Alles wordt netjes geïnstalleerd en de verpakkingen netjes afgevoerd. De installatie wordt keurig opgeruimd opgeleverd
Bij het kiezen van een airco kreeg ik een op maat gemaakt advies. Men denkt mee met de klant. Het contract verliep probleemloos. De installatie werd door vakkundig personeel uitgevoerd en ook die denken mee. Prima werk. Een aanrader dus
De installatie van de airco is goed gegaan, goede communicatie. Zeer vriendelijk en goede afhandeling
goed zelf een klein beetje mee geholpen met de monteur
Aardige medewerkers, goede service. Er was een fout gemaakt in de planning, waardoor degene die door het plafond zou boren er niet was. Hierdoor duurde alles langer, monteur heeft er alles aan gedaan op tijd klaar te zijn zodat ik op tijd kon gaan werken.
Meerdere keren terug gekomen omdat het met de verbouwing zo uit kwam, nooit een probleem geweest. Altijd gemakkelijk bereikbaar, altijd snel hier. Alles netjes afgewerkt.
Komt afspraken na, zijn vakkundig en geduldig. Volgende keer weer naar Theeuwen
Ze kijken duidelijk naar onze wensen en bij montage wordt alles netjes afgewerkt.
Hebben veel kennis
Vriendelijk personeel, goede service en alles wordt netjes gemaakt en opgeruimd.
Zie titel... Nette en vlotte afhandeling. Van offerte tot oplevering. Met daarnaast ook nog prima prijzen. Wij zijn uitermate tevreden.
Heel netjes werken
Na het goede advies is onze airco installatie op een kleine slordigheid na (die overigens snel is verholpen) geïnstalleerd en opgeleverd.
heel netjes gewerkt door de monteurs. kennis van zaken.
was klein misverstand, werd gelijk zonder discussie opgelost. Zeer vakkundige plaatsing met een super strakke omkasting van airco in kleur zwart
Zeer tevreden en zeker aanrader. Men heeft ons snel en goed geholpen. Alles is volgens afspraak verlopen. De installatie is netjes geplaatst. Monteurs werken netjes en snel.
Geen verder commentaar.
Competent & professional company
Goede bereikbaarheid en service, deskundig personeel met goede uitleg.
Keurig gedaan.
Kan jullie overal aanbevelen. Jentel zeer vakbekwaam, secuur, vriendelijk. Iemand die je overal naar toe kunt sturen.
OP EEN VRIENDELIJKE MANIER TE WORDT GESTAAN OVER UITLEG AIRCO-S EN DE GENE DIE HET AANGESLOTEN HEEFT EEN GROTE PLUIM OVER DE AFWERKING IN HUIS EN DE WERKZAAMHEDEN. TOT NU TOE HEEL TEVREDEN.
Offerte duidelijk en afspraak prima
T.a.v. Nazorg en garantie kunnen wij op dit moment geen oordeel geven. De airco is geplaatst tijdens onze vakantie en hebben hem dus nog niet echt gebruikt.
Positief.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.