Duidelijke communicatie en mooie afwerking.

Kroon kozijn Heemskerk heeft voor de 2e maal werk gedaan. Goede ervaring bij ons vorige huis en nu weer. Communicatie is snel en duidelijk, je krijgt antwoord op vragen. Afwerking is netjes.

Prima ervaring

Snelle afspraak kunnen maken. Zorgvuldig ingemeten. Prima en zeer snel geïnstalleerd.

Erg tevreden!

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe kozijnen. De werkzaamheden verliepen soepel en het resultaat mag er zijn!

Soepel verloop

Na het overwegen van 3 offertes gekozen voor Kroon kozijnen in Heemskerk. De prijzen en kwaliteit lagen redelijk gelijk, maar de ventilatiestand van het raam deed het hem en ze zaten net even onder de prijs van de andere 2 Het procces van na het tekenen van de offerte liep soepel. Telefonisch nog wat aanpassingen gedaan en een afspraak ingepland om de boel te plaatsen. De week van de plaatsing liep ook goed. De monteurs waren vakbekwaam, werkte nauwkeurig en schoon en waren op tijd aanwezig. Dag van oplevering even een nette rondleiding gehad met tips voor het onderhoud. Een fijne ervaring overgehouden.

Meer dan geweldig

Via de dealer in Roosendaal alle kozijnen bij ons laten vervangen. Inclusief pui achter en voordeur. Wat een ongelooflijk aardige gasten werken daar, gemotiveerd, beleefd en super vakkundig. Week werk gehad bij ons, en hebben hard door moeten werken. Top bedrijf. Werkelijk geweldig.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Roosendaal

Vriendelijk en vakkundige mensen, prachtig eindresultaat

Gastvrije en vriendelijke ontvangst in de vernieuwde vestiging van Almere en duidelijk geïnformeerd. De kozijnen en deuren werden vakkundig geplaatst en alles werd keurig achtergelaten.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Almere

Zeer tevreden!

Wij zijn erg blij met de kunststofkozijnen met HR++ glas op alle verdiepingen en de buitendeuren geplaatst door Kroon Kozijn Utrecht. Alles is keurig afgewerkt en het ziet er prachtig uit. Wat fijn dat het team van Stefan zo met ons heeft meegedacht in onze situatie. Wij raden Kroon Kozijn Utrecht zeker aan.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Utrecht

Eind resultaat is prachtig!

Snelle afhandeling

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Utrecht

Zowel over mijn schuifpui als de plaatsing daarvan ben ik zeer tevreden

Na een eerdere goede ervaring met Kroonkozijn ben ik niet verder gaan kijken en ben ik voor mijn nieuwe schuifpui direct naar Kroonkozijn gegaan. Hij zit er nu een paar dagen in en ben er blij mee. De mannen die hem hebben geplaatst krijgen ook een dikke 10. Harde, gezellige werkers!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen

Heel zorgvuldig, kundig en behulpzaam

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe kozijnen, de monteurs waren ook zeer vakkundig en bescheiden. Er zou met een hoogwerker gewerkt worden maar er moest uiteindelijk een steiger geplaatst worden, dit gaf iets van vertraging maar werd er zeer goed en prettig over gecommuniceerd. In deze tijd van krapte en gebrek aan werklui, petje af voor Kroon.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Arnhem

Kwaliteit in maken, plaatsen en communicatie

De verkoper in heemskerkwas goed. Uitleg over de materialen en meedenken met wat we wilden. Communicatie helder. Plaatsen was ook goed

Super bedrijf

Een paar maanden geleden een nieuwe erker laten plaatsen en vorige week een nieuwe voordeur. Komen afspraken na, super netjes en snelle levering. Een grote dikke 10!!

Gewoon perfect

Prettige communicatie, vriendelijke en kundige vaklieden. Hartstikke mooi afgewerkt. Zeer tevreden.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen

Zorgvuldig en netjes gemonteerd, keurig resultaat.

Prima advies bij uitzoeken van kozijnen. De installatie werd door vakmensen uitgevoerd, welke zeer netjes en zorgvuldig werkten. Volgende keer komen we hier weer terug.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

Wat een top bedrijf en product

Uitstekende ervaring met Kroon Kozijn Purmerend. Van het eerste contact tot de nazorg is alles tot in de puntjes verzorgd. Er wordt goed meegedacht en het is mooier geworden dan wat we van te voren hadden ingebeeld. De monteurs die de kozijnen geplaatst hebben zijn ook echt toppers. Kroon Kozijn bedankt en we bevelen jullie zeker aan.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

geweldig en keurig werk geleverd

Ik ben er heel vriendelijk geholpen en dit bedrijf levert een prima product af. alle rommel word keurig opgeruimd ik ben dik tevreden. dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen top gewoon

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

Zoals al op uw website gemeld, zijn wij blij met de qualiteit, de wijze van uitvoering.

En alles netjes opgeleverd. Dit is de derde keer dat ze bij ons hebben geleverd. We hebben vertrouwen in hun werk.

Keurig afgewerkt, goeie kwaliteit

De monteurs zijn vriendelijk en vakbekwaam De kozijnen zijn van goeie kwaliteit. Alles wordt keurig afgewerkt. Prima ervaring.

Geweldige service harde werkers

Fantastisch team goeie communicatie harde werkers waren een dag eerder klaar houden rekening met je super tevreden je word goed begeleid.

Topkwaliteit kozijnen en montage Kroon Kozijn Heemskerk

Plezierige mensen en alles werd keurig opgelost. Snelle levering en plaatsing van de kozijnen.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Duidelijke opdrachtomschrijving, geen verassingen achteraf

Klantvriendelijke uitvoering van de werkzaamheden waarbij de klant wordt betrokken.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Geweldig product, zeer professioneel montage team

We zijn heel blij met onze prachtige openslaande tuindeuren. Vandaag zijn ze geplaatst door Raymon, Luc en Terenzio. Een heel vakkundig team, ze zijn zorgvuldig en hebben alles netjes achtergelaten.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Twente

Prima advies en prima vakmanschap bij montage!

Snelle montage en keurige afwerking door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Scherpe prijs goed product keurige montage

Mijn eerste ervaring met Kroon Kozijn was een snelle reactie op mijn mail. Vervolgens verliep het offerte en opdracht traject vlot en netjes. De uitvoering werd keurig gedaan op de van te voren geplande datum. De monteurs Patrick en Serge hebben vervolgens keurig netjes de werkzaamheden uitgevoerd, mijn complimenten daarvoor. Ik ging er van uit dat ik na de montage nog wel het een en ander af te werken had maar dat is niet het gevel. Het werk is keurig en strak opgeleverd. Dirk Zunneberg

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

Vanaf het bezoek aan de showroom en diverse adviezen t/m levering en plaatsing van de voordeur uitstekend uitgevoerd. Ik zou Kroon Kozijn in Almere Haven aan een ieder aanbevelen.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Almere

Tennesseedreef 13 D