Zeer persoonlijk en vriendelijk
We hebben 3 hele prettige gesprekken gehad met een betrokken kandidaat notaris en notaris die ons bij de hand hebben genomen om ons door de ingewikkelde juridische terminologie te loodsen, dat was heel prettig en zinvol voor ons
Vriendelijkheid van de Notarissen
goed geregeld
Professioneel ,, duidelijke taal .. zeer tevreden ..
Gezelig en ontspannen.
Accuraat en deskundig
De notaris was super aardig en vertelde tijdens het tekenen goed waar we voor tekenende.
Heel goed gesprek en duidelijke uitleg
Zeer tevreden.
Vlot en deskundig geholpen
keurig netjes geholpen, mooi op tijd. had nog wel een 2e kopje koffie gelust na zo lang bij u op kantoor binnen zitten.
Zeer betrokken, vriendelijke mensen die de tijd nemen. Goede afhandeling volgens afspraak.
Wel rare opbouw in prijs, vonden we erg hoog. Fijn dat het later meer gespecificeerd werd.
Prima geregeld!
Goed advise in te begrijpen taal
Alles is goed verlopen.
In alle opzichten professioneel en buitengewoon vriendelijke benadering.
Over de akte werd heel duidelijk verteld in begrijpelijke taal
Zo als het hoort keurig geholpen Bedankt Rianne Handgraaf
Ging allemaal goed
Postbus 575
1440AN Purmerend
Dienstverlening op een hoog niveau, maar met een laagdrempelig karakter; dát kenmerkt Abma Schreurs Notarissen. Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn. Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.