Goede follow up van uw mensen bij het reserveren en kontrakt maken en snelle afhandeling bij het ophalen van de auto. Dankuwel voor deze top service. Wijnandus van Rooij
Ik ben goed geholpen; er werd meegedacht. Wel jammer dat de gevraagde winterbanden niet beschikbaar waren.
Eerste instantie wist ik niet wie zij waren en omdat ik al slechte ervaring had met een leasemaatschappij was ik natuurlijk voorzichtig met de voorwaarden etc. Ik heb toen contact opgenomen met ze en kon eerlijk gezegd de volgende dag meteen rijden en dat in een splinternieuwe auto. Onze volgende auto voor de zaak was voor een personeelslid en die konden we ook meteen de volgende dag ophalen. ( donderdag om 14 uur gebeld en volgende ochtend opgehaald ) Toen heb ik mijn auto willen inruilen voor een Andere auto en dat kon zelfs op hetzelfde dag! De Inname en uitgifte is zeer professional en de personeel is erg vriendelijk. De reden waarom wij bij supershortlease zijn gaan leasen is niet alleen vanwege de service maar ook de prijzen. Kortom wij zijn dik tevreden!
Huur pas een maandje, tot zover zeer tevreden.
Fijne partij, duidelijke voorwaarden en snel geregeld.
Fijn geholpen bij een shortlease auto. Snel, service- en klantgericht. Fijn bedrijf.
Super accuraat en leuk contact met sales en service. Zorgde ook goed dat Mn favo auto er op tijd kon zijn. Top!
Prima auto alleen niet de auto die ik graag wilde leasen
Ik had op korte termijn voor twee maanden een auto nodig, snelle en duidelijke reactie van Bauke van Supershortlease met een concurrerende prijs. Meegedacht wat handigste was qua timing voor afleveren auto, top. Auto in nette staat bij aflevering en prima handover. Profiel op banden lijkt niet over te houden maar dat laat ik nog even checken bij Kwikfit....
Ik maak sinds 27 april jl. gebruik van SuperShortlease en ben zeer tevreden. Wat leuk zou zijn als ik als trouwe klant af en toe een extra voordeeltje zou krijgen of bij langdurige klantentrouw wat extra korting zou krijgen. Dat staat wel op de website, maar ik heb daar nog niets van teruggezien.
Voor het zelfde geld een auto die 12 mille rijker uitgevoerd was dan de concurrent waar ik een auto van reed. Wat dat betreft prima deal. Minpuntjes; omschrijving klopte niet helemaal, dat mag wat accurater. En ook staan er auto's op de site die niet (meer) beschikbaar zijn.
Prima geregeld.
Na een offerte aanvraag te hebben ingevuld op de web site kreeg ik geen antwoord. Om de een of andere reden was de offerte aanvraag niet ontvangen. Nadat ik telefonisch kontact had gemaakt, werd ik spoedig geholpen, en de offerte, levering en nazorg was erg goed.
Na onverwachts een auto nodig te hebben, ben ik opzoek gegaan naar betaalbare shortlease aanbiedingen. Ik kreeg erg snel een reactie met een offerte. De uitgekozen auto was nog niet beschikbaar op de gewenste datum, maar ik kon met de hulp van Sharon uit veel opties in de zelfde prijsklasse kiezen. Ben erg tevreden met de service en de auto!
Zeker aan te raden voor iedereen! Heb een hele fijne ervaring gehad en altijd een aardige telefoniste die mij te woord kon staan. Het was voor mij de eerste keer dat ik een auto huur/lease en dit is mij zeker bevallen en supershortlease maakte alles makkelijk voor mij om te volgen en begrijpen. Behalve dit, natuurlijk niet onbelangrijk dat het een prachtige, super fijn rijdende auto was waar iedereen jaloers op was.
Top adviseur Shahid kan goed luisteren en van daaruit handelen. Deskundig afhandeling en goede levering
Positieve ervaring, snelle reactietijd en super vriendelijke personeel!
goede snelle service, auto snel geleverd
Goede ervaringen met dit bedrijf. Hoge kwaliteit van dienstverlening. Allerbelangrijkste: goede combinatie van doen wat ze zeggen en aandacht voor mij als klant. Sahid is geweldig!!!
Moest totaal onverwacht snel een auto huren voor 2 maanden. Vond supershortlease op internet en offerte gevraagd. Zeer snel antwoord en vergeleken met anderen de beste deal. Auto keurig ontvangen op Schiphol. Teruggave na 2 maanden perfect geregeld. Finale afrekening en borg teruggave zeer snel voor elkaar. Communicatie met supershortlease en ook huurmij was altijd professioneel en super vriendelijk.
Ik word heel goed geholpen door Sahid!! Wat een service.
Volkomen
Meer dan dat. Perfecte auto met veel opties. En prima personeel.
Ja, tot nu toe prima.
Ja. Auto snel geleverd.