het hokje met verplicht akkoord verklaring wil deze mail verzenden jan meijlink

vriendelijk en duidelijke communicatie

Mijn ervaring met deze notaris was goed. Ze zijn betrouwbaar, vriendelijk en duidelijk in hun communicatie.

zeer betrouwbaar

fijn om mijn nalatenschap bij deze mensen te hebben ondergebracht en goed advies.

goede service en kwaliteit

Wij zijn goed geholpen, heldere uitleg en vakkundig advies is ons gegeven. Erg tevreden over abma-schreurs.

Het ging vlot, ontspannen en vriendelijk

UITSTEKEND

Wij hebben ons testament laten aanpassen, en zijn daarbij uitstekend geadviseerd.

Heel goed

Ik werd heel leuk ontvangen op kantoor.Er moesten een paar dingen geregeld worden ,oa verklaring van erfrecht en hypotheek omzetten .Alles werd prima uitgelegd en de sfeer was heel ongedwongen.

Kennis en kwaliteit in een prettige sfeer voor een redelijke prijs.

Bij het eerste gesprek krijg je een duidelijk advies over het levenstestament en testament met vele mogelijkheden voor een eigen inbreng en keuzes. Concept via de post thuis gekregen en na het controleren en begrijpen van de samenstelling een afspraak gemaakt voor het tekenen van de stukken. Heel prettig verlopen en opgelucht dat het uiteindelijk voor elkaar is.

Zeer vriendelijk

Duidelijke uitleg van de inhoud van de akte

Prettige ontvangst en duidelijke uitleg

De uitleg was duidelijk en gelukkig werd niet het hele verhaal weer voor gelezen, dit hadden we thuis sl gedaan!

Traag

Geld gericht en minder klant gericht!

Aardig ontvangst , goed en duidelijk afgehandeld.

Alles verliep vlekkeloos.

Soepel

Vriendelijk, ervaren en duidelijk notariaat. Alleen duur,

Fijn persoonlijk en laagdrempelig contact

Prettige manier van communiceren.

Accuraat en snel

Goede ontvangst en behandeling

Zeer aan te bevelen

goed service en geen problemen en goed afgehandeld.

Prima uitgelegd

Alle formulieren zijnerven voor een uitgelegd. Zeer vriendelijk

Prima uitleg.

Alle aktes en stukken werden vooraf door genomen. Daarna de aktes getekend. Er werd de tijd voor genomen. Alles vlot en netjes.

Postbus 575

1440AN Purmerend

Over Abma Schreurs Notarissen

Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.