Bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen. Een aardige en kundige medewerker heeft ons geholpen met het uitzoeken en bestellen van de badkamer. Vervolgens is een installatie bedrijf ingeschakeld. Ook dit was een heel prettig en goed bedrijf. De afspraak voor het leveren en plaatsen van de badkamer is volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd. Het geheel was een heel prettige ervaring. Zeker om aan te raden.
Uitstekende service, bij de keuze van keuken en vloer prima advies gekregen. Vakkundige medewerkers bij het leggen van de vloer en het plaatsen van de keuken.
Wat fijn dat het advies en de service als zo positief is bevallen. Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken en vloer! Team Jan van Sundert
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Dan aan de slag met Wouter om de badkamer te ontwerpen. Hij luisterde heel goed naar onze wensen en we mochten de tekening al houden. Nog een keer terug geweest om alles beter af te spreken en zeer tevreden naar huis. Nu de badkamer geplaatst is zijn we heel blij!
Bedankt voor deze mooie review Kitty! We zijn blij om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe badkamer en met de hulp van onze adviseur Wouter. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Heel goed geholpen in de winkel, ZZPer die kwam zetten echt een vakman. Gwoon een schitterende badkamer
Veel plezier gewenst met jullie nieuwe schitterende badkamer Frank! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door zowel onze adviseurs als de ZZP'er! Bedankt voor de review :) Team Jan van Sundert
We zijn bij de aankoop van onze nieuwe keuken prettig en vriendelijk geholpen door Bram. Hij nam de tijd, stond open voor onze vragen, dacht mee en gaf bruikbare tips. Als de levering en montage net zo goed verlopen, zijn we dik tevreden.
Dankjewel Carolien voor de mooie review. We zijn blij om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen door Bram. Het is de bedoeling iedere klant dit gevoel mee te geven! We gaan er ook zeker voor zorgen dat de levering en montage net zo top verlopen! Veel plezier alvast van de nieuwe keuken :) Team Jan van Sundert
Hele goede ervaring met de sales en de installateur gehad. De after sales ( terugbrengen van materialen ) verliep niet prettig. Ineens kon een volle doos tegels niet ingenomen worden. Daarnaast was de spiegel bij levering gebroken en duurde erg lang voordat deze vervangen werd ( door van Sundert).
Hoi John, dankjewel voor het achterlaten van een review. Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met de sales en de installateur. We wensen je veel plezier van de nieuwe badkamer. Jammer dat er alsnog een naar gevoel bij zit en daarom komen we graag met je in contact. Zou je jouw contactgegevens willen sturen naar dit e-mailadres [email protected]? Team Jan van Sundert
Goed geholpen bij aankoop. Op de vraag van de berekening van de tegeloppervlakte zei de verkoper dat het ruim was maar dat tegels die over waren altijd terug konden na de realisatie van de badkamer. We hadden dus ook best veel tegels over. En die mochten niet terug want speciaal voor u. Terwijl het gewoon een standaard tegel is. Dus toch een naar gevoel overgehouden aan onze wel mooi geworden badkamer.
Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn bij de aankoop van een mooie badkamer! Wel vinden we het vervelend dat hier toch een naar gevoel bij zit. Daarom komen we graag in contact met u. Zou u uw contact gegevens willen sturen naar dit e-mailadres [email protected]?
Zeer deskundig en met veel goede ideeën geholpen.
Dankjewel voor de positieve review! Fijn dat je zo goed en deskundig bent geholpen. Veel plezier met de aankoop. Team Jan van Sundert
Alleen maar complimenten super blij met de hulp om onze badkamer te verwezenlijken eerst door de verkoper wouter De aflevering van de spullen perfect geregeld Gregery van park tegelwerken die de badkamer heeft gezet en al het leidingwerk heeft geplaatst en vervangen zeer meedenkend en vriendelijk persoon om in je huis te hebben Zelf overgebleven tegels makkelijk terug te brengen
Bedankt Lydia voor deze mooie review. Erg blij om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Wouter en ook zo tevreden zijn met de montage. Indien het voorraadtegels zijn, kunnen we ze inderdaad terugnemen, fijn. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer! Team Jan van Sundert
Badkamer en keuken gekocht waren wel eens problemen met installeren maar allemaal opgelost
Fijn om te lezen dat alle problemen tijdens het installeren opgelost zijn. Veel plezier van jullie nieuwe badkamer en keuken! Team Jan van Sundert
Zeer tevreden over de service en de persoonlijke benadering werden prima op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en afspraken werden prima nagekomen Van advies en aankoop tot montage en oplevering alles naar wens
Wat goed om te horen! Altijd leuk om te lezen dat iemand tevreden is over onze persoonlijke benadering en het gehele proces van advies tot oplevering. Geniet ervan! Team Jan van Sundert
Snel en goed geholpen. Altijd vriendelijk . Goede service.
Bedankt voor de positieve review! Team Jan van Sundert
Wij hebben bij Jan van Sundert een keuken en een vloer besteld. Elke verkoper neemt de tijd voor je, adviseer, denkt mee en luistert vooral naar je wensen. Totaal geen opdringerig gedrag. Ook in de showroom kan je op je gemak kijken en als je hulp nodig hebt kan je iemand roepen of een afspraak maken voor adviesgesprek. Zowel de monteur van de keuken tot aan de meneer van het magazijn. Ze zijn allemaal trots op het bedrijf en dat merk je. In ieder geval hebben wij al het contact als zeer prettig ervaren!
Bedankt voor de positieve woorden over onze adviseurs, monteurs en service! Ook fijn om terug te lezen dat jullie ons niet als opdringerig hebben ervaren, zo willen we namelijk nooit overkomen op onze bezoekers. Veel plezier van jullie aankoop en geniet ervan! Team Jan van Sundert
We hebben hier onze keuken, vloer en badkamers gekocht en laten plaatsen. Alles is hierbij erg goed gegaan, het kan voorkomen dat tijdens werkzaamheden iets beschadigd, maar na contact wordt dit zsm hersteld. Kan het iedereen aanbevelen.
Leuk om te horen dat jullie voor een keuken, badkamer en vloer bij ons geslaagd zijn! Fijn dat de plaatsing en het oplossen van een beschadiging ook goed is verlopen. Nu vooral gaan genieten, veel plezier van de aankoop! Team Jan van Sundert
Onze ervaring begon al bij het oriënteren. Mooie zaak en war wij heel prettig vonden: Geen verkopers die als maar rond je heen blijven dartelen wanneer er bij binnenkomst gezegd worst dat je alleen even komt kijken. Heerlijk. Bij het uitkiezen van de keuken werd er alle tijd voor ons genomen, goede adviezen gegeven zonder te proberen dingen aan te smeren. De monteurs die de keuken kwamen plaatsen waren zeer deskundig en dachten mee in oplossingen bij kleinigheidjes die tijdens het plaatsen tegen zijn gekomen. De naservice voor wat restwerk was ook uitstekend.
Ontzettend bedankt Jarno voor de mooie woorden over onze adviseurs, monteurs en service! Het is zeker waar wij voor gaan om ieder proces zo positief te laten verlopen. De aankoop van een keuken (of badkamer) is een grote en belangrijke aankoop waar wij zo goed mogelijk mee willen helpen! We hopen dat jullie heel veel plezier hebben van de nieuwe keuken. Team Jan van Sundert
Badkamer naar volle tevredenheid geleverd
Dankjewel Johan voor de positieve review. Veel plezier gewenst van de nieuwe badkamer. Team Jan van Sundert
Jeroen heeft ons goed geholpen en met ons mee gedacht. We kunnen het iedereen aan bevelen
Leuk om te horen dat jullie ons zouden aanbevelen, dit doet ons goed! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door Jeroen. Veel plezier gewenst van de aankoop! Team Jan van Sundert
Zowel het ontwerpproces, de keuze van de diverse produkten, de afspraken over levertijden en de levering zelf verliepen prima. Iets meer ruimte voor onderhandeling zou prettig zijn. Bij veel badkamerleveranciers zie je meer acties en kortingen. We kwamen bij jullie terecht door onze badkamermonteur die vertelde vaak met jullie te werken. Hebben daar absoluut geen spijt van! Badkamer is heel mooi en gebruiksvriendelijk geworden. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Mvg, Eric en Alda Oomens
Wat goed om te horen Eric en Alda, dat jullie zo'n positieve ervaring bij ons hebben gehad! Leuk om terug te lezen dat jullie zo blij zijn over het gehele proces en natuurlijk het eindresultaat. Wij hanteren inderdaad een netto prijsbeleid wat zorgt voor transparantie. Dit is juist meestal wat klanten fijner vinden; in plaats van moeten onderhandelen over de prijs wat vaker is in deze branche. Desondanks, bedankt voor de complimenten en we wensen jullie heel veel plezier van jullie prachtige badkamer! Team Jan van Sundert
Hele prettige ervaring gehad met de verkoper. Hij nam de tijd voor ons. Luisterde naar ons wensen.
Bedankt Jeroen voor de positieve review. Blij om te horen dat de ervaring met de verkoper als zo goed is ervaren. Wij wensen jullie veel plezier van de aankoop! Team Jan van Sundert
Was prima
Goed om te horen dat je het contact als positief hebt ervaren! Bedankt voor de review en veel plezier met de aankoop. Team Jan van Sundert
erg goede ervaring met JvS gehad; men doet wat men belooft en het hele traject ging erg soepel; we zijn vooral te spreken over de geweldige adviseur, die onze smaak perfect aanvoelde!
Dankjewel Jan voor deze mooie woorden, dit is zeker hoe wij op iedere klant willen overkomen! Ook bedankt voor de complimenten aan onze adviseur, goed dat hij jullie smaak zo perfect heeft aangevoeld! We wensen jullie veel plezier met de aankoop. Team Jan van Sundert
zeer goede service en goede klant vriendelijk en ze gever ook goed advies bij de het samen stellen van mijn badkamer.
Wat fijn Stefan dat je zo goed bent geadviseerd en vriendelijk geholpen! Dankjewel ook voor de positieve woorden over onze service, daar worden wij blij van. Veel plezier van de nieuwe badkamer. Team Jan van Sundert
De verkoop en aflevering zeer correct
Dankjewel Rudi voor de mooie review. Fijn dat alles zo correct is verlopen! Veel plezier van de aankoop. Team Jan van Sundert
dus: tevreden
Dit zijn zeker dingen die wij erg belangrijk vinden! Fijn dat je zo tevreden bent en dankjewel voor de review! Team Jan van Sundert
Werden goed geholpen en ge adviseert
Fijn om te horen Kees, dankjewel voor de review. Veel plezier alvast gewenst met de aankoop. Team Jan van Sundert
Lokkerdreef 10
4879ND Etten-leur