Alles keurig volgens afspraak
Als wij iets vroegen werd correct gereageerd. Wij zijn heel tevreden.
Zeer vakkundige begeleiding naar bekleden van het achterdek van mijn boot. Goede vakkennis, is de afspraken allemaal nagekomen. Niets dan lof over dit bedrijf!
mooie bijpassende kleur, droogt snel en ziet er fris uit
ik wil je graag even laten weten dat we erg blij zijn met ons kleed! Prachtige afwerking en het ligt heel mooi in onze zithoek. Ook je aandacht, opvolging en geduld tijdens ons mail contact was echt heel prettig.
vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. tapijt is kwalitatief en snel geleverd.
mooi kleed, prima service, kwaliteit moet blijken maar alle vertrouwen in
Heel mooi en degelijk wellness tapijt. Makkelijk op maat te maken.
Het tapijt is van zeer slechte kwaliteit. Het is namelijk niet schoon te krijgen van haartjes, draadjes etc Kortom straatvuil. Stofzuigen lukt niet en vegen ook niet. Het vaste vuil nestelt zich in de oppervlakte
snelle service, vriendelijk en goed geholpen
Ik zocht een oplossing voor een probleem dat niets te maken had met de eigenlijke functie van kunstgras. Het snel ter beschikking stellen van een aantal proefstukken en bracht mij de oplossing. Vervolgens werd het juiste materiaal snel geleverd. Kom graag terug!
Goede kwaliteit, afspraken nakomen, goed advies en snelle levering
Zeer positief. Heel zorgvuldig en deskundig aangelegd.
Zeer betrouwbaar, vriendelijk, geduldig en deskundig, kortom zeer aan te bevelen.
Wij zijn op een uitermate prettige, vriendelijke en zeer correcte wijze door de heer Rijnen van Adcio te Moergestel geholpen, zowel bij het maken van onze keuze als bij de aflevering en montage van de kunststof vloerbedekking op ons balkon.
Snelle reactie op mail: we hadden de monsters al een dag later. Zeer vriendelijke eigenaar. Deskundig gelegd tapijt.
Het Trendy gekleurde grastapijt is in verschillende maten te bestellen. Ook in neutrale kleur te bestellen. Ondanks dat het bezorgen van het tapijt al ingepland stond voor op een later tijdstip, kon het tapijt toch op een voor mij gunstiger tijdstip bezorgd worden. Daar was ik heel erg blij mee. Als ik het gewild had had de bezorger het ook nog op de plaats waar het tapijt moest gaan komen neergelegd. Een super goede service.
Extra tijd voor ons om het juiste tapijt te vinden.vriendelijk en behulpzaam
Snelle levering, persoonlijke vriendelijke behandeling.