Goed advies en levering

Ik ben goed geadviseerd en leveringen en afvoer zijn goed verlopen

Prima geregeld, snel een tijdelijke warmtevoorziening geleverd

Ondanks dat de stroomaansluiting beperkt is en de voorraad nihil, toch kunnen regelen dat er binnen 2 dagen een tijdelijke warmtevoorziening bij de klant gemonteerd kon worden!

Prima service volgens afspraak.

Prettige samenwerking met de medewerkers van Andrew Sykes.

Zeer prettig

Zeer correct en doeltreffend.

Heel snelle levering en goed onderhouden apparatuur

Als de kachels werken is het prima

Klantgericht bedrijf die doen wat ze kunnen om alles soepel te laten verlopen. Helaas hebben wij alleen een wat slechte ervaring met een storingsmonteur die s'avonds laat niet meer wou komen, hierdoor hebben 100 man in de kou de nacht door moeten brengen. Al met al een prima bedrijf ook door de afhandeling na het akkefietje met de storingsmonteur.

Zeer goed geregeld !!

Professionele dienstverlening.

Levering apparatuur volgens afspraak nagekomen. Apparatuur volledig geleverd zonder manco's en functioneel.

Supersnel, heel flexibel en service gericht

Nadat de cv installatie in ons pand was uitgevallen en diende te worden vervangen hebben we gedurende een paar weken gebruik gemaakt van de service van Andrews Sykes. Binnen een dag geregeld, netjes geinstalleerd en erg flexibel met op en af schalen.

Komen afspraken na en denken goed mee.

Ik ben goed geholpen. Andrews Sykes komen afspraken goed na. Enige puntje ws een verlengsnoer waarbij 1 van de pennen was afgebroken wat een gevaarlijke situatie had kunnen opleveren.

geweldig

als je belt heb je al een probleem, ze denken mee en dragen oplossingen aan. zeer behulpzaam in het oplossen van mijn probleem.

service was top

Er werd meegedacht met de spoedaanvraag die wij hadden. De grotere heater was helaas niet operationeel waardoor die omgewisseld moest worden. Dit was erg jammer, maar verder was de ervaring heel goed en zullen we vast weer aan jullie denken

Helemaal goed

Heldere afspraken, welke ook nagekomen worden. Apparatuur presteert perfect. ophalen ook prima geregeld.

Zeer goed, snel en de uitleg is prima

Snelle actie en prettige samenwerking

Vandaag besteld, morgen in huis en geïnstalleerd!

Goed.

Goede service.

Helpende hand in een noodsituatie

Toen onze bloemen koeling het spontaan begaf, werd ik snel en vakkundig geholpen. Dat is toch wat je wilt als je koeling uitvalt.

Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar

Voor het plaatsen van een tijdelijke koelmachine in Alkmaar, is de service net als andere jaren zeer goed. Snelle en goede communicatie met de binnendienst, afspraken worden nagekomen en goede service. ter plaatse.

Voldeed aan alle wensen en serviceverlening.

Voldeed aan alle wensen en serviceverlening.

Flexibel en meedenkend.

Goede adviezen en meedenkend met de klant en goede afspraken over hetgeen je krijgt en wat je mag verwachten.

Goede en snelle service

nadat er contact is geweest

Super organisatie

Zeer snelle respons op vraag. Wordt goed meegedacht en snel geacteerd.

kundig bedrijf, prima service

Bedrijf doet wat ze beloven zonder dure fratsen.

Betrouwbaar en snel

Op mijn verzoek voor hulp om een indutriele condensaat droger te leveren bij Janssen Biologics in Leiden werd snel gereageerd. Binnen de kortste keren was er een vertegenwoordiger ter plaatse die op locatie de te drogen ruimte geinspecteerd heeft en op zijn advies is een condensaat droger reeds de volgende dag geleverd om de ruimte te drogen. We zagen al heel snel resultaat dat de vochtplek kleiner werd. Even dachten we dat de droger niet werkte maar 1 telefoontje naar Andrews Sykes was voldoende om te horen dat het normaal was dat er condens water in de afvoier slang blijft staan , er zit namelijk een vlotterpompje in de droger die aleen pomp als de buffer in de droger vol zit.

Flexibel, vlot en ter zake kundig

Flexibel, vlot en ter zake kundig

Postbus 33

2665ZG Bleiswijk

Over Andrews Sykes Klimaatverhuur

Andrews is de Nederlandse marktleider op het vlak van verhuur van airconditioning, verwarming, koeling en ventilatie. Wij bieden de beste oplossing voor zowat elk probleem, ongeacht locatie of industrie, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onze missie is onze klanten te helpen de snelste, meest gepaste en kosteffectieve oplossing te vinden voor de uitdagingen die ze in hun industrie tegenkomen, of het nu gaat om een gepland onderhoud of een noodsituatie. Wij bieden de veiligste en meest betrouwbare apparatuur, gemaakt door de beste producenten.