Alles was naar de wens, zeer duidelijk, helder en goeder advies. Denken mee bij de problemen die mee kunnen spelen.
Vriendelijk, deskundig en zeer correct
mee denken met bepaalde facetten binnen het contract
Goede en snelle communicatie. Advies gekregen over zaken waar nog niet aan gedacht was.
Uitstekende dienstverlening, deskundig en betrokken.
Werd goed geadviseerd, geholpen en op de hoogte gehouden. Afspraken werden goed nagekomen.
goede uitleg en rustige sfeer bij tekenen koopcontract maken afspraak soepel en wijzigen van data ook geen probleem
We zouden een hypotheek laten passeren inclusief testament en samenlevingscontract. Hiervoor zou in totaal rond de 1000 euro gerekend worden en het zou uit de hypotheek gaan. Later na het passeren van de hypotheek kregen we een aparte rekening van 1000 euro voor alleen de twee contracten. Ook klopte de berekening van de kosten voor de hypotheek niet en de makelaarskosten waren niet in orde. Voor een notaris vind ik dat chaotisch
Accuraat, ter zake vakkundig, niet zo formeel, goede communicatie, eigen parkeerplaats.
Klantvriendelijk. Snelle service bij vragen
We hadden een prettig verlopen afspraak ivm de overdracht van onze nieuwe woning. Mw. Philippen leidde het gesprek prima en dacht goed met de klant mee. Ondanks dat we in tijd uitliepen werden we vriendelijk geholpen.
Goed, vriendelijk en deskundig geholpen.
klantvriendelijk, informeel